• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
dehliz90 cnmnasıl uygulıycaz bunu biraz bekletip yıkıycazmı çünkü içinde yumurta sarısı var birde günde kaç defa sürüyosun sen

dehliz90 cnmnasıl uygulıycaz bunu biraz bekletip yıkıycazmı çünkü içinde yumurta sarısı var birde günde kaç defa sürüyosun sen

canım izlediğimde doktor bayan çatlak olan yerlerinize günde 2 defa masaj olarak yapın 5-10 dk beklettikten sonra yıkayın dedı bende bi sabah uyanınca yapıyorum bı de yatmadan

Ya kizlar bende simdi gordum basligi... Inanilmaz umutlandim:52::52::52: Gecmisi tamamen okuyamadim tabi ama ara ara baktigimda memnun kalanlarda var kalmayanlarda... Ben herseye ragmen denemek istiyorum... Yasim 22 ve 8 aylik hamileyim... Karnim inanilmaz catladi.. Kocamanlar ve sanki kaniycak gibi gorunuyolar... Benim gibi hamilelikte catlagi olup dogum yapinca kullanan ve bu derin catlaklarda etki goren var mi?? Ve dogumdan hemen sonra kullanmam zararli olur mu?? Benim gibi olupta tecrube eden arkadaslar bi fikir verirse cok sevinirim.. Simdiden tesekkurler...:54:

bu çatlak pisliğinden bendede var malesef kahve limonu deniyorum 2 gündür yarın dinlenme günüm sabırsızlıkla geçmelerini bekliyorum işe yarar inşallah:16: bu arada kahve limon sayesinde bu çatlaklara elveda diyen oldumu aranızda baştan sona okuyamadım konuyu

ben bunu duymuştum ama 5 yıllık çatlaklara etkisi olmaz diye denemedim,

herşeyi denedim sayılır, bunu da denemekten zarar gelmez:))))

işe yararsa varya kurban bile keserim, o kadar yani:))))

ben de bugün başladım arkadaşlar.. az önce yaptım uygulamayı. kahvenin kuruması sıkılaşmayı sağlar diye umut ediyorum. açıkcası umutlandım biraz. düzenli yapıldığı sürece sonuç verir diye umuyorum. bu çatlaklara açtığım ilk savaş. muhakkak sonuçları da yazıcam buraya ; iyi yada kötü. çünkü bende okuyorum forumu ancak sonucu bildirenleri göremiyorum. birbirimizi bir şekilde yönlendirmemiz gerek o yüzden bu forumdayız.. 53 kiloyum selülitlerimden de son 2 aydır inanılmaz şekilde arındım. önceden de abartılcak derecede yoktu ama vardı yine. 56 kiloydum 2 ayda 3 kilomu verdim. spor ve bol su arkadaşlar selülitin tedavisi budur. imkanınız varsa da bol bol yüzün. tabiki fazlalık kilolarımızdan da arıncaz önce..

ben de bugün başladım arkadaşlar.. az önce yaptım uygulamayı. kahvenin kuruması sıkılaşmayı sağlar diye umut ediyorum. açıkcası umutlandım biraz. düzenli yapıldığı sürece sonuç verir diye umuyorum. bu çatlaklara açtığım ilk savaş. muhakkak sonuçları da yazıcam buraya ; iyi yada kötü. çünkü bende okuyorum forumu ancak sonucu bildirenleri göremiyorum. birbirimizi bir şekilde yönlendirmemiz gerek o yüzden bu forumdayız.. 53 kiloyum selülitlerimden de son 2 aydır inanılmaz şekilde arındım. önceden de abartılcak derecede yoktu ama vardı yine. 56 kiloydum 2 ayda 3 kilomu verdim. spor ve bol su arkadaşlar selülitin tedavisi budur. imkanınız varsa da bol bol yüzün. tabiki fazlalık kilolarımızdan da arıncaz önce..

ben yaklaşık 1 haftadır yapıyorum hiç bir değişiklik yok :(( devam edeceğim yapmaya umut fakirin ekmeği demişler inş geçtiğini görürüm.

foruma son yazdığımdan itibaren 1 ay boyunca kahve limona devam ettim. Belirginleşti azaldı filan dikkat etmedim sadece düzenli yapmaya dikkat ediyordum. Sonra bi gün sevgilim ellerimin neden böyle sürekli kahve koktuğunu sorduğunda ve kahve limon yapmadığım diğer bacaktan bi farkı olmadığını gördüğümde bıraktım. :( Devam etseydim düzelmeyi görcektim belki ama o sorudan sonra artık hevesim kalmadı kahve limona. Fakat bacalarımın yumuşacık olduğunu söylemeliyim.
Şu an yeniden yağlara döndüm haftadır kullanıyorum. Eğer bi düzelme görürsem içeriğinin de yazacağım buraya. Herkese çatlaksız günler :)

foruma son yazdığımdan itibaren 1 ay boyunca kahve limona devam ettim. Belirginleşti azaldı filan dikkat etmedim sadece düzenli yapmaya dikkat ediyordum. Sonra bi gün sevgilim ellerimin neden böyle sürekli kahve koktuğunu sorduğunda ve kahve limon yapmadığım diğer bacaktan bi farkı olmadığını gördüğümde bıraktım. :( Devam etseydim düzelmeyi görcektim belki ama o sorudan sonra artık hevesim kalmadı kahve limona. Fakat bacalarımın yumuşacık olduğunu söylemeliyim.
Şu an yeniden yağlara döndüm haftadır kullanıyorum. Eğer bi düzelme görürsem içeriğinin de yazacağım buraya. Herkese çatlaksız günler :)

galiba bunlardan kurtuluş yok :(

Annemler, teyzemler ve kuzenim birlikte tatile gidiyor ve ben bu lanet şey yüzünden evde kalıyorum :) Heralde ağlar dururum onlar dönene kadar.

kızlarr ben de ergenlikten olma çatlaklar var hem de ne çatlak her yerimde var ya kolumda 1 çizgi var baya uzun sinir oluyorum nefret ediorum hatta geçmiorlarr bazen acaip takıorumm geliolar arada evlenmek filan istemiorum bir kere erkek arkadşım görmüştü hafif deolte giydiğimde bunlar ne demiştii böle yara izi gibi demişti. beyaz tenliyim ama yine de belli oluyor.bu medacassol acneyls yaptım 2 ay kızardı dizimin arkası baya yara oldu hatta kavrengi lekeler kaldı çok korkutum bir de o çıktı diye sonra geçti ama baya uzun sürdü geçmesi..şimdii kahve limona başladım pek umudum yok ama deneyeceğim daha önce 2 hafta kadar yapmıştım bi değişilik olmamıştı.bugün yine başladım bakalım. her şeyee çözümm var şu çatlaklaraa yok nedenn amaa yaa birr yoluu olmalıı artıkkk.

Back