Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
siyah nokta için napmak lazım bacımm???pleaseeeeeee

siyah nokta için bir kase yoğurda limon sıkıp özlerine değmiycek şekilde yüzüne sür cnm beklet snra ılık suyla yıka..ben denemedım daha ama burda okudum.limonun yüzdeki mikropları temizleme özleliği varmıs yoğurtta nemlendrıomş..

bn yaptm bu dedgni....
nolyo blymsn o an bi bakysn ayanayaa yüzünde tek bi siyah nokta yok şaşrysn..
ama iki saat snra bak hepsi yerlii yernde maaslahh...
çok garip bu tarif

yaa arkadaşlar o kadar okudum kafam karıştı :/ ben daha 19 yaşımdayım ve kırmızı kırmızı derin çatlaklar var üst tarafımda baldırımda 10 kilo falan aldım ama abartı degıl bırdende almadım tüm vucuduma aldım. Çıktılar işte... Ne yapsam bu bana yarar mı :/

arkadaşlar sonunda bende başladım çatlaklarla mücadeleye
dün gece başladım kahve limona kürü uyguladıktan sora kendimden korktum çünki kahveyle kahverengi olunca benim fay hatları öyle bi çıktı ki hepten çöktüm moral olarak ama yılmadan devam edicem çatlaklarım 12 senelik 1 cm lik olanlar var karnımda kabus gibiyim anlicanız bende gelişmelerden haberdar edicem konuyu açan arkadaşıma tşkler

24 yaşındayım ve 14 yıldan beri çatlaklarım var popo ve basenlerimde...
geçer mi ki...
Geçmese bile silik hallerinede razıyım...
spor yapmayıda sevmiyorum ama hedef koydum kendime 2 aylık bi süreç içinde ne kadar yol alıcam merak ediyorum.
spor ve kahve-limonla bakalım ne kadar fayda görücem....
Bu arada bu uygulamayı yapanlar fayda görenler ve görmeyenlerde yorum yapmaya devam etse çok iyi olur :)

Yaptım :) sürdüm masaj yaptım ovaladım ve yıkadım...
Birazdan foto çekicem gelişmeleri takip etmek için....
Ellerim ağırdı ovalarken.. Birde kahve kokuyorum hiçte sevmem kahve kokusunu :)

benimde cok kilo sorunum yok yasımda 22 ama göğüslerimde çatlak var birde kalçalarımda başka yerlerde catlak yok gördüğüm kadaryla ama göğüs kısmı canımı sıkmıstı benimde kalça o kdr problem edilecek kadar diil ama göğsümde böyle derinleşmişti sanki bide sanırım ergenlikte oldu farkedemedim, ve beyazlar işte burda kahve limon gorunce çok sevindim 5,6 kez yaptım hem kalçama hem göğsüme ovaladım sora duşa girdm lifle yıkadım bide tekrar bende yosunlu sabun vardı onu kullandım ama burda kına sabununu çok övmüşler bulursam ondan alim bende, neyse bu kdr seanstan sonra, daha çok erken biliyorum ama en çok farkettigim şey çatlaklar öne doğru çıkıyor gitgide derinde değiller yani sanırım iyice çıktıklarında renkleride düzelecektir şuan çünkü dokununca derin olmadıklarını hissediyorum umarım yakında hiç derinlikleri kalmaz ve renkleride ilginç bi şekilde belirginleşio görmediginz çatlaklar fln görünüo ama diğer yorumları okuyunca ve derinliklerinin kaybolması beni umutlandırdı devam ettikçe yazmak istiyorum takip eden arkadaslarda faydalansın denek olalım :) bşrde kesşnlkle nemlendiriyor ve hiç tahriş falan olmadı bayada sert yaptım ulaşsın die çatlaklara aksine yumuşak bi cilt oluo :) birde kahvenin içindeki kafenini kan dolaşımınıda artırrması sebebiyle her açıdan faydalı olacagını düşünüyorum (fazla kilo,selülit, ağrılar) birde peeling özellği süper bişey yapıor kahveyi vücut için :) içmeyi sevmesemde kokusunu çok seviyorum 1,2 saat kahve gibi kokuosnz ztn yapınca çok hoss:)

kızlaryorumların hepsını okuyamadım ıcın sormak ıstıyorum ;
bu karısımı hafta da kac kere yapıyorsunuz ?
benım de dız kapagımın arkasın da ınce catlaklar var
onların uzerıne uygulamyı dusunuyorum.tum vucuda uygulamak ıstemıyorum
sadece catlak olan bolgeme uygulasam yeterlı sanırım

bende denemeye başlıyorum bugün, sonucu yazarım iki hafta sonra...
inşallah işe yarar...
teşekkürler...

merabai 2 hafta kadar önce yazmıstım tekrar bi yazim dedim artık diyetede basladim kiloda vermeye çalışıorm çatlaklarlada savasa devam tabi ben haftada iki kez yapıyorum banyoda sadece ama arkadas 2gün yapın birgün dinlenin şeklinde önermişti, ben bugün gördüklerimi yazıyorum çatlakların derinlikleri azalmaya devam ediyor ama daha görünür oluyorlar banyodan çıkınca görüyorsunuz resmen beyaz beyaz sonra çekiliyorlar ve inceliyorlar bana çok ilginç gelsede uygulamaya devam edecegim haftada 2 az olabilir bu sebeple daha uzun sürebilir benimki umarım kurtuluruz arkadaslar göğsümde daha geç sonuc alırım diyordum derisi daha ince oldugundan ama kalçalarımdan daha iyi bir sonuc var bacak arkamdada minik varmıs iki üç tane onlarada uygulamaya baslicam öteki seferde :) yapanlar devam edenlerde yazsın lütfen paylasalım :)

Bella B'nin Çatlak Gidericisi de var, ben onu kullanmadım ama kullananlar memnun. Tabi ki %100 sonuç verir diyemem ama bence bir bak. Bella B | Tummy Honey Cream

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…