süper ya bu siteye bayılıyorum. Birsürü tarif aldım sivilce çatlar siyah nokta selülit hepiciğini yok edicem :):)
Süpersiniz
siyah nokta için napmak lazım bacımm???pleaseeeeeee
siyah nokta için bir kase yoğurda limon sıkıp özlerine değmiycek şekilde yüzüne sür cnm beklet snra ılık suyla yıka..ben denemedım daha ama burda okudum.limonun yüzdeki mikropları temizleme özleliği varmıs yoğurtta nemlendrıomş..
Kızlar uğraşmanıza hiç gerek yok! Doğal içerikli ve çok etkili. Bella B'yi tek geçerim. Buyurun... Bella B | Anne Çatlak Bakım
sen bunumu deniyorsun faydası oldumu fiyatı nedir???????
merabai 2 hafta kadar önce yazmıstım tekrar bi yazim dedim artık diyetede basladim kiloda vermeye çalışıorm çatlaklarlada savasa devam tabi ben haftada iki kez yapıyorum banyoda sadece ama arkadas 2gün yapın birgün dinlenin şeklinde önermişti, ben bugün gördüklerimi yazıyorum çatlakların derinlikleri azalmaya devam ediyor ama daha görünür oluyorlar banyodan çıkınca görüyorsunuz resmen beyaz beyaz sonra çekiliyorlar ve inceliyorlar bana çok ilginç gelsede uygulamaya devam edecegim haftada 2 az olabilir bu sebeple daha uzun sürebilir benimki umarım kurtuluruz arkadaslar göğsümde daha geç sonuc alırım diyordum derisi daha ince oldugundan ama kalçalarımdan daha iyi bir sonuc var bacak arkamdada minik varmıs iki üç tane onlarada uygulamaya baslicam öteki seferde :) yapanlar devam edenlerde yazsın lütfen paylasalım :)
Bella B'nin Çatlak Gidericisi de var, ben onu kullanmadım ama kullananlar memnun. Tabi ki %100 sonuç verir diyemem ama bence bir bak. Bella B | Tummy Honey Cream
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?