• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
bu konu ilk açıldığından beri takip ediyorum işe yarayan arkadaşlar olmuş. çok sevindirici bir haber
bende bugün başlıyorum hemen eve kahve stogu yapsam iyi olacak.
bu arada işte arkadaşlar ne varsa eskilerde ve dogal şeylerde var.
hergün televizyonlarda çıkıyor yok o kremi yok bu kremi
al işte mis gibi kahve ister iç ister sür:)

Ya bu karışıma 3 tatlı kaşığı kahve koyuyoruz da 1 tane büyük ve sulu limonun yarısını koyuyorum ben içine. Bir bütünün hepsini mi koymalıyım?

slm kızlar...

ben de uyguladım burdaki tarifi. bence gerçekten işe yarıyor. tembellikten bıraktım ben yapmayı ama baya kayboldular. boyuyor sandım başta ama çok oldu bırakalı. başlıycam yeniden... süper bir peeling aynı zamanda. mis gibi kokuyor, duştan sonra da yumuşacık oluyor cilt. ben tavsiye ediyorum şahsen:) paylaşan arkadaşa da çok teşekkürler.

arkadaşlar benim de hem eski hem kırmızı çatlaklarım var. karboksiterapiye gidiyorum 10. seansımı tamamladım biraz düzelme var gibi ama ben istiorm ki yeni çatlaklar oluşmasın artık ne yapcam bilmiyorum. düzenli besleniyorum suyu bol tüketip c ve e vitamini almaya özen gösteriyorum ve cildimi nemlendiriyorum.
sorum şu: kırmızı çatlaklar için bu kahve karışımını önerir misiniz ve çatlaklarıma yenileri eklenmesin diye ne yapabilirim???

kızlar çatlaklara hangi sabun iyi geliyo yosun sabunumu,defnemi,yoksa zeytinyağlı olanlarmı keseley birlikte uygulıycam ama hangi sabun iyi geliyo çatlaklara ondan alayım

arkadaşlar kahve-liman karışımını ben de denedim . düzenli yapmamama rağmen azaldığı fazlaca farkediliyor. denemelisiniz. lolifer teşekkürler canımmmm

Son düzenleme:
bu forumda birisi yazmıştı kına sabununu kullandım onun çok faydasını gördüm tavsiye ederim diye, internette bakınca da faydalarında yazıyodu, inşallah sende görürsün :)

teşekkürederim cnm insallah işe yarar zaten tamamen geçmesini bekleyemem biraz silikleşse yeter zaten belli bellirsiz olsa daha ne isterim:))

arkadaşlar kahve-liman karışımını ben de denedim . düzenli yapmamama rağmen azaldığı fazlaca farkediliyor. denemelisiniz. lolifer teşekkürler canımmmm

ne kadar süre yaptın bende hiç bi işe yaramadı 9-10 defafalan yaptım birazcık bile düzelme olmadı bende bıraktım...kahve hiçbi işe yaramıyo bence ama limon ten rengini açtığı için tek basınada tze sıkılıp sürülebilir bu sayede biraz çatlakların rengini düzelte bilir ben şimdi öyle yapıcam limonları sıkıp süzüp kolonya şişesi gibi bişişe var ona koyucam sıkıp sıkıp çatlak olan bölgelerime hatta tüm vücuduma duştan sonra yada duştan sonra bebek yağı aldım onu sürerim gece yatarkende limon suyunu sürerim nasılsa soyunuyoruz geceliği giymeden sürüp biraz emmesini bekleyip giyinicem insallah çatlakların rengini düzeltir silikleştirir:))))

ne kadar süre yaptın bende hiç bi işe yaramadı 9-10 defafalan yaptım birazcık bile düzelme olmadı bende bıraktım...kahve hiçbi işe yaramıyo bence ama limon ten rengini açtığı için tek basınada tze sıkılıp sürülebilir bu sayede biraz çatlakların rengini düzelte bilir ben şimdi öyle yapıcam limonları sıkıp süzüp kolonya şişesi gibi bişişe var ona koyucam sıkıp sıkıp çatlak olan bölgelerime hatta tüm vücuduma duştan sonra yada duştan sonra bebek yağı aldım onu sürerim gece yatarkende limon suyunu sürerim nasılsa soyunuyoruz geceliği giymeden sürüp biraz emmesini bekleyip giyinicem insallah çatlakların rengini düzeltir silikleştirir:))))

yapmadıgımız şaklabanlık kalmıcak şu çatlaklar yuzunden :1:

yapmadıgımız şaklabanlık kalmıcak şu çatlaklar yuzunden :1:

