• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ya bu yöntem sırtta oluşan güneş lekelerinede iyi gelir mia acaba denyen var mı ?

Limon suyu deri rengini açmak için kullanılıyor. Çillere bile iyi geldiği yazıyor. Ben bu karışımı kullandığım sürede benim de koltukaltımın rengini açmıştı, çok koyuydu koltukaltlarım. Ne zamandır karışımı sürmüyorum ama tekrar koyulaşma olmadı bende...

kahve limon karisimi malesef fayda vermiyor hic bi deisiklik yok catlaklar yerinde sayiklamaya devam ediyor :43::43: zaten fayda vereseydi sasardim ...biz catlaklarla barisik yasamaya calismaliyiz cunki hic bisey fayda vermiyor :43::43:

kahve limon karisimi malesef fayda vermiyor hic bi deisiklik yok catlaklar yerinde sayiklamaya devam ediyor :43::43: zaten fayda vereseydi sasardim ...biz catlaklarla barisik yasamaya calismaliyiz cunki hic bisey fayda vermiyor :43::43:

Ben de bıraktım gitti zaten yaramadı barışık bi türlü olamıyorum da boşverdm artık napıyım yapçak bişey yok varsada bilmiyorum yani :5:

bende epey süre kullandım azcık bir değişiklk bile yok kızlar zaten imkansz bişidi deri üstünden çözüm olmuyo :s

ne tarz urun kullanırsanız kullanın bı ıse yaramaz ama yurt dısında bı urun var sanırım yaklında turkıyeye gelecek beyazlamış çatlakaları ve eskıyen çatlakları dahi onarıyor klınık bı ton verısı bulunuyor bu urunun. eğer urun gelırse turkıyeye ben burdan yıne sızlere yazarım kızlar....

ne tarz urun kullanırsanız kullanın bı ıse yaramaz ama yurt dısında bı urun var sanırım yaklında turkıyeye gelecek beyazlamış çatlakaları ve eskıyen çatlakları dahi onarıyor klınık bı ton verısı bulunuyor bu urunun. eğer urun gelırse turkıyeye ben burdan yıne sızlere yazarım kızlar....

evet ürünün adı ne bide nette varmı alabilirmiyiz yurt dışından getirtebilirmiyiz alışveriş sitelerinden

Merhabalar.ben de bu kahve limonu deneyenlerdenim. İlk başlarda hiç düzenli yapamadım farkedemedim bişey. Zaten 22 yasındayım,30dan fazla kilo verdim hala da vermeye devam ediyorum. Ergenlik döneminden kalma ve o zamanlar kilolu da oldugum icin karnım,gögüs üstleri,belimin yan kısımlarında zaten catlaklar vardı. Yaz başında ben hiç farketmeden-10 gün bile sürmedi belki-kollarım catır catır catladı,hem de kırmızı bile olmadi direk beyaz bunun nedeni nedir ne degildir bilmiyorum ama zaten kollarımda sarkmalar da oluşmuştu. 1 ay sonra falan doktora göründüm,sporla kolunu toparlayınca bu kadar kötü görünmez,zaten catlaklar icin kesin bişey yapamıyoruz dedi.

Ve ''galenic elancyl concentre vergetures'' bana bu kremi önerdi. Başka kozmetik bişey kullanmalımıyım dedigimde-hatta madecassolu sordum-istiyosan madecassol yazayım ama pek etkisi olmaz. Bu ismini verdigim kremi kullanırsan görünümü baya hafifler,piyasadakilerin en iyisi gibi bişey dedi.Aldım kremi 75ml 60 tl.

Bu arada ben kilo alıp vermeye devam ettigim icin ic bacaklarımda üst kısımlarda catlak desen degil böyle ipincecik beyaz cizgiler oluşmaya başladı.ben zaten cok beyaz tenliyim ama benden bile beyazlar :27: bari dedim kahve limonu biraz düzenli yapiyim,nolcak bakalım.4kere falan arkadasın dedigi gibi uyguladım,sonra mesela 1 günlük ara oldu 3 gün :27: az önce 5inciyi yaptım sanırım.

önce diz kapagımın ön tarafında bi kaç küçük catlak vardı,onlarda bi silikleşme hissettim. Yok olmadılar ama silik gibiler.
Göbek bölgem ve bel bölgem eski catlaklar,bi küçülme henüz yok,gögüsümde koltuk altıma dogru derin catlaklar var anlayamadım daha daralma var mı yok mu.bi kırmızı görünüyolar bi beyaz.
amaaa kollarımda dirsegime kadar inen catlaklarımda degişiklik var-tabi onlar en fazla 4 5 aylık catlak- doktorun verdiği o kremi sadece kollarıma kullandım. ama pek düzenli kullanamadım. onun etkisi mi yoksa kahve limonun etkisi mi,azıcık kol sporu yapmaya basladım onun etkisi mi bilmiyorum. ama kollarımda bi gelişme var.

