• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)

göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın %100 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular
:lepi:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hadi canım.. senelerdir iç geçiririm bu konu hakkında.sinirimdem çatlarım dururum ! heyt !! :)

Bende 1ay kadar uyguladim hemde hic aksatmadan ama çatlaklarim daha da belirginleşti :( belkide cildim çok hassas olduğu için

arkadaslar bu kiminde ise yarar, kiminde yaramaz... kisiye, hormon yapısına göre degisiyor, ben kuzenime yaptım onun daha kırmızıydı catlakları onda benimkinden biraz daha ise yaradı gibi ama dur bakalım, daha yeni basladık...

Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)

göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın %100 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

cnm nasil kahve ve limon nasil yapiliyor daha geçen gun bir kreme baya para dokdum ve dokucem devami için!

cnm nasil kahve ve limon nasil yapiliyor daha geçen gun bir kreme baya para dokdum ve dokucem devami için!

S.a. ya genelde en iyi filtre kahve diyolardı, bi de icine limon sıkıyosun o kadar.. ama mesela kahve ictiginde o dibinde kalan tortuyuda sürebilirmissin tek catlak olan bölgene.. ise yarıyor..

S.a. ya genelde en iyi filtre kahve diyolardı, bi de icine limon sıkıyosun o kadar.. ama mesela kahve ictiginde o dibinde kalan tortuyuda sürebilirmissin tek catlak olan bölgene.. ise yarıyor..

herkes cildinde farkli etken yapiyormus canim senin cildin nasil biraz bilgi versen ? beyaz tenlimisin mesala?

arkadaslar 20 gün oldu bende degisim var bilginize sunuyum dedim.. bu arada bi arkadasım soru sormus bana ben esmerim bugday tenli catlaklarda beyaz sedef renginde.. genelde beyaz tenlilerde kırmızı oluyor basta, o kırmızılıklar ilk evre zaten..

merhaba.bende denemk istiyorum amma yurtdisindayim.su turk kahvesi nasil bir sey yani adi ne ?neskafe,jakobs gibileri var turk kahvesinin adi ne anlamadim.
burda bulamiyorum yurtdisinda olanlar yardimci olurmu?

merhaba.bende denemk istiyorum amma yurtdisindayim.su turk kahvesi nasil bir sey yani adi ne ?neskafe,jakobs gibileri var turk kahvesinin adi ne anlamadim.
burda bulamiyorum yurtdisinda olanlar yardimci olurmu?
Turk kahvesi genelde turk marketlerinde bulabilirsin her ulkede de genelde vardir.....

Ben 16 agustosta dogum yaptim . 8.ayimda karnim lierac catlak kremini kullanmama ragmen catlamaya basladi ve hamileligimin sonunda gobegim catlakla doluydu. Care ararken kahve limon karisimini denemeye karar verdim. Doktorum esininde gebeligi sonrasinda catlaklari oldugunu ve lierac kullandigini ve faydasını gordugunu soylemesi uzerine kreme tekrar basladim. Birde bio oil aldim ve bu üçünü birlkte kullaniyorum. Gunde iki kez bio oil birkez lierac bide kahve limon. Kahve limonu biraz duzensiz yaptim ama duzene sokucam onuda. Sanki iyilesme var gibi karnimda kuculuyor tabi dogum sonrasi toparlaniyor. Bundan dolayimi yoksa yaptigim kürlerdenmi emin olamadigim bi azalma var catlaklarda. Ama kalcamdada daha az olan catlaklarim var onlari onemsemedigim icin uygulama yapmadim onlar aynen duruyor. Bilemiyorum ise yaradığını umuyorum. Karnimin fotografini cektim karşılaştırma yapicam bir ay sonra. Cok uzun yazmisim :) ne diyelim ölsün çatlaklar :))

Back