arkadaşlar mrb.bu kahve ve limon karışımının çatlaklara iyi geldiğini ve kullandığını söyleyen lolifer arkadaşımız başka bir topikte kahve ve limon karışımını duyan veya kullanan varmı diye sormuş.valla okuyunca tuhafıma gitti.
arkadaşlar bende kahve limon yapıyorum, cildim kızarıyor ama soyulma olmadı, neden anlamadım, herkezde soyulma oldumu? 2 hafta oldu ama bir değişiklik yok yanlış mı yapıyorum acaba
arkadaşlar ben lolifer arkadaşımız bu karaşımı yazdıgı ilk günden itibaren uyguluyorum ve etkisi süppeerr çok pürüzsüzleştiriyo ve çatlaklar inceliyo ben 2 ay önce dogum yaptım kıpkırmızı çatlaklarım vardı şimdi pembeler ve çok daralmalar var bazıları yok oldu gitti.karnımı geriyorum o pembe pembe gözüken çatlaklarım yok gibi gözüküyo faydasını gördüm paylaşmak istedim kız kardeşime gösteriyorum sürekli işe yarıyor devam et diyo.lolifer arkadaşım anneannen bu karışımı uzun zamanmı uygulamış
kızlar bunu hamışler yapabılıyomu yoksa dogumdan sonramı uygulamaya baslasamalkisalkisalkis
bende bugün başladım....bakalım hayırlı uğurlu olsun....
başlamana sevindim umarım en kısa zamanda sonuç alırsın daha öncede söylemiştim çatlaklarının şuanki halini çek değişiklik var mı yok mu daha rahat anlarsın bizide gelişmelerden haberdar edersin dimi :))))
slm bende ümitlendim ya ise yariycak gibi resim cektim ama ekleyemiyom nasil yapicam?
cildi gerçekten prüzsüz yapıyor, yüzüme çillerime bir kaç defe sürdüm rengini açtı:lepi: çatlaklarda gelişme yok, inşallah iyi gelir, birde karışımı nasıl yediriyorsun, masaj yaparakmı?
14. sayfada yazmıştım ama bidaha yazmanın sakıncası yoktur sanırım :))
ImageShack® - Image Hosting bu adrese girip browse yazan yeri tıklayıp eklemek istediğiniz resmi seçiyosunuz sonra start uploat yazan yeri tıklıyosunuz yükleme başlıyo sonra linkler çıkıyo çıkan linklerden yanında parantez içinde ( 1 ) yazanı kopyala yapıştır yapıp mesajınıza ekliyosunuz ..umarım yardımcı olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?