Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
bide şu bebişleri nasıl uyuturuz???....
babannem babama afyon vermiş zavallı kadını delirtmiş çünkü... bbam 3 gün uyumuş.... bu kadında da hiç mi akıl yok yazık çocuk elinde kalacak..

merhaba arkadaşım.benim eczacı arkadaşım bana sıvı pudra vermişti bi dene ister
sen.yakındaki bir eczaneye de sorabilirsin.geçmiş olsun.a.s

slm arkadaşlar bende bugün başladım uygulamaya topiği açan arkadaşa ve babaneye çok tşk allah uzun sağlıklı ömürler versin babane uygulama sonrası farkedilir derecede yumuşuyor cilt bence faydası olur ama sabır şart birde eklemek istediğim bişi var kahve masajının selülite iyi geldiğini söledi bir kuaför arkadaş sonuçta selülitin nedenlerinden biri fazla kafein eee çivi çiviyi söker dimi sölemesi benden :)

ben dün 7. uygulamamı yaptım ve kızlar artık yavaş yavaş etkisini görüyorum daha öncede söyledim benmi böyle görmek istediğim için böyle görüyorum diye ama artık anneme ve kardeşime sormaya başladım ikiside değişikliği fark ettiklerini söylediler :))
ama mesela yırtık olan yerlerde daha geç etki gösteriyo yırtık olan yer pürüzsüzleşiyo çizgi gibi olan yerler yavaş yavaş geçmeye başladı ama gerçekten sabredip düzenli uygulamak gerekiyo..önceden faydasını görüp görmeme konusunda emin olamıyodum ama artık eminim çünkü belimin yanlarındaki çatlaklar kaybolmaya başladı.etki etmiyo diye pes etmeyin herkesin cildide farklı kiminde erken kiminde daha geç etki edebilir.
babaanne sen çok yaşa allah sana uzun ömür versin lolifer cim tabiki sanada çatlaklardan kurtulucaz gibi :sm_cool: hep dediğim gibi durmak yok uygulamaya devam kızlar :)))

Son düzenleme:

canım sana bişey soracağım benimde doğumdan sonra karnımın yanlarında oldu ama sanırım yırtık çatlak değil...geniş enli enli çünkü...ama ben uygulama korktum açıkçası limon yakar mı acıtır mı kanatır mı vs.. gibi korkularım oldu...
senin yaktımı yırtıkları nasıl etkiledi?senden cesaret alabilirsem bende başlayacağım beni aydınlat biraz lütfenna.s.:1hug:

uygulamaya korkma limon yakmıyor acı falanda yok limon ve kahve karışımını çatlaklarına iyice yedirerek masaj yap sonra yıka hatta ben bu işi çok sevdim çatlak olmayan yerlerimede tüm vücuduma uyguluyorum ..benim yırtıklarım pürüzsüzleşti yani yırtık gibi durmuyoda sanki diğer çatlaklar gibi çizgi halini almaya başladı sanırım genişlikleri daraldığı için..
bence bugün uygulamaya başla korkulacak bişey yok hatta cildin yumuşacık olacak ilk uygulamada değişiklik olması çok zor bir süre uygula zamanla farkı görürsün hatta istersen çatlaklarının ilk halnin resmini çek daha sonrakilerle karşılaştırırsın :))
umarım sana yardımcı olabilmişimdir sormak istediğim başka şeylerde olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım .

bende yapacağım o halde...bişey daha senin o yırtıkların mor renkte miydi?benimkiler halen öyle 1 yıl olacak işte doğum yapalı halen öyle mor kırmızı çirkin bir suretteler
kendime güvenim gidiyor onları gördükçe selülit derdim vardı bitti bunlar var şimdi de...
çok soru sordum canım ama iyi geldi bana yorumlarında...:1hug:a.s.

Hazan24 cok sevindim senin adinaaa:) ayrica herkeste boylece sadece bende degil, sabreden herkeste netice alindigini gormus oldu

