Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
bacak arkamdaki küçüklerede yaptım resmen iyice beyazlaşıp görünür oldular bugün banyoda kesede yaptım bununda işe yarayacagını söyleyen arkadaslar vardı:) umutluyum ben bu şekilde deriyi yenilemeye çalışıyoruz sonucta, ama şuan 7,8 seans yapmısımdır sanırım bence tabikide az sonucta bu çatlaklar 2 aydır yok yıllardır var benimki rahat 6,7 seneliktir ergenlik dönemine rastlar benim o sebeple 2 ayda hop geçti diyemeyecegimi biliyorum daha önce birşey kullanmadıgım için diğerlerini bilemicem ama bu yöntem en basta renklerini beyazlastrp iyice görünür yapıyor çatlakları gelişmeleri yazmaya devam edecegim diğer arkadaslrında paylaşımda bulunması iyi olur aslında, devam etmeyi düşünüyorum ben :)

merhaba arkadaslar bende yapmak istiyorum bu formülü benimde ergenlikten kalma dizimin arkalarında göğsümde kollarımda ve az da olsa karın bölgemde çatlaklar var . bugn yapmak istiyorum fakat evde limon yok annemin kışın sıkıp buzluga koydugu limon suları var onlarla yapsam olur dimi ?

renni kremi iki kutu olarak denedim vede düzenli kullandım.. dediğin gibi anlık iyi görünüyor gibi oluyor.. kullanımı bıraktığında ise çatlaklarımda dahada açılma oldu.. paranı boşa harcama derim

Eğer çatlaklarınız yeni değilse arkadaşlar hiçbir şey çözüm değildir. Bu konuda birçok cilt doktoruyla görüşmüş biri olarak konuşuyorum. En son olarak da İstanbul'un en iyi hastanelerinden birinde bir doçente muayene oldum. Piyasadaki hiçbir kremin, hiçbir lazer tedavisinin bu çatlakları geçiremeyeceğini söyledi. Lazer tedavi bile çok çok düşük bir iyileştirme sağlıyormuş. Gözle görülür bir iylieşme değilmiş. Bu nedenle kahve gibi doğal yöntemler vaktiniz ve cesaretiniz varsa belki denenebilir, ama fazla ümitlenmeyin. Krem ve ilaçların ise gerçekten hiçbir faydası olmayacağını düşünüyorum. Geçtiğimiz senelerde ciddi manada pahalı olan bir ilacı kullanmış biri olarak bunu yazıyorum.

kızlar bir sorum olucak bu kahveyi pişirip telvesinimi kullanıcaz yoksa normal pişmemiş kahveyimi sürücez :26:

kızarık değil de beyazlaşmış çatlaklar için etkili mi?

kızarık değil de beyazlaşmış çatlaklar için etkili mi?

Benim bacak içindekiler beyaz belimdekiler kırmızımsı ama sanki bacak içime daha iyi etki etmiş gibi 2 kez yaptım ve her Allah'ın günü keseleniyorum daraldılar gibi.

Şu başlığı okurken umut grafiğimde bir yükselip bir düşmeler söz konusu oldu. Biri diyor ki, iyileşti, biri diyor ki doktorlar şöyle söyledi, imkansız. Her şeye çare buluyorlar, buna nasıl bulamıyorlar anlamadım. Kendimi öldürücem artık şunlar yüzünden. Etek giyemiyorum, elbise giyemiyorum, tatile gidemiyorum, çünkü küçük yaştan beri sahibim bunlara. Bu kendi vücudundan iğrenme küçük yaşlardan itibaren gelişti bende anlayacağınız... Michael Jackson zenci bir adamken, ruh gibi beyaz birine dönebiliyor fakat cilt çatlakları tedavi edilemiyor, ha? Anlamıyorum ama cidden bu çatlaklar yüzünden kendimi öldürücem bi gün.

Ama yine de başlık sahibine teşekkür ediyorum, daha önce denemiştim çok uzun süreli olmamakla birlikte; ben de aynı şikayetten muzdaribim, sanki daha da genişledi çatlaklarım... Gelişme sürecinde bu oluyorsa, biraz daha yapmak lazım. Sonuç alırsam yazarım.

Son düzenleme:
benim hamileik oncesinde kilo arip verdigimden dolayi cok catlaklar oldu neyse onlar kapali oldugundan gozukmuyordu birde beyaz inceydi
ama hamile kaldiktan sora suan karnim tum catlak gobegimi acmaktan nefret ediyorum, esime bile gostermiyorum sanki yasli kadinlarin burus burus karinlari gibi duruyor igreniyorum artik, birde yetmez kollarimda da olustu dogum sonrasi ve artik iyice cildircam,dusunun kisa kollu bile giyemez hale geldim
evde limon bitti hemen alip denicem yeni olan yerlere belki yenileri biraz kurtariririm

kızlar renkli hafta sonu programı varya tntde biadamçıkıyo 9 günde çatlaklara sarkmalar geçiyo diyo inandırıcı gibide konusuyo sizde izledinizmi?

Şehir olarak istanbulda isen ve yakınsak sana bır mıktar kombu cayından vereyım dene istersen bende öğrenmiş olurum çatlaklara olan etkisini.

cnm iyi deniyim bakalım birde nette baktım satış yapan yerde yo tarifini vermişler normal biliğimiz siyah çay yapına toz şeker ve kombucha mayası koyuluymoş sorunda onun mayasını nerde bulucaz nelere şifa olduğuda saymakla bitirememişler

pamuk yağımı ilk defa duydum geçiriyomudur acaba gerçekten

Kanal d de ki doktorum programında anlattılar canım.Hemen taslaklara kaydettım kiaklımda bulunsun dıye.
1 yumurta sarısı,1 yemek kaşığı bebe pudrası 1 bardak kefir 2 tatlı kaşığı pamuk yağı bunu havanda karıştırıp çatlak yerlere surmek ıyı geliyormus bende denemeye basladım yaklasık 2 haftadır bı ıkı tane catlağım vardı gozle gorulmıcek derecedelerr

ciddimisin hemen bende not alıyorum bende demek işe yarıyo pamuk yağını nerden aldın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…