Merhabalar.ben de bu kahve limonu deneyenlerdenim. İlk başlarda hiç düzenli yapamadım farkedemedim bişey. Zaten 22 yasındayım,30dan fazla kilo verdim hala da vermeye devam ediyorum. Ergenlik döneminden kalma ve o zamanlar kilolu da oldugum icin karnım,gögüs üstleri,belimin yan kısımlarında zaten catlaklar vardı. Yaz başında ben hiç farketmeden-10 gün bile sürmedi belki-kollarım catır catır catladı,hem de kırmızı bile olmadi direk beyaz bunun nedeni nedir ne degildir bilmiyorum ama zaten kollarımda sarkmalar da oluşmuştu. 1 ay sonra falan doktora göründüm,sporla kolunu toparlayınca bu kadar kötü görünmez,zaten catlaklar icin kesin bişey yapamıyoruz dedi.
Ve ''galenic elancyl concentre vergetures'' bana bu kremi önerdi. Başka kozmetik bişey kullanmalımıyım dedigimde-hatta madecassolu sordum-istiyosan madecassol yazayım ama pek etkisi olmaz. Bu ismini verdigim kremi kullanırsan görünümü baya hafifler,piyasadakilerin en iyisi gibi bişey dedi.Aldım kremi 75ml 60 tl.
Bu arada ben kilo alıp vermeye devam ettigim icin ic bacaklarımda üst kısımlarda catlak desen degil böyle ipincecik beyaz cizgiler oluşmaya başladı.ben zaten cok beyaz tenliyim ama benden bile beyazlar
bari dedim kahve limonu biraz düzenli yapiyim,nolcak bakalım.4kere falan arkadasın dedigi gibi uyguladım,sonra mesela 1 günlük ara oldu 3 gün
az önce 5inciyi yaptım sanırım.
önce diz kapagımın ön tarafında bi kaç küçük catlak vardı,onlarda bi silikleşme hissettim. Yok olmadılar ama silik gibiler.
Göbek bölgem ve bel bölgem eski catlaklar,bi küçülme henüz yok,gögüsümde koltuk altıma dogru derin catlaklar var anlayamadım daha daralma var mı yok mu.bi kırmızı görünüyolar bi beyaz.
amaaa kollarımda dirsegime kadar inen catlaklarımda degişiklik var-tabi onlar en fazla 4 5 aylık catlak- doktorun verdiği o kremi sadece kollarıma kullandım. ama pek düzenli kullanamadım. onun etkisi mi yoksa kahve limonun etkisi mi,azıcık kol sporu yapmaya basladım onun etkisi mi bilmiyorum. ama kollarımda bi gelişme var.
Uzun bi yazı oldu kusura bakmayın ama bugunden itibaren doktorumun verdiği kremi düzenli kullanmaya calışıcam.eger kahveden ya da kremden belirgin bi fark görürsem sizleri yine bilgilendiricem. Catlaksız günler :)
*Bu arada yazmayı unutmuşum,kahve limondan sonra vucuduma zeytinyagı sürüyorum,biraz zeytinyagının icine biberiye attım,öyle duruyolar,nemlendirici yerine onu kullanıyorum koku falan yapmıyo.