Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

kızcağız bi faydası olur diye söylemiş kimse zorla sen de böyle yap demiyo.

Dün pes etmiştimyasakkelime Yarın zaten tatile çıkacağız...Bugün tekrar karar verdim,pes etmeyeceeeğğğiiimmmkaydirigubbakcemile3
Aslında pürüzsüzleşti,derin yırtıklar....Yılmak yok,devaaammmm-tatlicadiarzu-

arkadaşlar ben lolifer arkadaşımız bu karaşımı yazdıgı ilk günden itibaren uyguluyorum ve etkisi süppeerr çok pürüzsüzleştiriyo ve çatlaklar inceliyo ben 2 ay önce dogum yaptım kıpkırmızı çatlaklarım vardı şimdi pembeler ve çok daralmalar var bazıları yok oldu gitti.karnımı geriyorum o pembe pembe gözüken çatlaklarım yok gibi gözüküyo faydasını gördüm paylaşmak istedim kız kardeşime gösteriyorum sürekli işe yarıyor devam et diyo.lolifer arkadaşım anneannen bu karışımı uzun zamanmı uygulamış

arkadaşlar bende kahve limon yapıyorum, cildim kızarıyor ama soyulma olmadı, neden anlamadım, herkezde soyulma oldumu? 2 hafta oldu ama bir değişiklik yok yanlış mı yapıyorum acaba

arkadaşlar bende kahve limon yapıyorum, cildim kızarıyor ama soyulma olmadı, neden anlamadım, herkezde soyulma oldumu? 2 hafta oldu ama bir değişiklik yok yanlış mı yapıyorum acaba

bende de hiç soyulma olmadı soyulma olcak diye bişey yok arkadaşım bitsinde şu çatlaklar soyulmazsa soyulmasın demi ama bende kızarma bile olmadı ipeksi yapıyo yumuşacık

Tatlım çooook ama çok sevindim senin adına:) Umarım en kısa zamanda sıfırlanırsında. Süre olarak ne kadar uygulaman gerektiğini sormuşsun ama ne desem yalan olur sonuçta bu karışımı ilk günden beri yapan başka arkadaşlarda var ve istenilen incelmeyi hatta değişimi bile yakalayamayanlar var. Çatlakların ne zaman biterse, sende o zaman bırakırsın diyebilirim ancak:) Ama en azından bir kaç ay sürdürmek gerekiyor, ben bütün yaz yapıcam bakalım kararlıyım. Ayrıca kızlar 2 uygulamadır soğuk suyla duş alıyorum, öyle sanıyorum ki daha iyi etkilerini gözlemledim, Ama kimseye soğuk suyla duş al diyemem, ben çocukluğumdan beri soğuk duş almayı tercih ederim o yüzden bana çok dokunmadı ama, sizi boşu boşuna hasta etmiyim:)

Kızlar bir de hani şu cilt uzmanları ama doktor olmayan insanlar var ya, bir maskeden sonuç alınabilmesi için en az 10 dakika tutulması gerektiğini söylüyor. Ama limon tahriş eder mi, tutmamız mı lazım bilemiyorum. Benim şu aralar vaktim yok, össden sonra 10 dakika boyunca tutup masaj yapmayı planlıyorum. Ama yine de kendimde denemeden size tavsiye etmek istemiyorum. Benim cildim çok hassas olduğu için bakalım ben maxsimum kaç dakika tutabilicem ona göre sizi tekrardan bilgilendiririm

Ayrıca yazdım mı hatırlamıyorum ama bacağımda 1 sene öncesinden oluşmuş yara izi vardı, onun rengi açılmış. Öyle sanıyorum ki yara izlerine de iyi geliyor.

Ayrıca bilgisayarım tamirden sonunda gelebildi, rahat rahat yazıyorum:) Çok belli di mi?????????? delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar bunu hamışler yapabılıyomu yoksa dogumdan sonramı uygulamaya baslasamalkisalkisalkis

Bu karışımı bastıra bastıra vücudumuza yediriyoruz, göbeğin hariç diğer bölgelere yapabilirsin; fakat sonuçta banyo da kayıp düşme ihtimali yüksek(ki ben düştüm:) Sonra eğilip kalkmak seni çok zorlayabilir. Bence güzel güzel hamileliğin tadını çıkar, sonra hemencik başlarsın.O zamana kadar da herkesin sonuçları daha belli olur, ona göre de bir karara net olarak varmış olursun tatlım.)

bende bugün başladım....bakalım hayırlı uğurlu olsun....

başlamana sevindim umarım en kısa zamanda sonuç alırsın daha öncede söylemiştim çatlaklarının şuanki halini çek değişiklik var mı yok mu daha rahat anlarsın bizide gelişmelerden haberdar edersin dimi :))))

tabi haberdar edeceğim:)ama yumuşacık oldu sürdüğüm yerler pürüzsüz gibi...
tabi ben çatlaklar gitsin derdindeyim bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak?a.s.

slm bende ümitlendim ya ise yariycak gibi resim cektim ama ekleyemiyom nasil yapicam?

14. sayfada yazmıştım ama bidaha yazmanın sakıncası yoktur sanırım :))
ImageShack® - Image Hosting bu adrese girip browse yazan yeri tıklayıp eklemek istediğiniz resmi seçiyosunuz sonra start uploat yazan yeri tıklıyosunuz yükleme başlıyo sonra linkler çıkıyo çıkan linklerden yanında parantez içinde ( 1 ) yazanı kopyala yapıştır yapıp mesajınıza ekliyosunuz ..umarım yardımcı olabilirim.

cildi gerçekten prüzsüz yapıyor, yüzüme çillerime bir kaç defe sürdüm rengini açtı:lepi: çatlaklarda gelişme yok, inşallah iyi gelir, birde karışımı nasıl yediriyorsun, masaj yaparakmı?

slm sevgili hazan24 tsk ederim ama beceremdim ya resmi yükledim fakat cikan linklerin yanindaki parantez icinde (1) burayi anlamadim:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…