Durumu neden kişiselleştiriyorsunuz..Ögretmen bir sıkınti olmadiğinda daha da mutlu olacaktır.neden linç yiyeceksiniz....
bana da öyle geliyor fakat baskın biri suçlusun suçlusun der ya bende kendimden ve oğlumdan yana şüpheye düştüm acaba mı dedim...
14 aralık nasıl gelir bilemiyorum fakat testi alıp elime öğretmene karşı dik durmak istiyorum
Öğretmenler çevresinde ki çocuk pedegoglarına vakıf olabilirler.Bu konuda referans önemlidir ..rehberlik benimle irtibata geçmedi öğretmen söyledi rehberlik uzman bir doktor görsün diye
ben doktoru buldum bursada tanınmış biri sonra öğretmene söyledim oda rehberlikçiye söylemiş çok iyi bir dr demiş piskiyatrist için...
benim ablamda öğretmen fen bilgisi öğretmeni...Durumu neden kişiselleştiriyorsunuz..Ögretmen bir sıkınti olmadiğida daha da mutlu olacaktır.
En azında o da yaşadığı durumlara farklı yöntemlerle yaklaşır yine faydayı gören oğlunuz olur.
Burdan galeyana gelip öğretmeninize karşı yanlış tutumlar sergilemeyin.
Ben de öğretmenim çocuklarımın faydası için elinden geleni yaparım.
Örneğin bir öğrencimin %70 duymadığını benim çabalarımla velisi öğrendi tedavisini yaptırdı.
Dürtü bozukluğu olduğunu düşündüğüm diğer bir öğrencim veliyi ikna etmemle ama çok zor ikna etmiştim.
Gittiği profesörden %50 zekâ geriliği raporunu aldı.. Ve o çocuğum, eğitim hayatında hala sıkıntılar yaşıyor.
Ve daha nicesini yaşadık ve hala da yaşıyoruz..
Bence bu konuda çocuğunuzu tanımadan pozitif yorum yapan arkadaşlara değil çocuğunuzla fazlaca vakit geçiren öğretmeninizi referans alın. Belki bir sorun yoktur yapısı böyledir ama yine de sorunların üstüne gitmek de fayda var. Ona göre aksiyon alırsınız acaba demek yerine. Canınızı sıkmayın Allah sağlık sıhhat versin gerisi hallolur inanın.
Bakin 25 yıllık öğretmen demişsiniz Meslektaşlarımızın için de ne yıllanmışlar var ama maalesef ki kendilerine bir şey katmamışlar..Bu gözler neler gördü senelerce.Ama öğretmeninizi tanimiyorum o yüzden bilemiyorum.benim ablamda öğretmen fen bilgisi öğretmeni...
ayrıca öğretmene karşı asla saygısızca birşey demedim tabiki ne zaman derseniz maddi manevi oğlumun arkasındayım dedim.
fakat birebir görüşmemizde oğlunuz anadolu lisesini kazanamaz ama turizm otelcilik okuyp çok güzel garsonluk yapabilir demesi takdir edersiniz ki hoş değil hocam çünkü 5 yaşında henüz..
yanlış anlamayın profosör yada mühendis olması değil amacım (her anne akademik başarısı olsun ister o başka bir konu ) daha da önemlisi saygı duyulan fikirlerine önem verilen bir birey olsun istiyorum mutlu olabileceği mesleği seçsin istiyorum...
sakın yanlış anlamayın beni ama öğretmenlik çok çok kutsal heleki anaokul öğretmenliği
kaldıki bir defasında oğlumun yanında konuşur oldu konuyu ben kapattım
umarım hayatımız boyunca sizin gibi özverileri öğretmenler olur hayatımızda
Bakin 25 yıllık öğretmen demişsiniz Meslektaşlarımızın için de ne yıllanmışlar var ama maalesef ki kendilerine bir şey katmamışlar..Bu gözler neler gördü senelerce.Ama öğretmeninizi tanimiyorum o yüzden bilemiyorum.
Ayrıca ben de veliyim sizi çok iyi anlıyorum.
Anladığım kadarıyla çocuğunuz hemen hemen 3 senedir kreş ve okul öncesi eğitimi alıyor.
Bakin artık çocuğunuz aynı şeyleri görmekten sıkılıyor da olabilir..
Bunun yanında 5-6 yaş grubuna günler ,aylar yavaş yavaş verilebilir ama karistirmaması beklenemez bu bana göre de yanlış..
