• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Heyyy hazan24 o kadar mutlu oldum ki senin adınaa:) ikimizin gelişmeleri de çok benziyor. ınce çatlaklar kesinliklee ama kesinlikle geçiyorlar, daha derin diye tabir ettiğimiz çatlaklarında derinlikleri azalıyor. örnek vermek gerekirse çatlakları elinizle sıkıştırdığınız zaman derinler çok fazla içeri çöküp buruşurlar, ama benim daha derin olanların zamanla sıktığımda ki o buruşuk görüntüleri kesinlikle azalıyor. Kahve limon karışımını bıraktığımızda eskisi gibi yeniden o kabak gibi ortaya çıkmak tabirini kullandığımız şekilde eskiye dönmek olmaz ama sonuçta çatlaklar da biz müdahale etmeden kesinlikle cırtt cırttt yırtılıyor çatlaklarımız:)

evet canım gelişmeler aynı hadi hayırlısı :))) banada tekrardan aynı çatlaklar ortaya çıkmaz gibi geliyo ama krem kullanıp etkisi geçince ortaya çıkıyolar ya birkere gözüm korkmuş... birde aynı çatlaklar ortaya çıkmayabilirde başka yerlerimizde yeni çatlaklar elbetteki olur ama kahve limonla onlarıda hallederiz hem erken müdahale edince sonuç almakta kolaylaşır :jeyyar:

canım inşallah geçerse eskisi gibi olacağını sanmam...inşallah geçer ya..en beğendiğim yerim karnım göbeğimdi hamile kalmadan evvel ama şimdi içler acısı haldeyim yani bana öyle geliyor üzülüyorum:((( çatlaklarımı gördükçe ...

benimde bacaklarımda ve belimin yan taraflarında var kilo alıp vermekten oluştular gördükçe keyfim kaçıyo ama bu karışım inşallah bu sorunumuzu halledecek ...çatlakların yeniyse daha çabuk etki eder...yeni başladın 7. uygulamadan sonra falan yavaş yavaş değişimleri görürsün bende öyle oldu.. gerçi herkesin cildi farklı daha erkende olabilir daha geçte sabredip uygulamak gerekiyo :)

ablaa benimde ince olan çatlaklarım kayboldu derin yırtık olanlarda çizgi gibi gözüküyolar yırtıklarımın geçmesi baya zaman alacağa benziyo ama işe yarıyo..sanki çatlakların rengide değişiyo git gide açılıyo gibi aaayy inşallah hepimiz kurtulucaz şu başbelası çatlaklardan :sm_cool:

sabredip uzun süre kullanmamız gerekiyo çatlaksız günlerrr :dance:

nasil kullaniyorsun sen peki karisimi elinle masajmi yapiyorsun lifliyormusun kendini o karisimla.

08.mayis bence catlaklarinda hem azalma hem incelme var kurtuluyorsun sanirim...ikinci resim baya farkli ilkinden..

kızlaar benim bide şöyle bir sorunum var çatlaklarım oluşalı yıllar oldu 10-15 yıl gibi ama hala kırmızı mor.. bukelemun gibiler senağlama

bazen beyazlaşıo acaba i gelirmii-tatlicadiarzu-

kızlaar benim bide şöyle bir sorunum var çatlaklarım oluşalı yıllar oldu 10-15 yıl gibi ama hala kırmızı mor.. bukelemun gibiler senağlama

bazen beyazlaşıo acaba i gelirmii-tatlicadiarzu-

canım bence bir dene denemekten ne çıkar ki hem pahalı ya da çok zahmetli uğraştıran birşeyde değil ... bence hemen başla :)))

ayy dayananıycam gülücemmm:roflol::roflol::roflol:...
cafemate de koyalım süt gibi olalım..sırnaşık şey

neskarcım biz kırmızı-mor-beyaz tüm çatlak çeşitlerine yapıyoruz bunu... dene bi. zaten hek peeling görevi yapıyor hiç olmadı cildim pambuk olur...

yaa kızlar ben bu aralar yapamıyorum defnem sağ olsun..çatlattı beni..iyileşmemede izin vermiyor...senağlama

ama tekrar balıycam..sıfırdan.... sıfır km olucam yeniden kaydirigubbakcemile3

ne güzelde günlük tutuyordum bea..gitti 1 haftalık emek:bbo:

baştan sonra bütün yazılanları okudum.

Bende çok az var ama denecicem, hiç olmasını istiyorum çünkü. En önemlisi ayağımda yanık izi var
onada sürücem bakalım.??

8 mayıs, bencede fark var resimlerde, özellikle incelme fark ettim ben.

kızlaR BEnimde cildim pürüzsüz yumuşacık oldu buğün ikinci günüm şimdilik bişey söylemek erken ama azimle deniycem inşallah umutlarımız tükenmeden sonuç alabiliriz kaydirigubbakcemile5

bana destek olan arkadaşlara çoooooooooooooook teşekkür beni çok sevindirdiniz bende hayal görmediğimi anladım teşekkür ederim:içelim::teytey:a.s.

Back