- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.988
- 548
Benim kızım da okulda bir sorun yok ama evde takıntılı davranıyor. Çok konuşuyor konuşmadığı Zaman’larda şarkı söylüyor. Her yemeğe oturduğumuzda bir sorun buluyor ve öfke krizi geçiriyor. Örnek bu bardağı istemem diyor. Seç istediğini diyoruz. Evde olmayan bir bardaktan bahsediyor. Bu bardağın bir boy küçüğü olmalı diyor örneğin. Kıyafet sorunu yaşıyoruz. Okula giderken tüllü ve pullu elbiseler giyiyor. Okulda da tuvalete gidemiyor oraya değer diye. titizlik de var. Var mı bunları yaşayan ben mantıksız birşey istediğinde kalkıp hiç ilgilenmiyorum. Deliriyor iyice.
Ay hunharca güldüm buna
Twitterde bir ara öylel bir sayfa vardi, çoçuklarin agladigi saçma bahaneler, inglizce bir sayfaydi.
Yani gerçekten hepsi ayni.
Kizim öyle saçma bir bahane ile aglama krizine girdiginde bende ne yapim, gülmem geliyor. Bu defada "hayir anne, komik degil" diye dahada agliyor ve öyle demesi benim daha da komigime gidiyor ve çok kötü bir kisir döngü oluyor Kendimi tutabildigim zamanlarda bende senin gibi yapiyorum, ilgilenmiyorum. Bir müddet sonra tekrar normal ayarlarina dönüyor.