• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cat kapi gelen misafir ve benim yaptigim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sassy sıkılıp gitti saniyorum ben. 😳 Ne patladi? Buralardayim ama nasilsa hic bisrydrn haberim olmuyor.🤨

Ben de detaylara hakim değilim ama şu başlıkta detaylar konuşuluyor:

İkisi aynı kişi demiyorum bu arada sadece konudaki detayları okurken "hikaye okuyorum" hissi geldi demek istedim ve eskiden hislerimi bastırırdım artık ifade ediyorum.

Doğruysa şaşkınım gerçekten. Anlatımı çok gerçekti. Detay bilmek isterdim ama buradan üyeler hakkında konuşmak yasak diye biliyorum, neyse..
Sassy kanser tedavisi görürken, kayınvalidenin nişanlısına ya belki ölür hemen evlenmeyin demesinden çok kıllanmıştım. Yok canım kimse bu kadar kötü olamaz demiştim 🤔

Annenizde iyi sabır varmış, kaç yıllık evliler? Erkeğin de triplisi nazlısı hiç çekilmez vallahi. Benim babada da saçma bi küsme huyu var, küser konuşmaz; benim de bir yerlerimde olmaz açıkçası, sonra bir bakmışız konuşmaya başlamış. Kimse ilgilenmeyince kendisiyle tabii, sıkılıyor da ahshs

33 senelik evliler. Annem de tribini kusmesini hic takmayarak katlandi diye dusunuyorum, dun ben evden cikarken en son babama 'ya kendini ve suradini topla normale don ya da gelme bu eve' diye rest cekiyordu 😬😬

Ben de detaylara hakim değilim ama şu başlıkta detaylar konuşuluyor:

İkisi aynı kişi demiyorum bu arada sadece konudaki detayları okurken "hikaye okuyorum" hissi geldi demek istedim ve eskiden hislerimi bastırırdım artık ifade ediyorum.

Sabah sabah guldum 😂 ama hislerinizi konumu sabote ederek degil belirtmezseniz sevinirim. Sizi ikna etme gibi bir sorumlulugum oldugunu da dusunmuyorum, siradan bir uyesiniz, istediginizi dusunebilirsiniz.

Sabah sabah guldum 😂 ama hislerinizi konumu sabote ederek degil belirtmezseniz sevinirim. Sizi ikna etme gibi bir sorumlulugum oldugunu da dusunmuyorum, siradan bir uyesiniz, istediginizi dusunebilirsiniz.

Sıradan olmadığını iddia eden biri varsa bu ben değilim 😂 hislerim sizinle alakalıysa gidip kimin konusunda hislerimden bahsetmem gerekir? Neyse ben istediğimi düşünmeye devam edeyim.

Sıradan olmadığını iddia eden biri varsa bu ben değilim 🤗🤗 Hislerim sizinle alakalıysa gidip kimin konusunda hislerimden bahsetmem gerekir? Neyse ben istediğimi düşünmeye devam edeyim.

Bana laf soyluyorsaniz ben gayet siradan bir insanim. Iyi egitimli olmam, iyi egitimli bir ailede dogmam sizin gozunuzde siradanligimi bozuyorsa o sizin vizyonunuzla alakali bir durum 😂

Ayrica Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanim fake oldugunu dusunuyorsaniz uyelerin konusunu sabote etmeyin, bize yazin demisti. Buyrun ben sizin yerinize de etiketledim kendisini. 5 seneden fazladir forumdayim sanirim ilk defa bu kadar sacma bir diyalogun icine girdim. Babamin mesleginden dolayi fake iddiasi... Iyi kariyerli kisilerin ozel hayatinin da sorunsuz oldugunu dusunuyorsaniz size kotu bir haberim var😂😂

Bana laf soyluyorsaniz ben gayet siradan bir insanim. Iyi egitimli olmam, iyi egitimli bir ailede dogmam sizin gozunuzde siradanligimi bozuyorsa o sizin vizyonunuzla alakali bir durum 😂

Ayrica Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanim fake oldugunu dusunuyorsaniz uyelerin konusunu sabote etmeyin, bize yazin demisti. Buyrun ben sizin yerinize de etiketledim kendisini. 5 seneden fazladir forumdayim sanirim ilk defa bu kadar sacma bir diyalogun icine girdim. Babamin mesleginden dolayi fake iddiasi... Iyi kariyerli kisilerin ozel hayatinin da sorunsuz oldugunu dusunuyorsaniz size kotu bir haberim var😂😂

Oh kusura bakmayın lütfen, iyi eğitimli olmak, iyi egitimli bir aileye sahip olmak vb. benim küçük hayal dünyamın alamayacağı şeyler. Ben fake olduğunuzu iddia etmedim bazı detaylar bana "hikaye okuyorum" gibi hissettirdi dedim belki de iyi bir hikaye yazarısınız demek istemişimdir. Bu arada çok çok ünlü psikiyatrist babanıza sorabilirsiniz okb hastalarının bazen şüpheci davranması olağan mıdır? Eğer böyleyse belkide durum bununla ilgilidir.

