• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
valla ne varsa eskilerde var. vücutları taş gibi hepsinin bende var annemde ne selülit ne çatlak bacaklarda hiç bişey yok ama 4 çocuktan sonra karnında çatlakları var sadece birde. birde belki saçma gelebilir ama lolifercim senin mesajını okuyunca aklıma geldi ben 3 aylık hamileyim geçenlerde rüyamda tanımadığım bir kadın karnıma limon sürüyordu iyi gelir diye hatta kalkınca aklımdan geçti acaba çatlaklaramı iyi geliyor falan diye sonra limon ne alaka falan dedim kendi kendime şimdide senin mesajı görünce şaşırdım :)) bende çatlaklar oluşmadan şimdiden bu karışımı sürsem acep faydası olurmu dersin?

Bence hamileyken deneme canım çünkü iyice bastırıp masaj yapmak gerekiyor, bende hamileyim. Şimdi sen cildini nemlendir, bol bol yağlan, bebe yağı ve badem yağı sürüyorum ben. Artık doğum sonrası başlayacağım bu karışıma

ben de bugün kahvemi aldırdım bakalım denemeye başlıcam...hadi hayırlısı..

Lolifer ben bu uygulamaya başlayalı 8 gün oldu yani 6 kere uygulamış oldum. 2 hafta geçmesini bekliyorum henüz bi düzelme yok. Ama birşey sorcam bende öyle yanma soyulma falan olmuyor. Masaj yaparak sürüyorum ama daha sert yapmam mı gerekiyor acaba? Faydalı olması için soyulması şart mı?

ya kızlar catlaklar ıcın medacassol ve acnelyse yı nasıl kullanıyorsunuz bırbırıne karıstırıpmı uygulanacak ayrıca hergun mu kullanıyosunuzfisfisfis bılgı verırsenız sevınırım :enbuyukkk:

ÇATLAKLARDAN KURTULMA GÜNLÜĞÜ
1.GÜN 16.52
kahve ve limon karışımı karna sürülür ve masaja başlanır ...ve....
zııırrr kapı çalar ve kahveli el ve karınla panik halinde uyuyan bebeğin yanına koşulur tabi o bu arada uyanıp ağlamaya başlamıştır bile...lanet olsun kapıyı açmayım üstümü temizleyim demeniz nafile kapıdaki alacaklı gibi çalıyor. pijama feda edilir ve üs kahveli bir halde giyilir. Gelen sucu normalde 1 saatte su getirir bugün hızlı olası gelmiş. neyse su alınır para ödenir adamdan kapı geç açıldığı için özür dilenir....

sonra bebiş uyanmış ve acıkmıştır beslenir sonra bebiş bi güzel her yere kusar üstünü değiştireyim derken bugün yıkanma saati geçmeden yıkayım bari denir... banyo ve yeni ciciler şampuan araç gereçler ve su hazırlanır.
bebiş yıkanır mis olur sizden de buram buram kahve kokuları yükselir... sonra tekrar meme ister gaz çıkartılıp ayakta sallanmaya başlanır...

şimdi saat 17.54 ve ben karnımda kahve artıklarıyla bembeyaz çarşafımda kızımı sallıyorum... uyuyunca kaldığım yerden devam edicem....

bakalım 5 dakika kalması gereken şey 1 saat kalınca ne yapıyor..

allahtan asitli bişey sürmedim şimdiye ölmüştüm yerimseniben.... bana bi ton çamaşır çıktı delikafadulden

Gözümden yaşlar geldi gülmekten. Benim 2 ay sonraki halim sen olsan gerek.kaydirigubbakcemile3

ya kızlar catlaklar ıcın medacassol ve acnelyse yı nasıl kullanıyorsunuz bırbırıne karıstırıpmı uygulanacak ayrıca hergun mu kullanıyosunuzfisfisfis bılgı verırsenız sevınırım :enbuyukkk:

Sabah madecasol, akşam acnelyse kullanmalısın canım.

Lolifer ben bu uygulamaya başlayalı 8 gün oldu yani 6 kere uygulamış oldum. 2 hafta geçmesini bekliyorum henüz bi düzelme yok. Ama birşey sorcam bende öyle yanma soyulma falan olmuyor. Masaj yaparak sürüyorum ama daha sert yapmam mı gerekiyor acaba? Faydalı olması için soyulması şart mı?

Tatlim illa ki soyulmasi gerekmiyor ama hafiften soyulan yerlerim yani dizimdekiler gecti benim, ama ozellikle gogus bolgemde olaan ve derin sayilabilecek olan catlaklarimda soyulmadan ziyade daralmalar varkaydirigubbakcemile3

valla canm ben bu konu ılk acıldıgında yapmaya basladım bayaa bı oldu yapalı yanı ama hala hıc bıse yok hatta ben keseyle surttum umutsuzluga dusurmek ıstemem kımseyı ama oyle belkıde daha fazla yapmam gerekıyodur bakalım bırakmıcam ben devam edıcem Çok üzgünüm çoook

türk kahvesnin cilt lekelerine iyi geldiğini duymuştum..
en azından cilt tonunu düzgünleştirebilir bu karışım..

Benimde iki haftam bitti....Kesinlikle soyulma falan olmadı....Aynanın karşısında saatlerce bakıyorum:delphin:
Çok bariz bir iyileşme yok sanki incelmeye başladı gibi....1 cm neredeyse çatlak,o nasıl kapanıp eski halini alabilirkikötükedihüso
Yinede devam etmeyi düşünüyorum 1-2 ay....Çatlaklar 6 yııllık,iyileşme süreside uzun olabilir.:delphin:sengözlerimebaksanab...

Benimde iki haftam bitti....Kesinlikle soyulma falan olmadı....Aynanın karşısında saatlerce bakıyorum:delphin:
Çok bariz bir iyileşme yok sanki incelmeye başladı gibi....1 cm neredeyse çatlak,o nasıl kapanıp eski halini alabilirkikötükedihüso
Yinede devam etmeyi düşünüyorum 1-2 ay....Çatlaklar 6 yııllık,iyileşme süreside uzun olabilir.:delphin:sengözlerimebaksanab...

bişi sorcam affına sıgınarak .
bende de çatlak var ..
ama öyle dediğin gibi 1 cm filan değil ( çok şükür )kendi ailemdeki kadınlardan arkideşlerimden filan biliyorum çatlakları 1 cm olan kimse yok ?
nası okdara genişlerki?
doğum da oluyo öyle ?

Kizlar moral bozmk yok, oyle de boyle de catlaklarimiz var bu karisimin ise yariyacagina inaniyorum ama su kadrvsurede bu kadr surede diyemm ki:(

Ayrica catlaklari ince olanlar hic ama hic bosunaaaaaaa sevinmesinler o catlaklar oyle ince kalmiyorlar! Bir kere catladin mi devamu gelir, illa kilo almanda gerekmez poponda ya da ne nilim kalcanda varsa yatarkn oralara basonc uygulams oluyorsun, bu da EmIn ol catlaklari genisletir. Asil sasilacak sey neden catliyoruz???

bişi sorcam affına sıgınarak .
bende de çatlak var ..
ama öyle dediğin gibi 1 cm filan değil ( çok şükür )kendi ailemdeki kadınlardan arkideşlerimden filan biliyorum çatlakları 1 cm olan kimse yok ?
nası okdara genişlerki?
doğum da oluyo öyle ?
beyaz tenli ve zaten hamilelikten önce de baya kilolu biri olarak taa o zamanlar çatlaklarım vardı ama hamilelikte arttı tabi herbirinin genişliği 1 santim hatta bazıları daha da fazla

yeni gördüm bunu ve hemen bugün akşam bende bu kervana katılıyorum haberdar ederim gelişmelerden :Saruboceq:

soyulmuyorum diye üzülen arkadaşlara söylemek istiyorum. Soyulcam diye derinizi çok da hırpalamayın kızlar. Ben medacassol acnylse kullanıyorum, onda da soyulma olması gerekiyor zannetmiştim, bende soyulma olmuyordu, kese yaptım sürdüğüm yerleri, bu sefer cildim inanılmaz tahriş oldu ve şuanda hafif iz kaldı :çok üzgünüm: yani dikkatli olun benden söylemesi.

resim yükliycektim..dr a gittik bebişimin aşısı vardı ateşi çıkınca yattı resimler yarın yardımcı kadın gelecek.... çarşambaya kaldı belki o zamana kadar dahada bi düzelme olur..

LOLıFER... annanene sorsana bi benim gögüs aram sıcaktan sürtünmeden mahfoldu pişik kremi fila sürdüm beter oldu sivilce sivilce gibi.... emziriyorum haliyle memeler şişiyor birbirine deyiyor... ne önerir??

bence sen en iyisi "annaneye sorular" diye topik aç biz soralım o söylesin... yok olmayacak böyle...

Back