- 3 Temmuz 2022
- 4.451
- 12.806
- 138
- 27
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
Nostalji treni konusunda detaylı yazmıslar iddalarıSassy sıkılıp gitti saniyorum ben. Ne patladi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nostalji treni konusunda detaylı yazmıslar iddalarıSassy sıkılıp gitti saniyorum ben. Ne patladi?
Doğruysa şaşkınım gerçekten. Anlatımı çok gerçekti. Detay bilmek isterdim ama buradan üyeler hakkında konuşmak yasak diye biliyorum, neyse..Ama fake
Sassy sıkılıp gitti saniyorum ben. Ne patladi? Buralardayim ama nasilsa hic bisrydrn haberim olmuyor.
Sassy kanser tedavisi görürken, kayınvalidenin nişanlısına ya belki ölür hemen evlenmeyin demesinden çok kıllanmıştım. Yok canım kimse bu kadar kötü olamaz demiştimDoğruysa şaşkınım gerçekten. Anlatımı çok gerçekti. Detay bilmek isterdim ama buradan üyeler hakkında konuşmak yasak diye biliyorum, neyse..
Annenizde iyi sabır varmış, kaç yıllık evliler? Erkeğin de triplisi nazlısı hiç çekilmez vallahi. Benim babada da saçma bi küsme huyu var, küser konuşmaz; benim de bir yerlerimde olmaz açıkçası, sonra bir bakmışız konuşmaya başlamış. Kimse ilgilenmeyince kendisiyle tabii, sıkılıyor da ahshs
Ben de detaylara hakim değilim ama şu başlıkta detaylar konuşuluyor:
KK Nostalji Treni 🫠
Eski üyeler seni tanıyor zaten milana ama olay o kadar anlamsız ve korkutucu ki . Seninle aynı gün üye olması kimsenin kafasında oturmuyor Benim de oturmuyor , ilk defa farkına vardım burada yazılınca, çok anlamsız ve ürkütücü Daha önce de yazdım ben foruma 2007 de üye oldum, 2010 Du galiba...www.kadinlarkulubu.com
İkisi aynı kişi demiyorum bu arada sadece konudaki detayları okurken "hikaye okuyorum" hissi geldi demek istedim ve eskiden hislerimi bastırırdım artık ifade ediyorum.
Sabah sabah guldum ama hislerinizi konumu sabote ederek degil belirtmezseniz sevinirim. Sizi ikna etme gibi bir sorumlulugum oldugunu da dusunmuyorum, siradan bir uyesiniz, istediginizi dusunebilirsiniz.
Sassy sıkılıp gitti saniyorum ben. Ne patladi? Buralardayim ama nasilsa hic bisrydrn haberim olmuyor.
Sıradan olmadığını iddia eden biri varsa bu ben değilim Hislerim sizinle alakalıysa gidip kimin konusunda hislerimden bahsetmem gerekir? Neyse ben istediğimi düşünmeye devam edeyim.
Bana laf soyluyorsaniz ben gayet siradan bir insanim. Iyi egitimli olmam, iyi egitimli bir ailede dogmam sizin gozunuzde siradanligimi bozuyorsa o sizin vizyonunuzla alakali bir durum
Ayrica Mune hanim fake oldugunu dusunuyorsaniz uyelerin konusunu sabote etmeyin, bize yazin demisti. Buyrun ben sizin yerinize de etiketledim kendisini. 5 seneden fazladir forumdayim sanirim ilk defa bu kadar sacma bir diyalogun icine girdim. Babamin mesleginden dolayi fake iddiasi... Iyi kariyerli kisilerin ozel hayatinin da sorunsuz oldugunu dusunuyorsaniz size kotu bir haberim var
Bir şeyler mi kaçırdım? Hepimize bir anlatsanızSiz çok geride kalmışsınız
Aynı kişiler demedim bu arada, sadece aynı "hikaye okuyorum" hissiyatını aldım ve artık hislerimi gözardı etmemeye karar verdim.
