- 24 Şubat 2012
- 443
- 12
- 48
Konu sahibi olan arkadaşım, Allah senden razı olsun :))
O kadar mutluyum ki anlatamam.
Vücudum da 5 yıllık çatlaklar var, bembeyazlar, birden altı ayda 36 kilo almıştım ve kalçam, belim, göğüslerimin kenarı ve kol içlerim çatlamıştı. neler yaptım geçmediler,artık kafama takmıyordum onları ama 10 ay önce doğum yaptım. Bacaklarımda ve göbeğimde hiç çatlak yok diye kendimi daha iyi hissediyordum. Ama malesef ki göbeğim hamilelikte çok çatladı. Bacaklarım da yine sorun yok. Ama göbeğimin alt kısmı bütün beyaz çatlaklarla doldu( onlar önce olmuş sanırım ) ve hamileliğimin son aylarında tüm karnım çatladı. Kıpkırmızı oldu ve çok kalın çatlaklar. O kadar üzülüyordum ki anlatamam, eşime karşı kendimi kötü hissediyordum.
Bundan 1 ay kadar önce okudum bu yazıyı ve dur bi deniyim belki işe yarar dedim.
Başlamadan önce resmini çektim ve şu anda ki hali ile arasında dağlar kadar fark var. Kıpkırmızı olan kalın çatlaklar artık ten rengi ve hafif pembe oldu. Kalınlıkları biraz hafifledi. Eski ve bembeyaz olan çatlakların rengi aynı ama onlarda inceldi. İsterse aylar sürsün daha yapmaya devam edicem. Annem geldi bugün, bak karnıma dedim ve gösterdim inanamadı ve çok sevindi. Sakın bırakma annecim bak ne güzel olmuş demekki geçecek dedi. Ben ilk 2 hafta 2 gün yaptım bir gün ara verdim aynı tarifde ki gibi ama sonra her banyodan önce yapmaya başladım. 2 günde bir yıkanıyorum yani haftada 3 kere yapmış oluyorum.
Tavsiye ederim ben çok memnun kaldım, çok sağol arkadaşım bu bilgiyi paylaştığın için...
öncelikle bebişine ve sana sağlıklı bir ömür diliyorum..
ilerleme kat etmene sevindim darısı tüm çatlak muzdariplerinin başına:) ben de çatlaklarıma takmış durumdayım 3haftadr madecassol-acnelyse ikilisini kullanıyorum.bir yandan da formdaki diğer yöntemleri takip etmekteyim.
benim merak ettiğim sende soyulma kaşınma oldu mu benim şu an yaptığım tedaviden dolayı çok kaşınma oluyor.eğer kahve limon ikilisi daha az tahriş ediyorsa ona geçeyim diyorum.cevap verirsen çok sevinrim