- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.106
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
Laf harikaymışçay kek neyine yetmiyor, davetsiz gelen döşeksiz yatar demişler. çok bile hazırlıyomuşsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Laf harikaymışçay kek neyine yetmiyor, davetsiz gelen döşeksiz yatar demişler. çok bile hazırlıyomuşsun.
Makarnayı haşlar koyarım önlerine. Ne munasebetBir akrabamız var sürekli çat kapı aksam 7 de 8 de ya da 9da gelebiliyor. Yani ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. Ben de elimden geldiğince geç de olsa bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ailem de daha iyi şeyler yapmamı söylüyor. Etli yemek gibi... Ama ben o kadar hızlı değilim etin çözülmesi çok uzun sürüyor. Siz çat kapı gelen misafire ağır ve uğraştırıcı yemek yapar mıydınız?
Valla siz başka yöntemler deneyin benceAnlamadığım aileniz ne ikram ettiğinizi nerden biliyor.Siz söylüyorsanız da kime ne ne ikram ettiğinizden.Aileniz sizi koruyacağına birde neden şunu yapmadın filan mı diyor..Onlara gitsin o zaman çat kapı.....Valla benim annemde öyle şunu yapsaydın bunu yapsaydın,yok öyle demeseydin küserler,yok gelsinler nolacak sanki..Kendi evine kim gelse toplayıp bana getirir..Sonra sanki ben uşakmışım gibi öyle yapma bunu da yap...Kapıyı açmazsam kırana kadar çalar..Hiç eşi kızar eşiyle sorun yaşar demez..Eşim biraz soğuk davransa ona neymiş der..Gelen hem yemeğimi yer hem eleştirir laf sokar, ben kendimi savunsam öyle demeseydin küser bilmem ne...Gelinlere ise asla öyle şeyler yapmaz gitse (senede 1 veya 2 ancak)çekinerek oturur..Ay valla derdim depreşti..Bendemi konu açsam..Valla kimse benim sırtımdan iyilik yapmasın .Çok düşünüyorsa kendi davet etsin
Neden yemek yapıyosun çay yap yanınada bişyler koy nerden geliyosa yesinde gelsin o saatte millete yemek mi yapıyorsun bideBir akrabamız var sürekli çat kapı aksam 7 de 8 de ya da 9da gelebiliyor. Yani ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. Ben de elimden geldiğince geç de olsa bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ailem de daha iyi şeyler yapmamı söylüyor. Etli yemek gibi... Ama ben o kadar hızlı değilim etin çözülmesi çok uzun sürüyor. Siz çat kapı gelen misafire ağır ve uğraştırıcı yemek yapar mıydınız?
Bence insanların bize davranış şekillerini biz belirliyoruz bu kadar yumuşak yüzlü olmayın. Bir kez iki kez tamam da üçüncü de açmayın...
Duştaydım açamadım dersiniz en kötü.
Bir akrabamız var sürekli çat kapı aksam 7 de 8 de ya da 9da gelebiliyor. Yani ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. Ben de elimden geldiğince geç de olsa bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ailem de daha iyi şeyler yapmamı söylüyor. Etli yemek gibi... Ama ben o kadar hızlı değilim etin çözülmesi çok uzun sürüyor. Siz çat kapı gelen misafire ağır ve uğraştırıcı yemek yapar mıydınız?
Ay yok artık bu nasil bir yüzsüzlükMüsait olmuyor tabi. Her haliyle görmüş oldular evimi. Kapıyı açmayayım diyorum yaz günü pencere açık oturuyorum genelde salondan evin ici görünüyor. 1 defa açmadım kapıyı zorladılar resmen tak tak tak... zil bitti elleriyle vurdular. Yine açmadım telefonla aradilar. Iyi ki sessizdeydi. Eşim de eşim yok ben de uyuyordum dedi çok sonra.
Bir akrabamız var sürekli çat kapı aksam 7 de 8 de ya da 9da gelebiliyor. Yani ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. Ben de elimden geldiğince geç de olsa bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ailem de daha iyi şeyler yapmamı söylüyor. Etli yemek gibi... Ama ben o kadar hızlı değilim etin çözülmesi çok uzun sürüyor. Siz çat kapı gelen misafire ağır ve uğraştırıcı yemek yapar mıydınız?
habersiz gelen misafire bir çay bir de kurabiye yeter bileBir akrabamız var sürekli çat kapı aksam 7 de 8 de ya da 9da gelebiliyor. Yani ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. Ben de elimden geldiğince geç de olsa bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ailem de daha iyi şeyler yapmamı söylüyor. Etli yemek gibi... Ama ben o kadar hızlı değilim etin çözülmesi çok uzun sürüyor. Siz çat kapı gelen misafire ağır ve uğraştırıcı yemek yapar mıydınız?
HayırBir akrabamız var sürekli çat kapı aksam 7 de 8 de ya da 9da gelebiliyor. Yani ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. Ben de elimden geldiğince geç de olsa bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ailem de daha iyi şeyler yapmamı söylüyor. Etli yemek gibi... Ama ben o kadar hızlı değilim etin çözülmesi çok uzun sürüyor. Siz çat kapı gelen misafire ağır ve uğraştırıcı yemek yapar mıydınız?