Bir şeyler mi kaçırdım? Hepimize bir anlatsanız
Kendi haline bırakın, narsiste en büyük cezadır bu, ne kadar umursarsanız psikolojik şiddetin dozu o kadar artar. Doğru olan sizin yaptığınız.Guncelleme: Dun aksam biraz daha normale donmus gibiydi, bu sabah annemle sahile dondurmaya yemek icin gittik, babam evde yoktu. Biz yokken gelmis ama biz zili calinca bahcenin kapisini acmadi Eve gelince de siz yemek yediyseniz ben kendim gidip yemek yerim diyor. Tripler, tripler...
Kendi haline bırakın, narsiste en büyük cezadır bu, ne kadar umursarsanız psikolojik şiddetin dozu o kadar artar. Doğru olan sizin yaptığınız.
Benim hamileligimde 9 ay boyunca hem kayinvalidem hem annem nobetlese yemeklerimi yaptilar misafirler geldiginde onlari karşilamak, sofra kurmak, yikamak falan hepsini hallettiler. Evleriniz de yakin. Annen agirlasaydi yemek yapip bulaşiklari yikasaydi? Olmazmiydi?Herkese merhaba,
Biz normalde yurtdisinda yasiyoruz ama ozel bir durumdan dolayi sene sonuna kadar Turkiyedeyiz. Yazlik bir ilcede benim ailemle yanyana ikiz mustakil evlerimiz var orada kaliyoruz. Bu arada 15 haftalik hamileyim.
Bugun aksamustune dogru babam aradi amcanlar ugrayacak size hosgeldin demek istiyor diye. Bu arada 1 aydir buradayiz yeni gelmedik. Cat kapi misafirden nefret ederim, ve ben hamileligimin ilk 2 ayini Hiperemezis gravidarum sebebiyle surekli kusarak ve hastanede serum yiyerek gecirdim. Son 2 haftadir kendime geliyorum ama yine de gun icinde bulantim oluyor. Bu yuzden misafir agirlamak benim icin gercekten cok zor hele ki cat kapi...
Biz de esimle soyle bir cozum bulduk, kapiya geldiklerinde aldik sahile yemege goturduk. Vakit gecirip eve geldik, onlar da gittiler.
Buraya kadar sorun yok saniyordum ama babam bir geldi eve suradi sirke satiyor. Aksam yemeklerini beraber yiyoruz sofraya oturdu hic konusmadi falan. Esim bile anladi baban bozuldu herhalde evde agirlamadik diye dedi. Ne oldu diye soruyoruz bir sey yok diyor ama tepkili oldugu belli.
Simdi de iceri girdi erkenden uyudu babam. Hata mi olmus? Uzun zamandir Turkiye'de degilim ve bu akrabacilik islerinden uzak kaldim.
Psikiyatrist çıkarmış bir de diye içimden geçirirken ihtisasını görmemle morardım. Şaka gibiDaha cok sasirtayim o zaman annem de babam da Profesor ama universiteden ayrildilar. Hatta daha da cok sasirtayim babam cocuk ve ergen psikiyatristi. Benim esim de doktor (klinisyenlik yapmiyor) ve benim de doktoram var.
Egitim durumu bizim aile iliskilerini etkilememis yani Babaminki de terzi-sokuk olayi. Hastalarina inanilmaaaz iyidir ama.
Civarımda bu tipli babalar var, aşinayım. Hiç de göründüğü kadar kolay değil. Aman tadımız kaçmasın diye uğraşmak yorucu. Çekilecek dert değil. Böyle bir ailede bulunmak istemem. İçim daraldı okurken.Anlattığınız kadarıyla bence güzel bir aileniz var sanırım çok ciddi sorunlarınız yok sadece dediğiniz gibi babanızın çok yoran bir karakteri var. Siz sinirlerinizi bozmamaya bakın hamilesiniz sonuçta gerekiyorsa babanıza tepkinizi koyun bence. O da kızım hamile diye düşünüp üzmekten kaçınmalı aslında. Ama bu saatten sonra çok değişmez davranışları yani kaç yaşında adam sonuçta.