ben bu "çatlak da neymiş torunum" başlığını okuduğum zaman siteye üye oldum.. 22 yaşındayım her zaman tığ gibi zayıf denilen soluk çırpı gibi bir şeydim. taa ki lise bitti üniversiteyi 2 sene boyunca kazanamayıp evde oturana kadar.. sonra başladı tabii göbek, kalça.. tabir-i caizse hatun oldum bir anda.. bir kaç ay önce hemen hemen yarım beden kadar dar gelen bir pantolonla 1 saat oturmak zorunda kalmıştım ve sağ bacağımı sol bacağımın üzerine atıp 1 buçuk saat aynı pozisyonda kalmıştım eve gidip pantolonumu çıkardığımda mor az birazda derin çatlaklar ya da yırtık denen hadise, çamaşırımın alt kısmında yani bacağımın yukarı kısmında belirmişti ... haliyle yazıyı okuyunca ilk işim bütün yorumları okumak oldu... bitirdiğimde ilk işim mutfağa koşup kahve-limon karışımını uygulamak oldu ve bir süre uygulamaya devam ettim. uygulamaya başladığımda azcık bile olsa zaten zaman geçmesinden dolayı pembeye dönmüş mor çatlağın renginde bir süre kahve-limonu uygulama vakti geldiğinde hafif bir açılma sezmeye başladım ancak uygular uygulamaz renkte bir koyuluk olduğunu farkettim ve bikaç gün önce eşimin yanında yaptım ve zorla şahitlik etmesini istedim "bak!" dedim "gördün dimi çatlağı" o da "tamam" dedi sürdüm kahve-limon karışımını dediğim gibi hafif masaj sonra temizledim bak dedim tekrar eşime "bana mı öyle geliyor yoksa?" diyecek gibi oldum lafımı bitirmeden bana "rengi koyulaşmış" dedi... bu kahve-limon karışımını benim gibi kullanıp aynı problemi yaşayan varsa bilmek isterim ya da tam tersi bende de aynı şey oldu ama devam ettim ve düzeldi diyenler olursa da bilmek istiyorum... veyahut bu çatlak değil dostum yırtık, yırtık olayında işe yaramaz gibi bir cümle ederseniz bu kadına çok bahtiyar olurum, yoksa hep aklımın bir köşesinde kalacak.. her neyse hala bu konuya ilgi devam ediyorsa dediğim gibi. paylaşmak istedim.