Kizlar rica ediyorum yilmayin, devam yahu!! Pahali bir sey degil, cok zaman alan bir sey hiiiiiiiiiiiiiiiiç degillllllllllll:)))))

yanlış anlamadıysam 2 gün yapıp bir gün yapmıyor değil mi birde selülitler için babannende bi formul yokmu bende selülit yok ama doğumdan sonra bacaklarımda bi yumuşama oldu sıkılaştırmak için bi formul istiyorum yoksa yavaştan selülite dönüşecek kızlar bu gece yapmaya başlıycam bakalım sonuçları ne olcak burdan haber veririm kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

benim yırtıklarım bikaç senedir var bu yüzden beyazlamıştı ama kırmızı renkte olan çatlakların daha çabuk geçtiğini duymuştum belki sende daha çabuk etki eder bence hemen dene...
benim çatlaklarımda kilo alıp vermekten oldu daha önce birkaç kez krem falan denedim ama sonuç alamadım bu çatlaklar benimde sinrlerimi bozuyo bu kahve limona başlarken acaba iyi gelirmi diyodum ama gerçekten azda olsa fark var eskiye göre daha 7 kez uyguladım uzun süre devam etmeyi düşünüyorum belki tamamen kurtulurum umutluyum
sende dene umarım hemen sonuç alırsın hem denemekten ne çıkar pahalı bişey değil uygulamasıda kolay umarım denemeye başla ve sonuçlarıda bizimle paylaşırsan sevinirim ..

valla canım bende seviniyorum annem ve kardeşim eskiye göre fark var diyince mutlu oldum bu yüzden kızlar uygulamaya devam bir süre sonra sonuç alınıyo uygulamaya başlayan arkadaşlar son durumları yazarlarsa daha iyi olur gelişmeleri beraber takip edelim yılmak yok :dance:

arkadaşlar mrb.bu kahve ve limon karışımının çatlaklara iyi geldiğini ve kullandığını söyleyen lolifer arkadaşımız başka bir topikte kahve ve limon karışımını duyan veya kullanan varmı diye sormuş.valla okuyunca tuhafıma gitti.

lolifer arkadaşımız zaten ilk sayfada büyük annesinden bu karışımı duyduğunu hatta inanmayıp burda topik açıp kullanan varmı diye sorduğunu belirtmiş bence bu karışımı bilenlerin olup olmadığını emin olmak için birnevi onaylatmak istemiş .sonrasında 2 hafta uygulamış ve sonuç alıncada bu topiği açmış.

tuhaflık nerdeki şekerr...oda büyükannesinden duymuşş sanırım birkaç onay daha alıpp daha emin olmak istenmiştir ben bir tuhaflık göremedimm..bu sayede size daha garantili yapıp uygulayan sonuç alan arkadaşlarda varr diyebilecektirr..tuhaf deil bence ince bir düşüncee..:1closedeyes:

bende alıp kullandığım bişeyi başkaları kullanıyormu diye merak edip sorarım memnun kalıp kalmadıklarını merak ederim normaldir =)

Heyyy kizlar haykirmk cigirmak istiyorum, valla ise yariyooo lutfen devam edinnnn:)
Bu arada benm bacagimda yarada vardi, oda kuculmus gibi geldi bana:)

Ayrica birisini yargilayacaksaniz, butun yazdiklarini okuyun oyle yargilayin yoksa havadan atip tutmak ayip bencee..

ne güzel,
ben zaten bu illetin kesin çaresi olduğuna inanıyorum,
kahveli-limonlu mu olur başka türlü mü bilemem ama muhakkak olmalı,
lokman hekim ölüm dışında tüm hastalıkların çaresini bulmuş,
biz bilmiyoruz ama muhakkak var,
strevectin kullandım en iyisi diye, bir ton para bayıldım koca bir fosss çıktı,
işin ilginci kullanırken işe yarıyor gibi davrandı bu krem bana?
pislik krem!
sonrası malum,
önemli olan o sırada sıkılık, canlılık verip cildi iyi gösterip, kremi bırakınca eski hali alması olmamalı,
yabancı forumlarda bir tarif verilmiş,
yakında ben ona başlayacağım, eğer işe yararsa kesin paylaşırım,
strevectinden sonra hiçbirşey kullanmamıştım,
çok etkilendim açıkçası,
kadın diyor ki, oğlum kafasını yere çarptı, ona da sürdüm, hiç iz kalmadı,
bilmiyorum artık, deneyip göreceğim

ayy o ne o ne oneee???.. biz çatlarız burda ..delikafaduldendelikafadulden

renni ben çatlaklarla ilgili tüm yazıları okuyup, hepsinde heyecanlanıp, fos çıkanlara sinir olmuş birisi olarak,
kimseye boş yere bir şey söylemek istemem. olur mu olmaz mı bilmiyorum.
ama ilk gün fotosu çekeceğim, gerçekten işe yarayıp yaramadığını bir-iki ay gözlemleyeceğim fotolarla,
ama henüz başlamadım, bakalım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…