Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğal ve ucuz bir yöntem. Ergenlikte oluşmuş çatlaklarım için deneyeceğim. Umarım bana da faydalı olur da bu akarsu haritası gibi görüntüden kurtulurum.
Paylaşım için teşekkür ederim.
bende soyulma falan olmadı kızlar ya neden acaba 8 kere çok düzenli yaptım ama bayramdan bu yana bugün yaptım tekrar basladım evde 3paket kahve var onlar bitinceye kadar yapıcam bakalım soyulma ve değişiklik olucakmı bu arada hiç bi değişiklik olmadı düzelme falan yok belki bi kaç ay yapmak lazım...konu sahibi arkadas hiç uğramıyo buraya uğrasa ninesinin ne kadar süre yaptığını ne kadar sürede geçtiğini merak ediyorum onu sorucam
Evet ben de önceki sayfaya yazmıştım soyulma olmuyo diye.
Ben yağ da sürüyorum belki ondandır diye düşündüm ama yağ sürmesem de soyulcakmış gibi durmuyo.
Ayrıca yaptığımdan bu yana çatlaklarımda daralma kısalma falan olmadı.
Ben kahve limonla yedirdikten sonra üstüne bide kese atıyorum banyodan çıkmadan önce de soğuk su tutuyorum. Bunu yapınca da çatlaklarım daha da belirginleşiyodu kırmızılıkları yani. Artık öyle olmuyo.. 4 5 gündür dikkat ediyorum artık renkleri silikleşti. Ama kahve limonun işe yaradığndan değil çünkü ışığa tuttuğumda parlıyolar artık. Beyazlaşıyolar yani..
bende aynen senin gibi uyguluyorum soğuk suda tutuyorum bacaklarıma..bende hiç bi değişiklik yok yapmıycam artık en azından o buruşuk görüntüsü gitseydi yeterdi bana zaten biraz sıkılasınca o burusuk görüntüde gidince çatlaklar çizik çizik oluyo ve uzaktan bakınca yada çorap giyince hiçmi hiç belli olmazlar ancak yakından çok inceleyince belli olurlar...şu burusuk gibi görüntüyü gidermeyi basarsam baska bişey istemem ama ne yapmam lazım hangi kremi kullanmam lazım kararsız kalıyorum
Hangi kremi kullancaksak düzenli ve uzun süre kullanmamız gerekiyo ama en etki edenini bilsek en azından onu kullanırız bi yığın krem var yağlar var hangisi en etkili bilemiyoruz ki..
evet cnm haklısın... içeriğinde sıkılaştırıcı etkisi olan bi krem alıcam nette araştırıcam öyle alıcam....ama önce en ucuz kremden baslıycam madecassol kullanıcm acnelyseyi korkuyorum kullanmaya çünkü bi ara kullandım çok feci oldu onun yerine baska soyucu sivilce kremi kullasam diyorum ama oda aynı yaparmı diye düşünüyorum ama deniycem en azından...cildimide yormak istemiyorum
yani sonuç olarak kahve limon işe yaramıyor sanırım...öylemi deneyen arkadaşlar:18: