çat kapı gelen görümce ve trip atan kv kp

Bi cinsmiş seninkiler de.. sırf surat asmaya gelmişler.. sen evine geç gelip sevsinler ne alaka annene torun sevmeye geliyorlar surat yapıp gidiyorlar.

abisinin evi olabilir de abisi bekar değil. evi paylaştığı bir hanımı var.. o şekilde yaklaşamaz konuya..

Naif bir insan olmasa bu kadar ileri gidemezler zaten. Bunlarla başa çıkmak için bunlar gibi olmak lazım

Eşiniz tavrını koymalı yoksa siz daha çok bu tarz konular açarsınız burada. Kimsenin size söz söyleme hakkı olmadığını daha önceden siz ve eşiniz belli etmiş olsaydınız şu durumun yarısını yaşamazdınız. Ben de görümcemle anlaşamıyorum. Hakli olduğum halde eşim beni değil kardeşini savunursa o evlilik devam etmez benim nazarımda. Kendimi değersiz hissettiğim bir evliliğe ne tahammül ederim ne de o aileyi kendi ailem olarak görürüm. Yanı kısacası eşiniz bu durumu çözmeli .

Cok terbiyesizler. Ozellikle de gorumcen.. Evine geliyor seni kendisi aramaya tenezzul etmiyor.. Babasina aratiyor ve azarlatiyor.. Hic yuz verme bence.. Ben evime bile sokmam boyle insanlari... Taa kiii hepsi bana saygi gostermeyi ogreninceye kadar.

Bence kayınbaba en terbiyesizi. Görümce bunu yapsa bile kayonbaba ayıp demeli üzerine aramasını istediğinde sen ara demeliydi gelini arayıp hakaret edeceğine.

Olay ne eşiniz,ne gorumceniz,ne KV kp. Tamamen sizlik ,siz kendinize saygı duyarsanız karşınızdaki ona göre şekil alır. Annenize tavırlı gelip sürat aşan insanlar ailemin huzurunu kacirmissa,bacak bacak üstüne atar alır eli teli,ne hg derim ne güle güle. Pasta kahve güler yüzle gelene ikram edilir. Siz kendinize gelin gerisi hallolur. Sonuç boşanmayla bile sonuclansa,kim nasıl davranıyorsa karşılığını o şekilde alır.

Sevmiyorum ya sevmiyorum Melek olsa sevilmezler eş ailesi melek olsa
Annenize siz sanarak telefonda bağirinca (benim annem olsa Ççşşvv höst aygir sen kime bağiriyosun der şaka bi yana )anneniz sormadimi ne oluyor diye.Hem siz niye ses çıkarmiyor sunuz?Eşiniz bişey demiyor mu bu duruma?

senin yerinde olsam tepkim fazla olurdu torun sevmeye geldikleri anladim sevdirmezdim..
oğlumun çocuğu benimde torunum havasina takılırsa çok da sinirim bozulurdu...
bendeki eşim gördükçe arkamda oldukça artık tepkim yok..
senin eşin senin arkasinda durmasi lazim..
abimin evi yok orasi yengenin evi yuvayı o kuruyor gibi tepki vermemeli.. görümcek evlenirse görüşmezsin.. olay bitmiştir.. sen zaten soğumuşsun.. görüşme.

Bole bır gorumcem olsa benım evıme bıle gıremezdı suanda gorumcem var ama asla haddını aşamaz eşimden korkar çünkü bence ıs esınızde bıtıyor goruncem benden bısey rıca etse esım kendın al der esınız gayet net kendı aılesıne sızı ezdırıyor

Ya şu görümce mevzularına şok oluyorum 3 tanede bende var.isleri güçleri laf sokmak. Ama eşim ezdirmez bende lafa laf sokarim. Bende görümceyim asla ne kardesimin ne gelinimizin ev huzurunu bozmam o da anne kuzusu. Kardesimle esi calisiyor bazen kardesim sitem eder yigenimi özledim gel diye ben kızarım esine sormadan kimseyi davet etme calisiyor diye. Anneme giderim müsaitseniz sizde gelin orda seversin cocugu derim. Annemde oyledir asla gelin gidin diye strese sokmaz aman onlar mutlu olsun iyi olsunlarda kafasında.

Sen neden kv ve kp in pesinden kosuyosunki? Gitsinler birak ya su an icimden baya sövüyorum hepsine defolsunlar yani önce gelinine saygi duymayi ögrensin ayip denen bisey var. Torunu kacmiyo niye annenlere geliyo hayret bisey o gün siz belki annenlerle takilmak istiyosunuz. O gün de mi illa kv kp cekecksin. Bence mesafe koymadigin icin oluyo bunlar. Esin ne diyo bu konuda?
Bi daha böyle bisey oldugunda ben olsam acik acik söylerim musait degilim diye öyle öyle sogut arayi.

Ayy Allahim yarabbim benimkiler de tam tersi daha bikac gunluk evliyken kalmaya geliyoruz diye telefon aciyolardi. Insani strese sokmak igrenc bisey daha bikac gunde sen bile evini yeni taniyosun yorgan yastik nerde o bile tam kafanda oturmuyo dimi. Ya size helal olsun diyorum Allah bin kere razi olsun sizin gibilerin yol yordam bilenlerin oldugunu görmek mutlu ediyo..neyseki esim yanimda oluyo da bende cok magdur olmuyorum yoksa vay halime.

Tüylerim diken diken oldu. Pislikler ya. Nasıl baş edecez bunlarla ya. Bende eşimden soğuyorum. Şimdilik sizin aşamaya gelmedik ama o kalitedeler bizde yaşayacaz aynını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…