Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değil mi :)) Ben de bayılıyorum bu foruma :))
kızlar çatlaklara hangi sabun iyi geliyo yosun sabunumu,defnemi,yoksa zeytinyağlı olanlarmı keseley birlikte uygulıycam ama hangi sabun iyi geliyo çatlaklara ondan alayım
zeytinyağlı kına sabunu iyi diye biliyorum ben
bu sabunu ilk defa duydum aktara sorucam sağol cnm
bu forumda birisi yazmıştı kına sabununu kullandım onun çok faydasını gördüm tavsiye ederim diye, internette bakınca da faydalarında yazıyodu, inşallah sende görürsün :)
arkadaşlar kahve-liman karışımını ben de denedim . düzenli yapmamama rağmen azaldığı fazlaca farkediliyor. denemelisiniz. lolifer teşekkürler canımmmm
ne kadar süre yaptın bende hiç bi işe yaramadı 9-10 defafalan yaptım birazcık bile düzelme olmadı bende bıraktım...kahve hiçbi işe yaramıyo bence ama limon ten rengini açtığı için tek basınada tze sıkılıp sürülebilir bu sayede biraz çatlakların rengini düzelte bilir ben şimdi öyle yapıcam limonları sıkıp süzüp kolonya şişesi gibi bişişe var ona koyucam sıkıp sıkıp çatlak olan bölgelerime hatta tüm vücuduma duştan sonra yada duştan sonra bebek yağı aldım onu sürerim gece yatarkende limon suyunu sürerim nasılsa soyunuyoruz geceliği giymeden sürüp biraz emmesini bekleyip giyinicem insallah çatlakların rengini düzeltir silikleştirir:))))
yapmadıgımız şaklabanlık kalmıcak şu çatlaklar yuzunden
vallahi öyle benimkiler çok kötü en çokta bacaklarım hamilelikte 98 kilo oldum sonra 65 e düşünde bide hamileyken kilodan çok ödem oldu bacaklarım acayip şişti tabi sonra balon gibi indi haliyle bacaklarım çok kötü oldu en çok kafama taktığım dizkapaklarımın arkalarından aşağıya kadar iniyor bide sadece çatlak değil büzüşük bi görüntü var aslında sıkılaştırıcı kullansam daha iyi belki sıkılaşınca biraz görünümü azalır gerince elimle sadece çizik çizik bi görüntüsü oluyo oda beni rahatsız etmiyo
düzelir inşallah ya sen sporunu falanda ihmal etme bence bacak sıkılaştırıcı hareketler falan yap o zaman ,seninki yine evlendikten sonra olmuşta benim ergenlikten var evde kalacam veya evlendikten sonra damat şok geçirecek diye korkuyorum