ciddimisin hemen bende not alıyorum bende demek işe yarıyo pamuk yağını nerden aldın ?
Her aktardan çıkmıyo canım.Ankarada oturuyorum ben burdaysan hemen yerini söyleyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ciddimisin hemen bende not alıyorum bende demek işe yarıyo pamuk yağını nerden aldın ?
Her aktardan çıkmıyo canım.Ankarada oturuyorum ben burdaysan hemen yerini söyleyim
dehliz90 cnmnasıl uygulıycaz bunu biraz bekletip yıkıycazmı çünkü içinde yumurta sarısı var birde günde kaç defa sürüyosun sen
foruma son yazdığımdan itibaren 1 ay boyunca kahve limona devam ettim. Belirginleşti azaldı filan dikkat etmedim sadece düzenli yapmaya dikkat ediyordum. Sonra bi gün sevgilim ellerimin neden böyle sürekli kahve koktuğunu sorduğunda ve kahve limon yapmadığım diğer bacaktan bi farkı olmadığını gördüğümde bıraktım. Devam etseydim düzelmeyi görcektim belki ama o sorudan sonra artık hevesim kalmadı kahve limona. Fakat bacalarımın yumuşacık olduğunu söylemeliyim.
Şu an yeniden yağlara döndüm haftadır kullanıyorum. Eğer bi düzelme görürsem içeriğinin de yazacağım buraya. Herkese çatlaksız günler :)
renni kremi iki kutu olarak denedim vede düzenli kullandım.. Dediğin gibi anlık iyi görünüyor gibi oluyor.. Kullanımı bıraktığında ise çatlaklarımda dahada açılma oldu.. Paranı boşa harcama derim
Kahve -limon yapan arkadaşlarrrr
Durumlar nelerdir?