Normal doğumdan çok korkuyordum ama iyiki normal yaptım!!!!!!!

sağol canım Allah egeyi sana bağışlasın :nazar: sen çok iyi birisin seni çok seviyom men:KK19::KK19::KK19:
aminn:KK16:

bende:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Çok duygulandım yazdıklarını okuyunca tutamadım kendimi ağladım. Çok geçmiş olsun, gözünaydın. Allah tüm hamile arkadaşlara bir avazda sağlıkla doğurmak nasip etsin. Benim de 20 Şubat gözüküyor doğumum. Bakalım nelerle karşılaşacağız. Normal istiyorum ama bir yandan da çok korkuyorum. Hikayen bana cesaret verdi. Umarım benim de normal olur.

sağol cnm benm hikayemin cesaret vermesine sevndm
aslında normal doğm yapacakları biraz korkutuyor gibi ama gerçekleriş yazmak istedim
hiç acı çekmeden yapmak mümkün değil
çok canım acıdı ama en güzeli oldu:KK9::KK9::KK9:
Rabbm sanada sağlkla kucağına almayı nasb etsn inşallahh
bende 30kasımda bekliyordum ama 14 kasımda doğdu oğlum
senin içinde hayırlısı olsn inşallahh:KK16::KK16::KK16::KK16:

Kızlar bende dogum hikayemi anlatmak istiyorum,karnım burnumda bulundugum şehirden başka şehire taşınmak zorunda kaldım tasındıgımın ertesi günü sancıyla özel bir hastaneye gittim ve 2 cm açıklık vardı gece 12 de yatışımı yaptılar ve evim daha yerleşmemiş ben hastanedeyim,sabaha kadar yattım herşey yolundaydı ve çok korkuyordum neyse hemşire geldi suni sancı vermeye başladı sancılarım o kadar arttı ki yatagı tekmeliyordum sık sık gelip çatı muayenesi zaten beni öldurüyordu doktorum geldi ben sezeryan istedim ama kabul etmedi boyumun ve çatımın uygun oldugunu söyledi epidural istedim 1 saate dogum yaparsın dedi gerek yok zaten etkisini göstermez dedi üzerinden 3 saat geçti hala dogum yapamadım bu arada sesim kısıldı bagırmaktan sonradan dogumhaneye aldılar bayan doktorum ve ebe ve hemşireler içeri girdi ve arkadan bir adam doktorumun eşiymiş o da kadın dogum doktoruymuş neyse dogumu başlattılar keserek,bu arada ıkınmaya çalişıyorum ama olmuyordu hemşireler karnıma bastırıyo bebek gelmiyo daha sonra erkek doktor ben erkek gücüyle bastırayım dedi o kadar kötü oldum ki kaburgalarım kırıldı sandım yine gelmedi daha sonra vakum takıcaz dediler yatagıma hemşire çıktı yanımdada baska hemşire kollarinı koydu karnıma yatagımdaki hemşirede tüm gücüyle karnıma yüklendi o anda vakumla kızım çıktı benimde geceliklerim kan içindeydi, eve geldim neyseki ablam evimi güzelce yerleştirmiş bu arada dikişlerim çok kötü kızımda çok ağlıyo sütüm yetmiyo sagmaya çalişiyorum yeterli çıkmiyo 4400 kilo dogan çocugum 3500 kiloya düşüyo açlıktan mamaya basladık gece gündüz aglıyo ben yatamıyorum hep ayaktayım 1 hafta sonra dikişlerim attı tekrar diktiler pansuman falan 1 ay sonra dikisler iyileşti fakat aralardan et parçaları çıkmış onlarda çok canımı acıtıyodu birdaha aynı doktoru bırak hastaneye bile gitmedim akraba tavsiyesi ile özel bir doktor buldum ve o et parçalarini lazerle yaktırdım, kızımda ise 2 aylıkken kalça çıkma egilimi olmuş dogumda zorlandığı için bacak arasına tahta gibi bişey takıldı 2 ay tedavisi sürdü neyseki o da iyileşti ve şimdi çok güzel yürüyo saglığı yerinde yani normal dogum elbette çok zor ama annelikte kolay değil, o yùzden cennet annelerin ayağının altında,annelik fedakarlık demektir çok şükür kızım saglıklı ya ben daha ne isterim ki...

ayy cnm ya senin doğumun bayağı kötü olmş
ama bebeğin kilosundan dolayı böyle olmş
buda tamamen doktorun hatası
bebeğn kilosu uygunsa normal doğum yapılır
gerçekten büyük risk almş doktor
neyseki Rabbm bebğinizi size bağşlamş
Allah analı babalı büyütsün inşallahhhh
aman kim se korkmasın normal doğumdan, bebeğin kilosu utygunsa rahatlıkla çıkıyor bebek

cnm Allah analı babalı büyütsün gerçekten doğum yapmş bi bayan heleki normal doğumsa anlat anlat bitiremiyor
ben hala uyumadan önce doğum anımı hayal ederim. çok hoşuma gidiyor:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

çok teşekkür ederim.cümlemizinkini inş. valla öle oldu yaz yaz yorumdum :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

X