canım ben 3 4 sene önce uzun süre bu kürü uyguladım deriyi inanılmaz yumuşatıyor mükemmel bir peeling ama çatlaklarımı azaltmadı maalesef.
ben kantaron yağını denicem şimdi deriyi yenileyici özelliği var işe yarar inşallah bi umut. benim çatlaklarım çok derin değil ve çok da yok. sadece popomda var. bakalım geçircek mi
kova hatunu çatlağın yoksa bunu yapmak zorunda değilsin ama banyoda sonra mutlaka losyon yağ ya da nemlendirici kremler kullan, kuru kalmasın bacakların, benim bacaklarım çok kuru kilo verirken ne kadar her gün bi saat tempolu yürüsem de egzersiz yapsam da oluştu, yeterince nemlendirememişm
dila0993 demek ki bazılarında fayda etmiyor canım..zaten bu forumda okumuştum bi üye 5,6 ayda geçirmiş çatlaklarını ama derisi soyulmuş, derinin soyulup yenilenmesi gerekiyormuş, ancak o şekilde silikleşiyormuş.. şu meşhur üç kremi karıştırıp kullanmış.. acnelyse,hametan,madecassol.. ama baya zorluk çekmiş.. biraz acı çekmiş.. benim cildim çok hassas ona cesaret edemedim o yüzden..kaş yapayım derken göz çıkarmak istemedim :)
canım anlamadım bu kürle mi çatlakları geçmiş yoksa acnelyse hametan madecassol'la mı. yoksa hepsi birden mi
Arkadaslar merhaba. Ben bu karisimi bugun yapmaya basladim fakat vucudumu yikadiktan sonra asiri kasinti ve yanma olmaya basladi. Cildim asiri hassas degildir. Bu karisima devam etmek istiyorum fakat bu sekilde kasinti devam ederse ne yapmam gerekir bilmiyorum. Siz ne onerirsiniz
internette bir blogda bu formülün zeytinyağı eklenmiş hali de var bi kaşık zeytinyağı ekleyip öyle yapın belki de kızarmayı kaşıntıyı yok eder
Yag hazirladim kendime...her gun suruyorum....kova hatunu çatlağın yoksa bunu yapmak zorunda değilsin ama banyoda sonra mutlaka losyon yağ ya da nemlendirici kremler kullan, kuru kalmasın bacakların, benim bacaklarım çok kuru kilo verirken ne kadar her gün bi saat tempolu yürüsem de egzersiz yapsam da oluştu, yeterince nemlendirememişim
o yağları düzenli kullan yalnız hamilesin sanırım di mii şimdi farkettim.. sen çatlak önleyici bi krem jel de kullanabilirsin.. bu yağlar işe yararsa onlar da olabilirYag hazirladim kendime...her gun suruyorum....
Birde maya maskesi yapmayi düşünüyorum
gobege bacaga ve kalcaya
Gorunurde cildim kuru degil ama yag surdugum an hemen emiyor birde dusun zeytin yagi badem gibi ağır yaglar
canım ürünün tam adı ne bi araştırayım
Bide böyle bir şey var denemek ister misiniz
Lr world aloevera içerikli saglik cilt bakim ve renkli kozmetik ürünleri var benimde bu urunlerin tanitimini yaptigim kişisel sayfam vat bilmiyorum sayfa adi vermemde sakinca varmi sakincali ise silebilirm sonrasinda facebook ta lr ebru adana ve lr world ebru olarak orda hem urunleri hemde daha farkli kullanici memnuniyetlerine ulaşabilirsinizcanım ürünün tam adı ne bi araştırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?