Uzun bi yazı oldu kusura bakmayın ama bugunden itibaren doktorumun verdiği kremi düzenli kullanmaya calışıcam.eger kahveden ya da kremden belirgin bi fark görürsem sizleri yine bilgilendiricem. Catlaksız günler :)

*Bu arada yazmayı unutmuşum,kahve limondan sonra vucuduma zeytinyagı sürüyorum,biraz zeytinyagının icine biberiye attım,öyle duruyolar,nemlendirici yerine onu kullanıyorum koku falan yapmıyo.

Son düzenleme:
Merhabalar.ben de bu kahve limonu deneyenlerdenim. İlk başlarda hiç düzenli yapamadım farkedemedim bişey. Zaten 22 yasındayım,30dan fazla kilo verdim hala da vermeye devam ediyorum. Ergenlik döneminden kalma ve o zamanlar kilolu da oldugum icin karnım,gögüs üstleri,belimin yan kısımlarında zaten catlaklar vardı. Yaz başında ben hiç farketmeden-10 gün bile sürmedi belki-kollarım catır catır catladı,hem de kırmızı bile olmadi direk beyaz bunun nedeni nedir ne degildir bilmiyorum ama zaten kollarımda sarkmalar da oluşmuştu. 1 ay sonra falan doktora göründüm,sporla kolunu toparlayınca bu kadar kötü görünmez,zaten catlaklar icin kesin bişey yapamıyoruz dedi.

Ve ''galenic elancyl concentre vergetures'' bana bu kremi önerdi. Başka kozmetik bişey kullanmalımıyım dedigimde-hatta madecassolu sordum-istiyosan madecassol yazayım ama pek etkisi olmaz. Bu ismini verdigim kremi kullanırsan görünümü baya hafifler,piyasadakilerin en iyisi gibi bişey dedi.Aldım kremi 75ml 60 tl.

Bu arada ben kilo alıp vermeye devam ettigim icin ic bacaklarımda üst kısımlarda catlak desen degil böyle ipincecik beyaz cizgiler oluşmaya başladı.ben zaten cok beyaz tenliyim ama benden bile beyazlar :27: bari dedim kahve limonu biraz düzenli yapiyim,nolcak bakalım.4kere falan arkadasın dedigi gibi uyguladım,sonra mesela 1 günlük ara oldu 3 gün :27: az önce 5inciyi yaptım sanırım.

önce diz kapagımın ön tarafında bi kaç küçük catlak vardı,onlarda bi silikleşme hissettim. Yok olmadılar ama silik gibiler.
Göbek bölgem ve bel bölgem eski catlaklar,bi küçülme henüz yok,gögüsümde koltuk altıma dogru derin catlaklar var anlayamadım daha daralma var mı yok mu.bi kırmızı görünüyolar bi beyaz.
amaaa kollarımda dirsegime kadar inen catlaklarımda degişiklik var-tabi onlar en fazla 4 5 aylık catlak- doktorun verdiği o kremi sadece kollarıma kullandım. ama pek düzenli kullanamadım. onun etkisi mi yoksa kahve limonun etkisi mi,azıcık kol sporu yapmaya basladım onun etkisi mi bilmiyorum. ama kollarımda bi gelişme var.

Uzun bi yazı oldu kusura bakmayın ama bugunden itibaren doktorumun verdiği kremi düzenli kullanmaya calışıcam.eger kahveden ya da kremden belirgin bi fark görürsem sizleri yine bilgilendiricem. Catlaksız günler :)

*Bu arada yazmayı unutmuşum,kahve limondan sonra vucuduma zeytinyagı sürüyorum,biraz zeytinyagının icine biberiye attım,öyle duruyolar,nemlendirici yerine onu kullanıyorum koku falan yapmıyo.

kahve limonun etkisi olucanı sanmıyorum cnm kesin kremdendir çünkü ben kahve limonu düzenli bi şekilde 9 kere yaptım ama hiç bi fark yok malesef oyüzden bende bıraktım artık yapmıyorum şu aralar dermaroller almayı düşünüyorum araştırıyorum en iyisini almak istiyorum ve yanındada çatlak kremi kullanıcam onuda araştırıyorum bakalım benim için bu buruş buruş görüntü gitse yeter zaten ogörüntü gidince çatlaklar çok fazlabelli olmuyolar ince çizikler gibi duruyolar ellerimle gerince sende o kremle birlikte dermaroller kullanabilisin

bende bu karışım yapmaya başladım...dün akşam işten ew gittim ve yaptım....sağ kolum fena çatladı...yazın çok belli oluyor...milletin bakışları rahatsız ediyo yani..o yüzden kaybedeceğim bişi yok...bir ay sonra sonuç yazarım..inş düzelir azda olsa...=)