Bir şeyler mi kaçırdım? Hepimize bir anlatsanız 🤔

Konuyu sabote etmemek için ilk ve son kez açıklıyorum:

günlerdir Sassy isimli üyenin fake olduğu konuşuluyor, ben de konu sahibi babasının ünlü bir profesör olduğunu, hastaları tarafından çok sevildiğini, ailesiyle ilgili diğer detayları vs anlatınca "aynı üye olduğunuzu iddia etmiyorum ama ben sassy'i okurken de kurgu okuyor gibi hissederdim ama o tüm forumun sevdiği, saydığı bir üyeydi, bu yüzden inanmak zorunda kalırdım. O patladıktan sonra artık üyenin eski ya da herkesin inandığı biri olmasının inanmak için yeterli olmadığına kani oldum ve eğer hikaye bana geçmiyorsa açık açık söyleme kararı aldım" dedim. Daha doğrusu dünden beri bunu söylemeye çalışıyordum. Ama bu benim zannım tabii ki, konu sahibini bağlamaz. zaten konu sahibi de vizyonsuz olduğumu iddia etti ve benim için konu kapandı.

Guncelleme: Dun aksam biraz daha normale donmus gibiydi, bu sabah annemle sahile dondurmaya yemek icin gittik, babam evde yoktu. Biz yokken gelmis ama biz zili calinca bahcenin kapisini acmadi 😂 Eve gelince de siz yemek yediyseniz ben kendim gidip yemek yerim diyor. Tripler, tripler...
Kendi haline bırakın, narsiste en büyük cezadır bu, ne kadar umursarsanız psikolojik şiddetin dozu o kadar artar. Doğru olan sizin yaptığınız.

Kendi haline bırakın, narsiste en büyük cezadır bu, ne kadar umursarsanız psikolojik şiddetin dozu o kadar artar. Doğru olan sizin yaptığınız.

Bu haftasonu esimle tatile gidecektik ama benim islerim uzadi calismak zorunda kaldim, tatil boyu bilgisayarda olmayayim dedim. Haftaya haftasonu gidecegiz biraz uzaklasalim diye. Cunku umursamayinca da sinir uclarima oynamak icin laf atip durur babam sagolsun 🙈

Konuyu en başından beri takip ediyorum ve en başından beri de sizinle aynı fikirdeyim, yorumum da bu yönde olmuştu ama açıkçası babanızın bu kadar eğitimli bir adam olduğunu duyunca çok şaşırdım.
Üstelik birde psikiyatri alanında uzmanlığı olması..
Tekrar yazmam gerekirse arkadaşlarla aynı fikirdeyim, hiç umursamayın. Başka türlü baş edilecek gibi değil. İnanılmaz zor bir karakter.

Bana göre ayıp bir haraket amcam kapıma gelecek ve eve sokmadan hadi gidiyoruz diyeceğim .. ayrıca çatkapı olmamış ki babanız arayıp haber vermiş geleceklerini

Bi çay çerez koymak da zor değil be kardeşim ayıp olmuş ha olur çok kötüsünüzdür kapıdan alıp sokaga cikaracagima amca bugun pek fenayim yarin gelme durumunuz olurmu deseniz amenna

Yemek yenecekse de eve onceden sulu yemek soylerdiniz yeyip cay icmeye vs cikardiniz ama bi yarim saat de olsa musade edip eve almaliydiniz geçiştirip bastan savdiginiz cok belli olmus 🤷

Bende şunu anlamadim, insanlarin bir özel hayati var, işi var, gücü var, zirt pirt milletin kafasina gor misafir agirlamak zorunda misiniz. Asil onlarin kusura bakmayin haber vermeden geldik diye soylemesi lazimken, almissiniz disarida agirlamissiniz daha ne olsun. Babanin da hic karismamasi lazimdi bu işe. Babayi arayacaklarina size haber vermeliydiler. Kesin baba da sizin adiniza konusmustur. Bosverin sebebini sormussunuz, bir sey demezse ustelemeyin, yok dedi musaot degildik, disarda agirladik daha ne olsun diyin. Herkes herkesin sinirina saygi duysun. İnsanların dusuncesizliginin ceremesini de siz cekeceksiniz

