• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatı muayenesi yaptırdım

yassminnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
13
0
1
32
Arkadaşlar ben 28 haftalık hamileyim 2. Gebeliğim ilki çatı darlığı sebebiyle sezeryan oldu geçen gün kanama ve sancılanma sonucu acile gittim doktor ultrasonla baktı bebek aşağıya inmiş 2 cm açılma görünüyor dedi ve çatı muayenesi yaptı hiç beklemiyordum ve kuru parmaklarını bir anda soktu canım inanılmaz yandı bağırdım ağladım bitirin artık falan dediğini hatırlıyorum zaten açılmam da yokmuş boş yere oldum şu lanet muayeneyi daha önce olmuştum bu sefer olmam direk sezzeryana alınırım diye sevınıyordum yine başıma geldi ve kanamalarım hala devam ediyor hatta o muayeneden sonra daha da arttı tek yaptığım yatmak :( çok psikolojim bozuldu bu hafta kontrolüm var sizce kendi doktorum da o şekilde muayene eder mi

Nasılsınız durumunuz iyi mi hiç cevap gelmemiş :( ben de bugün sizin gibi boş yere elle muayene oldum açıklık var mı diye baktı doktor 30+6yım sabah affedesiniz sabah büyük tuvaletim zorlamıştı sonra tuvalete çıktığımda kurulanırken peçetede kan gördüm önden geldi sandım apar topar acile gittik elle muayene oldum açıklık yok dedi ultrason normaldi tahlil verirken bir baktım ki arkadan kan geliyormuş çok üzüldüm ya şimdi önden muayene etti diye doğum başlarsa korkuyorum

Nasılsınız durumunuz iyi mi hiç cevap gelmemiş :KK43: ben de bugün sizin gibi boş yere elle muayene oldum açıklık var mı diye baktı doktor 30+6yım sabah affedesiniz sabah büyük tuvaletim zorlamıştı sonra tuvalete çıktığımda kurulanırken peçetede kan gördüm önden geldi sandım apar topar acile gittik elle muayene oldum açıklık yok dedi ultrason normaldi tahlil verirken bir baktım ki arkadan kan geliyormuş çok üzüldüm ya şimdi önden muayene etti diye doğum başlarsa kork
Nasılsınız durumunuz iyi mi hiç cevap gelmemiş :KK43: ben de bugün sizin gibi boş yere elle muayene oldum açıklık var mı diye baktı doktor 30+6yım sabah affedesiniz sabah büyük tuvaletim zorlamıştı sonra tuvalete çıktığımda kurulanırken peçetede kan gördüm önden geldi sandım apar topar acile gittik elle muayene oldum açıklık yok dedi ultrason normaldi tahlil verirken bir baktım ki arkadan kan geliyormuş çok üzüldüm ya şimdi önden muayene etti diye doğum başlarsa korkuyorum
İyiyim çok şükür kanamam muayeneden sonra sürekli azar azar devam ettik şükür bugün bitti artık gelmiyor doktora sordum muayeneden sonra kanama normaldir dedi sizinkide muayenede zorlanmadan olmuştur merak etmeyin yarın kontrolüm var bakalım bebişin durumu nasıl öğreneceğim

İyiyim çok şükür kanamam muayeneden sonra sürekli azar azar devam ettik şükür bugün bitti artık gelmiyor doktora sordum muayeneden sonra kanama normaldir dedi sizinkide muayenede zorlanmadan olmuştur merak etmeyin yarın kontrolüm var bakalım bebişin durumu nasıl öğreneceğim
Ben kanama muayeneden sonra geldi sandım merak etmeyin doktorum elle muayene hemen doğumu başlatmaz dedi bana

Arkadaşlar ben 28 haftalık hamileyim 2. Gebeliğim ilki çatı darlığı sebebiyle sezeryan oldu geçen gün kanama ve sancılanma sonucu acile gittim doktor ultrasonla baktı bebek aşağıya inmiş 2 cm açılma görünüyor dedi ve çatı muayenesi yaptı hiç beklemiyordum ve kuru parmaklarını bir anda soktu canım inanılmaz yandı bağırdım ağladım bitirin artık falan dediğini hatırlıyorum zaten açılmam da yokmuş boş yere oldum şu lanet muayeneyi daha önce olmuştum bu sefer olmam direk sezzeryana alınırım diye sevınıyordum yine başıma geldi ve kanamalarım hala devam ediyor hatta o muayeneden sonra daha da arttı tek yaptığım yatmak :KK43: çok psikolojim bozuldu bu hafta kontrolüm var sizce kendi doktorum da o şekilde muayene eder mi

Normalde kayganlastirici kullaniyorlar çatı muayenesi icin ama yinede acı verici bir eylem. Merak etmeyin cok sık uygulanan bir işlem değil.

Back