Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

öncelikle bebişine ve sana sağlıklı bir ömür diliyorum..
ilerleme kat etmene sevindim darısı tüm çatlak muzdariplerinin başına:) ben de çatlaklarıma takmış durumdayım 3haftadr madecassol-acnelyse ikilisini kullanıyorum.bir yandan da formdaki diğer yöntemleri takip etmekteyim.
benim merak ettiğim sende soyulma kaşınma oldu mu benim şu an yaptığım tedaviden dolayı çok kaşınma oluyor.eğer kahve limon ikilisi daha az tahriş ediyorsa ona geçeyim diyorum.cevap verirsen çok sevinrim

Çok sağol canım, amin inşallah...

Hiç kaşınma soyulma acı falan yok canım. ovalıyorum, karnımdan başlıyorum sonra kalçam belim göğüslerim kollarım, bittiğinde 5 dk falan geçmiş oluyor, hiç de beklemiyorum hemen yıkanmaya başlıyorum. Hiç tahriş etmiyor aksine cildim bebek gibi yumuşacık ve pürüssüz oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim, kremler işe yaramamıştı bende bundan güzel sonuç aldım.

teşekkur ederim ben de denemeyi düşünüyorum ama şimdi kaşıntıdan dolayı tahriş var iyileşince deneyeceğim.herkes çok yumuşk oluyor diyor ama çatlaklarımdan kurtuldum diyen yok

merhabaa. ben bu yazini 2 ay once gordm yazdigin gibi uyguladim fakat bacaklarimda ve gosumdeki catlaklardan hala kurtulamadim...acabaa ben yanliss mi uyguluyorum...cevap yazarsan sevinirrim :)

Bu yazını yeni okudum ve depresyonumdan bir umutla çıkmak için araştırma yapıyodum çünkü yaşım 22 doğum yaptım ve bacaklarımın hepsi çatladı kilomda çok yok aslında nasıl oldu anlamadm ama eğer dediğin gibiyse yatıp kalkıp sana ve anneannene dua edecem gerçekten benm için bir yıkım oldu vücudumun bir anda bozulması anne olmama sevinmedim değil ama cildim içinde yapacak bişe yok diye hayatımı eve bebeğime adadım eşimden bile uzak durmak istiyorum kendime olan güvenim gelsin istiyorum umarım dediğin işe yarar denicem ve bundan sonraki mesajımda bunun için olsun istiyorum paylaşımın için çok tşk :)

merhaba arkadaşlar.. 2-3 ay önce yazdım sanırım en son foruma ama kimse pek birşey dememiş. ben yine de paylaşmak istiyorum çünkü çok ciddi şekilde çatlaklarım azaldı çizik gibi kaldılar. bazı seansları kaçırıyorum malesef bu kadar uzaması da onun için diyorum. ben kına sabunundan ve kahve limondan çok memnun kaldım. mutlaka bu ikisini deneyin diyorum. ama 1-2 gün değil uzun süre. 2-3 ay mesela. ilk zamanlar çok belirgin yapıyor, beyaz beyaz çok göze çarpıyor ama ondan sonra kapanıyor benim hep böyle oldu. ve çatlaklar derin olanlar özellilkle içe doğru gibi oluyor ya kahve limon ile peeling yaptıkça dışa dönük olmaya başlıyor ve iyileşiyor. ben bazen maskenin içine çörek otu yağı da katıyorum. ve bebe yağı kullanıyorum. inanın çok azaldı. ve hala yapmaya devam ediyorum cilt tonunu da çok güzelleştiriyor. sürdükten sonra elimizle ovuyoruz ya, ben bir kese aldım özellikle kahve limon yaptığımda onu kullanmak için, maskeyi sürüyorum ve kese ile keseleyerek ovuyorum. yalnız çok fazla bastırırsanız yara olur, çatlaklar kızaracak şekilde olmalı. ilk yapmaya başlayanlar eliyle ovsun çünkü ağır gelir birdenbire kese ile yapmak, cildin alışması lazım yoksa tahriş olur. ama devam edenler kese ile yaparsanız daha etkili olduğunu görürsünüz.. bence mutlaka uygulayın faydasını göreceksiniz. hepinize şifa diliyorum..

pekii bacaklara suruldukten sonra beklemek gerekiyomuuu yaa lutfeeenn aciklarmissin arkadasn nasil uygulamis ne yapmis?