vallahi öyle:9: benimkiler çok kötü en çokta bacaklarım hamilelikte 98 kilo oldum sonra 65 e düşünde bide hamileyken kilodan çok ödem oldu bacaklarım acayip şişti tabi sonra balon gibi indi haliyle bacaklarım çok kötü oldu en çok kafama taktığım dizkapaklarımın arkalarından aşağıya kadar iniyor bide sadece çatlak değil büzüşük bi görüntü var aslında sıkılaştırıcı kullansam daha iyi belki sıkılaşınca biraz görünümü azalır gerince elimle sadece çizik çizik bi görüntüsü oluyo oda beni rahatsız etmiyo :50:

vallahi öyle:9: benimkiler çok kötü en çokta bacaklarım hamilelikte 98 kilo oldum sonra 65 e düşünde bide hamileyken kilodan çok ödem oldu bacaklarım acayip şişti tabi sonra balon gibi indi haliyle bacaklarım çok kötü oldu en çok kafama taktığım dizkapaklarımın arkalarından aşağıya kadar iniyor bide sadece çatlak değil büzüşük bi görüntü var aslında sıkılaştırıcı kullansam daha iyi belki sıkılaşınca biraz görünümü azalır gerince elimle sadece çizik çizik bi görüntüsü oluyo oda beni rahatsız etmiyo :50:

düzelir inşallah ya sen sporunu falanda ihmal etme bence bacak sıkılaştırıcı hareketler falan yap o zaman ,seninki yine evlendikten sonra olmuşta benim ergenlikten var evde kalacam veya evlendikten sonra damat şok geçirecek diye korkuyorum :1:

Son düzenleme:
düzelir inşallah ya sen sporunu falanda ihmal etme bence bacak sıkılaştırıcı hareketler falan yap o zaman ,seninki yine evlendikten sonra olmuşta benim ergenlikten var evde kalacam veya evlendikten sonra damat şok geçirecek diye korkuyorum :1:

spora yazılmayı düşünüyorum böyle olmaz bi yerden baslamak lazım...evlenincede 10 kilo almama rağmen hiç çatlak olmamıştı bekarkende bikaç kilo alıp veriyodum yine olmuyodu ama hamilelikte oldu işte ödemde çok şişirdi beni ondan oldu:(

arkadaşlar merhaba.bende 4-5 yıldır çatlak problemi yaşıyorum.açıkcası o kadar çok şey denedimki en sonunda pes etmiştim.pes etmem moralimin düzeldiğini kendime güvenim geldiğini göstermiyor tabii:(benim hem çok sık kilo alıp vermekten hemde sanırım cildimin çok kuru olmasından kaynaklanıyor.yarından itibaren kahve limon ikilisini denemeye başlıcam ve biraz bile işe yararsa size haber vericem.benim gb cildi kuru arkadaşların önerebilecekleri bir krem varmı acaba?çatlakların yinelemesini istemiyorum:(

Konu sahibi olan arkadaşım, Allah senden razı olsun :))

O kadar mutluyum ki anlatamam.

Vücudum da 5 yıllık çatlaklar var, bembeyazlar, birden altı ayda 36 kilo almıştım ve kalçam, belim, göğüslerimin kenarı ve kol içlerim çatlamıştı. neler yaptım geçmediler,artık kafama takmıyordum onları ama 10 ay önce doğum yaptım. Bacaklarımda ve göbeğimde hiç çatlak yok diye kendimi daha iyi hissediyordum. Ama malesef ki göbeğim hamilelikte çok çatladı. Bacaklarım da yine sorun yok. Ama göbeğimin alt kısmı bütün beyaz çatlaklarla doldu( onlar önce olmuş sanırım ) ve hamileliğimin son aylarında tüm karnım çatladı. Kıpkırmızı oldu ve çok kalın çatlaklar. O kadar üzülüyordum ki anlatamam, eşime karşı kendimi kötü hissediyordum.

Bundan 1 ay kadar önce okudum bu yazıyı ve dur bi deniyim belki işe yarar dedim.

Başlamadan önce resmini çektim ve şu anda ki hali ile arasında dağlar kadar fark var. Kıpkırmızı olan kalın çatlaklar artık ten rengi ve hafif pembe oldu. Kalınlıkları biraz hafifledi. Eski ve bembeyaz olan çatlakların rengi aynı ama onlarda inceldi. İsterse aylar sürsün daha yapmaya devam edicem. Annem geldi bugün, bak karnıma dedim ve gösterdim inanamadı ve çok sevindi. Sakın bırakma annecim bak ne güzel olmuş demekki geçecek dedi. Ben ilk 2 hafta 2 gün yaptım bir gün ara verdim aynı tarifde ki gibi ama sonra her banyodan önce yapmaya başladım. 2 günde bir yıkanıyorum yani haftada 3 kere yapmış oluyorum.

Tavsiye ederim ben çok memnun kaldım, çok sağol arkadaşım bu bilgiyi paylaştığın için...

Back