çatı kaçıncı haftada ölçülüyor

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

benim doktorumda 38. haftada ölçücem dedi daha 1,5 hafta var aklıma geldikçe kasılıyorum. ve çok sıkılıyorum doktorum erkek birde..ama napalım mecburuz

benim doktorum ölçmedi sancılar başalamadan ölçmenin bir anlamı yok çünkü çoğu bayanın dar çıkar o zaman dedi sancılar başladığı zaman kimin gerçekten dar kimin değil anlaşılır dedi bilemiyorum artık hayırlısı

Kızlar hiç mi alttan muayene olmadınız yawww.. Korkmayın bu kadar. 2 parmak diyorlar.
Koca bebiş çıkacak ordan:KK66: o kadar acımaz herhaldeeee. Relax relaxxx :sss

benim cok kasılmam ve sancım olduğunda nst ye bağlamadan önce kontrol etmişlerdi açılma varmı diye parmakla bakıyolar ama henüz catı muayenesi bende olmadım :S ama gerilecek kadar korkunc bişe olduğunu sanmam bu kadar gerilmeyin kızlar..

bende dün yaptırdım. çok endişeliydim ama hiç bir şey olmadı. derin nefes aldım çok çok az acıdı. Rahimde açılma varmı diye baktı, tabi bu arada çatımıda ölçmüş oldu. ben hep sezeryan istiyorum o yüzden "yapmayalım bence gerek yok" dedim. Ama doktor, bunun gerekli olduğunu, sadece doğum şekli için gerekli olmadığını söyledi. ben 36 haftalığım. bundan sonra her hafta vajinal muayene yapacakmış. hiç korkulacak birşey değilmiş, merak etmeyin. Hatta ben bitince "aa bu kadar mıydı" dedim. oda güldü, "sana kimbilir neler anlatmışlardır dimi?" dedi. Benim canım acatip tatlıdır arkadaşlar, ama inanın hiç acımadı, korkmayın

ya nasıl parmakla falan ya, tıp bu kadar gelişti hala bi cihazı yok mu bu işin? yai doktorumun erkek olduğunu düşüürsem pek de hoş olmaz sanıyorum, her kontrole de eşimle birlikte gidiyoruz, o ne düşünür acaba bilemiyorum :)) yok yok ben en iyisi doktorumu değiştirip bi bayan doktora gideyim

X