Merhabalar. Ben de kahve-limon karışımına umutla başlamıştım fakat ben de de belirginleşmeler oldu. Sağ bacağıma uygulayıp solu öylece bıraktım aradaki farkı görmek için.
Bir ay kadar bir süre uyguladım. Tamam pek düzenli değildi fakat 3. gün mutlaka yaptım mesela. Ama belirginleşmeler olunca bırakmaya karar verdim. Ta ki mesajınızı okuyana kadar. Kapanmaya ne zaman başladı acaba belirginleşme ve kapanma kısmını biraz daha açabilir misin ??

aslında değişiyor canım kimi çok belirginleşiyor kısa sürede kapanıyor kimi daha uzun sürüyor. yaptıkça anlıyorsun. ben 2 ay yapıp 1-2 hafta ara veriyordum, dinlensinler ve gelişmeleri göreyim diye. yapmadığım zaman gelişmeyi daha iyi gözlemliyordum. benim çatlaklarım da derindi 3-4 ay belki biraz daha fazla daha çok parlıyormuş açılıyormuş hissine kapılıyordum daha sonra bazen açılıyor bazen kapanıyor gibi oldu. çok derin çatlaklar yapmaya devam ettikçe dışa vuruyor ondan sonra da hızla küçülüyor.. önemli olan düzenli devam etmek özellikle ilk aylarda.. evet insanın morali çok bozuluyor, yaptıkça azalması olacağı yerde parlıyor ve açılıyor. ama devam ettim devam ettikçe ne kadar azaldığını gördüm. sivilce tedavisi gibi yani. ilaç kullanmaya başlıyorsun ilk 3 ay sivilcelerin artıyor sonra azalmaya başlıyor ve kayboluyor.. sen yapmaya devam et ilk zamanlar çok bastırma ama zamanla iyice ovala, yazdığım gibi ben şimdi kese kullanıyorum. kına sabunu almaya çalış ben onunda çok faydasını gördüm. maskeyi yapmadan önce kına sabununu sürüyorum 3-4 dakika bekleyip yıkıyorum sonra maskeyi uyguluyorum. banyoda da kına sabunu kullanıyorum duş jeli falan kullanmıyorum artık. duş aldığın zamanlar kese yap mutlaka çok etkili çatlaklarda. nemlendirmeye özen göster bir de imkanın varsa spor yap, vücudun sıkılaştıkça ve kasların çalıştıkça çatlakların iyileşmesi de artırıyor.. şifa diliyorum..

Bırakmaya karar vermiştim moralim bozulmuştu ama meğersem doğru yoldaymışım :)
Çatlaklara savaş açtığım bu son bi buçuk ayda zaten her akşam nemlendirme ve düzenli olmasa da spora ve özellikle yürüyüşe devam ediyordum.Artık daha düzenli olacak
Deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler. Bir kaç ay sürse de devam düzenli olarak yapmaya devam edicem. :)
Forumda çatlaklar belirginleştiği için bu karışımı uygulamayı bırakanlar olmuştu , umarım onlar da burada yazılanları okuyup devam ederler.
Gelişmeleri mutlaka yazacağım :) Herkese çatlaksız günler dilerim :)

Bende de miniminnacık ama kırmızı sivilcelerden var fakat sayıları az olduğundan rahatsız etmiyor.
Tam olarak iyi geldiğini söyleyemem ama cildi genel olarak düzeltiyor. Deneyebilirsin bence :)

Tüm yorumları okuma şansım yoktu. .
Limon suyuyla kahveyi krem kıvamına getirdim. bacaklarıma masaj yaparak sürdüm. üstüne strech film sardım. üstüne bide muz corap giydim.
kaç saat bekletilmeli? haftadaa kaç gün yapılmalı?

Son düzenleme:
bende 1 haftadır kantaron yağı sürüyorum sabah öğle akşam bazen de sadece sabah ve aksam bı hafta da yüzde doksan azaldı ınanamadım.mutlaka deneyın bence.ama benımkı kırmızıydı henuz belırtıym dedım.

arkadaşlar bunu bende yapıcam, hatta foto çekip koyarım. ne alakaysa benimde göbeğimde varr (( çocuk doğuran arkadaşlarımda yok ama bende var, sanki çocuk yapmış gibiyim :S:S

Süper ya bu siteye bayılıyorum. birsürü tarif aldım sivilce çatlar siyah nokta selülit hepiciğini yok edicem :):)

süpersiniz

Son düzenleme:
bnmde kalçamdaa var nefret edyrm çatlaklardan...
Kilo alp wermekten oldu.....
Beyazz ince ince....
Kahweyi yapmak içindee çok üsenyrmm yawww.....

[sıze=3]ilgilileree duyurlu artkk lütfen bi kerem çıkarın bizde sürek ve kurtlakk şu çatlaklardan yaaaaaa[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…