Gerçekten artık bu kızcağızın 26 sayfadır tek tek açıklama yapmasından bana fenalık geldi.
Kız diyor ki amcamı 8 yıldır görmüyorum, yengemi ömrümde 2 kere gördüm. Amcam düğünüme bile teşrif edip gelmedi, hadi gelmedi arayıp hayırlı olsun bile demedi.
Geleceğini insan yerine koyup kendisine bile haber vermemiş, yarım saate oradayız diye kızın babasına söylemiş.
Kimsenin evine bu şekilde gidilmez, sanki kız kapıdan kovdu.

Herkese merhaba,
Biz normalde yurtdisinda yasiyoruz ama ozel bir durumdan dolayi sene sonuna kadar Turkiyedeyiz. Yazlik bir ilcede benim ailemle yanyana ikiz mustakil evlerimiz var orada kaliyoruz. Bu arada 15 haftalik hamileyim.

Bugun aksamustune dogru babam aradi amcanlar ugrayacak size hosgeldin demek istiyor diye. Bu arada 1 aydir buradayiz yeni gelmedik. Cat kapi misafirden nefret ederim, ve ben hamileligimin ilk 2 ayini Hiperemezis gravidarum sebebiyle surekli kusarak ve hastanede serum yiyerek gecirdim. Son 2 haftadir kendime geliyorum ama yine de gun icinde bulantim oluyor. Bu yuzden misafir agirlamak benim icin gercekten cok zor hele ki cat kapi...

Biz de esimle soyle bir cozum bulduk, kapiya geldiklerinde aldik sahile yemege goturduk. Vakit gecirip eve geldik, onlar da gittiler.

Buraya kadar sorun yok saniyordum ama babam bir geldi eve suradi sirke satiyor. Aksam yemeklerini beraber yiyoruz sofraya oturdu hic konusmadi falan. Esim bile anladi baban bozuldu herhalde evde agirlamadik diye dedi. Ne oldu diye soruyoruz bir sey yok diyor ama tepkili oldugu belli.

Simdi de iceri girdi erkenden uyudu babam. Hata mi olmus? Uzun zamandir Turkiye'de degilim ve bu akrabacilik islerinden uzak kaldim.
Benim hamileligimde 9 ay boyunca hem kayinvalidem hem annem nobetlese yemeklerimi yaptilar misafirler geldiginde onlari karşilamak, sofra kurmak, yikamak falan hepsini hallettiler. Evleriniz de yakin. Annen agirlasaydi yemek yapip bulaşiklari yikasaydi? Olmazmiydi?
Ama konuya genel goruş olarak da ben de sevmem aniden habersiz gelen misafiri. Alinmaya haklari yok

Daha cok sasirtayim o zaman annem de babam da Profesor ama universiteden ayrildilar. Hatta daha da cok sasirtayim babam cocuk ve ergen psikiyatristi. 😬 Benim esim de doktor (klinisyenlik yapmiyor) ve benim de doktoram var.

Egitim durumu bizim aile iliskilerini etkilememis yani 🤷🏻‍♀️🙈 Babaminki de terzi-sokuk olayi. Hastalarina inanilmaaaz iyidir ama.
Psikiyatrist çıkarmış bir de diye içimden geçirirken ihtisasını görmemle morardım. Şaka gibi 😬

Aslında şimdi düşününce arkadaşımın psikiyatrist kardeşi aklıma geldi. Anlattığına göre o da sevilen ama saçma salak takıntıları olan biri 🤣

Anlattığınız kadarıyla bence güzel bir aileniz var sanırım çok ciddi sorunlarınız yok sadece dediğiniz gibi babanızın çok yoran bir karakteri var. Siz sinirlerinizi bozmamaya bakın hamilesiniz sonuçta gerekiyorsa babanıza tepkinizi koyun bence. O da kızım hamile diye düşünüp üzmekten kaçınmalı aslında. Ama bu saatten sonra çok değişmez davranışları yani kaç yaşında adam sonuçta.
Civarımda bu tipli babalar var, aşinayım. Hiç de göründüğü kadar kolay değil. Aman tadımız kaçmasın diye uğraşmak yorucu. Çekilecek dert değil. Böyle bir ailede bulunmak istemem. İçim daraldı okurken.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back