çatlakları kırmızı olanlar yapmasın çünkü çatlakları beyazlatıyo benim kırmızı olanları beyazlattı beyaz olanlardada faydası olmadı malesef:50:

Merhaba kızlar ah bu çatlaklar konusunda neler yasamadım ki tecrubelerimi paylaşayım belki faydası olur.ilk doğumumda 18 kilo aldım ve 4kg ağırlığında bir kızım oldu...karnım ikiz karnı gibiydi ve sonuc haritaya donmuş bir karın.tabi başladım çözüm aramaya ..ilk once mikro dermabrazyon yöntemi ile ile çatlak kısımları soydurdum.çok acılı bir işlemci amacı kendi özel tuz gibi bir şeyle sürterek o bölgeyi yaralayip daha iyi bir cilt gelmesini sağlamaktı...sonuc olarak burusukluk ve buzusme görüntüsü azaldı ama çatlaklar aynen kaldı...daha sonra karboksi ve mezoterapi yaptırdım.cilt sikilassin diye... sonuc evet mezoterapi azda olsa toparlayip bölgesel incelmeyi sağladı ama çatlaklar aynen kaldı...kapatici fondatenlerden denedim malesef hiç kullanışlı olmadı kıyafetlerine lekesi gecti...spor yaptım haftada 3 gün evet sikilastim karın bölgem daha iyi göründü ama ben catlaklarla yasamaya devam ettim.ve ikinci cocuğumun doğumundan sonra karnım artık tamamen estetik görüntüden çıktı.tek çözüm karın germe ameliyatı olduğunu anladım ve bir hafta sonra oluyorum kismetse...

Bu isin tek yolu çatlak oluşmasına engel olmak yada minimum oluşmasını sağlamak...ilk kizimdan sonra yazın bir otelde kalırken masaj yaptırayım dedim.uzak doğulu bir kadındı.karnımı görünce kaç tane doğurdun dedi cat pat turkcesiyle bende 1tane dedim.duşunun artık nasıl bozulduğumu neyse bende bu Ruslar nasıl oluyorsa çatlamıyor dedim oda domuz yağı sürüyorlar dedi...tabi bize ters dedim önerin varmı diye sorduğumda zeytinyağını hergüne banyo yapıp süreceksin hemde bir tatlı kasığı içeceksin dedi...ben burda turk arkadaslarıma uygulatdık bir tane çizikleri yok dedi...yani kızlar az kilo çok nem ve zeytinyağı...herkese sevgiler umarım bir faydam dokunmustur....

Bu gun bende kahve ve limon karisimini uygulamaya basladim, insallah faydasi olur, bir suru kremler fln denedim hic faydasini gormedim, insallah bu defa az da olsa bir fark olur.

bir süredir giremedim çatlak konusunda kahve+limon ve üstüne madecassol krem deneyen biri olarak uzunca bir süreden sonra izlenimlerimi aktarıyorum. (daha önce fotoğraf çektim ama malesef ışıktan dolayı hiç bir şey belli olmuyordu vazgeçtim o yüzden) benim bacağımda çatlak yerine yırtık olmuştu derin mosmor kalın yukardan aşağı inen gerizekalı şeyler işte :) kahve limon denedim bir müddet olmadı daha sonra kafama çok yatan madecassol krem aldım ve işe yaradı şuan derinlik nerdeyse yok ve morlar pembeleşti ve de dağıldı sanki çok kaşıdım da kızardı gibi ve silişleşen yerlerde oldu onlar sedef rengine dönmedi ama bu iyi bir şey tabi sporumu yaptım bol bol sıvı tükettim ve de yeşil çayla ödem attım..:)

lütfen biri bana bu topiğin gerçek olduğunu işe yaradığını söylesin lütfen lütfen :8:

kahve limon yaptım fakat banyo çok kötü kokuyo yawww dayanamadım bıraktım
acnelys yara yaptı kaşıntıdan oturamıyordum madecassol zararsız fakat çokkkk uzun zaman kullanmak gerek
bi krem var onu kullandım etki etti fakat pahalıydı o da adını hatırlayamadım şimdi ya

Off ne çok kafaya takmıştım ben şu çatlakları.. Krem falan denedim baktım olacağı yok bıraktım saldım koyverdim kendimi.:2: Boy aynasından kaba etimdeki hafif çatlakları her gördüğümde umutsuz vaka gibi hissediyodum kendimi. Sürekli kilo alıp vermemden dolayı oluştu şu sinir bozucu şeyler :4: Ama artık bu formülü de deneyeceğim kızlar, yorumları okuduktan sonra içimde yeniden bir umut oluştu :) Umarım sonuç alabilirim :18:

Son düzenleme:
Back