Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba brnim oglumla aynı nıtelıkte seyler gördüm okul psikologumuz bize durtu kontrol bozuklugu oldugunu psikiyatrıden sıra alıp degerlendirmemizi ilac tedavisi ile kolayca asılabilecek birsey oldugunu söyledi sizde bir arastırın derim belki böyle birseydir
kulagı sende ama gözü sagda solda degilmi..kusura bakmayın ara ara böyle paylasımlşarnıza cevap verecegım belki aynı sorundur diye okuyorum bastan
Sorun olursa bakmak ne kadar dogru acaba bilemedim. önceden bunu engelleemek bence daha dogrudoktor oğlumun yaşından dolayı ilaca gerek görmedi ilkokulda ders başarısında sorun olursa o zaman takviye yapabiliriz dedi
şuan yapmamız gereken özbakım becerilerini desteklemek ve pass erken müdahale programına katılmayı önerdi...
5. yaş dikkat güçlendirme seti aldım ben onu yapıyoruz evde hergün
birde olabildiğince parka çıkarmaya özen gösteriyorum artık
bakalım nisan mayıs gibi okul olgunluğu testi yaptıracağım o zaman gerekli görürsem birebir eğitime başlatacağım
Anlamadım canım ne demek istedinSorun olursa bakmak ne kadar dogru acaba bilemedim. önceden bunu engelleemek bence daha dogru
Sorun olursa bakmak ne kadar dogru acaba bilemedim. önceden bunu engelleemek bence daha dogru
Bu test kaç yaşındayken yapiliyomus Benim kızım da 3 buçuk yaşında otizmden suphelenmistim ama otizm değil de dikkat eksikliği olduğunu düşünüyorum insanları dinlemiyo daha çok kendi bisetler anlatiyo yaşı küçük buyidukce dikkati artar mı bilemiyorum kreşte 4. Aydayiz öğretmeni 15 dk etkinlikte durabiliyor ama bütün yaşıtları nerdeyse böyle diyor. Benim gozlledigim insanları dinlemiyo gorunmesi ama ogrenebiliyor göz teması var ama işine gelince yani dikkatini çeken seylerde daha iyi yabancilarla özellikle işine gelince yabancılar konuşurken dinlememe ama hişt ya da kavgalarda pür dikkat olabiliyo.. ayrıca genetik yatkınlık olabiliyo Dr demiati ben de ve ablam da var dikkat eksikliği okul çağında öğretmenimiz demistioğlum 5 yaş 8 aylık
ana okul öğrencisi
3 yaşında kreşe başladı...
bu seneki öğretmenimizin oğlumda bir problem olduğunu fakat elimle tutup şu problemi var diyemiyorum diyor..
ilgisini çeken konuları çok çabuk öğrendiği ilgisini çekmeyen konularda sıkıntı yaşadığını söylüyor.
mesela dinazorlar ı ve timsahları size çok güzel anlatabileceği gibi , günleri ayları karıştırıyor...
cumartesi günü piskiyatrise götürdüm zeka ile ilgili bir probleminin olmadığını fakat öğrenmede sıkıntı olabileceğini
bu sıkıntıyıda 20 dk lık oyun seansında keşfetmenin mümkün olmadığını söyledi
bize cas testini önerdi. bu test kesin sonuç veriyor dedi ve 14 aralığa randevu ayarladık...
merak ettiğim bu testi duyan bilen evladına uygulatan var mı...
3.5 yaşındaki bir çocuğun 15 dk etkinlikte olabilmesi çok güzel birşey otizmden şüphelenmeni gerektiren birşey yok bence göz teması varsa otizim değilde gelişim geriliği olabilir bence kuzenimin kızıda benzer durumdaBu test kaç yaşındayken yapiliyomus Benim kızım da 3 buçuk yaşında otizmden suphelenmistim ama otizm değil de dikkat eksikliği olduğunu düşünüyorum insanları dinlemiyo daha çok kendi bisetler anlatiyo yaşı küçük buyidukce dikkati artar mı bilemiyorum kreşte 4. Aydayiz öğretmeni 15 dk etkinlikte durabiliyor ama bütün yaşıtları nerdeyse böyle diyor. Benim gozlledigim insanları dinlemiyo gorunmesi ama ogrenebiliyor göz teması var ama işine gelince yani dikkatini çeken seylerde daha iyi yabancilarla özellikle işine gelince yabancılar konuşurken dinlememe ama hişt ya da kavgalarda pür dikkat olabiliyo.. ayrıca genetik yatkınlık olabiliyo Dr demiati ben de ve ablam da var dikkat eksikliği okul çağında öğretmenimiz demisti