Ben de çocuklarıma öğretiyorum.Hemen hemen hepsi karıştırıyor ama benim icin önemli değil Hazirana kadar hepsi cok iyi öğreniyor aceleye gerek yok bence.. ayrıca sabah annesinden öğrenerek gelenler hemen parmak kaldirip cevap veriyorlar.Yani ben bunlarla tanı koymam..
Fakat madem siz böyle bir şeye başladiniz o testi de yaptirin sizin içiniz rahatlasın.
Önemli olan sizin çocuğunuz..
Ve çok canınızı sıkmayın bunlarla ben bir durum olacağını düşünmüyorum..Çünkü anlattıklarınız, eğer Öğretmeniniz başka bir şey görmediyse sıkıntılı bir durum gibi durmuyor.
Özellikle eklemek istiyorum..Öğretmenin çocuğun okuyacağı Liseyi, edineceği mesleği şimdiden öngörmesi facia..Orda büyük yanlışı var
Ummadığım taşlar az başımı yarmadı..İşin espirisi tabi ..Gerçekten beklemediğim çocuklardan harika performanslar aldım.
İçinizi ferah tutun ben olumlu düşünüyorum...Aksi bir durum olsa bile artık çaresi varişin kabullenme kısmı zordu aslında benim için..
şimdi öğretmenin dediklerine inanmak ve tanı konulabilmesi öncelikli hedefim ...
birde zaman çabuk geçse keşke ama beklemekten başka şansımız yok tabiki
kendi kendimi telkin ediyorum rızkını allah vericek o konudada inancım tam..
hızımı alamadım
sankı kendısı anne karnında atomu parcalarken doguverdı
tovbe tovbe
Ayy cook zor değil ki ama bir süre sonra.Benim kızım da okulda bir sorun yok ama evde takıntılı davranıyor. Çok konuşuyor konuşmadığı Zaman’larda şarkı söylüyor. Her yemeğe oturduğumuzda bir sorun buluyor ve öfke krizi geçiriyor. Örnek bu bardağı istemem diyor. Seç istediğini diyoruz. Evde olmayan bir bardaktan bahsediyor. Bu bardağın bir boy küçüğü olmalı diyor örneğin. Kıyafet sorunu yaşıyoruz. Okula giderken tüllü ve pullu elbiseler giyiyor. Okulda da tuvalete gidemiyor oraya değer diye. titizlik de var. Var mı bunları yaşayanben mantıksız birşey istediğinde kalkıp hiç ilgilenmiyorum. Deliriyor iyice.
5 yaşındaki çocuğun hangi liseyi kazanacağını mı tahmin etmiş. Şaka gibibenim ablamda öğretmen fen bilgisi öğretmeni...
ayrıca öğretmene karşı asla saygısızca birşey demedim tabiki ne zaman derseniz maddi manevi oğlumun arkasındayım dedim.
fakat birebir görüşmemizde oğlunuz anadolu lisesini kazanamaz ama turizm otelcilik okuyp çok güzel garsonluk yapabilir demesi takdir edersiniz ki hoş değil hocam çünkü 5 yaşında henüz..
yanlış anlamayın profosör yada mühendis olması değil amacım (her anne akademik başarısı olsun ister o başka bir konu ) daha da önemlisi saygı duyulan fikirlerine önem verilen bir birey olsun istiyorum mutlu olabileceği mesleği seçsin istiyorum...
sakın yanlış anlamayın beni ama öğretmenlik çok çok kutsal heleki anaokul öğretmenliği
kaldıki bir defasında oğlumun yanında konuşur oldu konuyu ben kapattım
umarım hayatımız boyunca sizin gibi özverileri öğretmenler olur hayatımızda
Ilkokul 1. Siniftaki öğretmenin isteğiyle olan bişey,suanda yazıyı her iki elle yazabilirim ams sağ ile yazıyorum diğer herşeyi sol ile yapiyorum. Bıçak kullanma filan sol el sağ elle tutamam bile en cok disarda yemek yerken zorlanıyorum. Bıçakla sag elle keserken ama solla rahatım . Sağim solum karışık , bana sag elini kaldir deseniz solu kaldiririm. Sag taraftan sunu ver deseniz ben 45 sn düşünüyorm bana göre mi ona gore mi diye. Benim hatlar bu konuda karışıkŞu an değil sizin gibi döndürüldü mü Yoksa? İlk defa duydum bunu da neden öyle yapmışlar ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?