- 18 Şubat 2010
- 15.937
- 19.839
Rica ederimTeşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimTeşekkür ederim
MerhabaaMerhaba, devam edebildiniz mi? Ben de direkt epic 2 den başladım acayip terletiyor cidden yazdiklarinizin hepsini okudum ve fena gaza geldim kararlıyim ben de sonuna kadar gitmek istiyorum. Bir de kaç kilodan kaça düştünüz paylaşırsanız çok sevinirim
Çok geçmiş olsun...Cevabınız ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ederimMerhabaa
6. Haftanin son gununde kalmistim, bacagimda cok zorlanmadan ötürü sıkıntı olustu, suan beklemedeyim ama epic 2 agir gelebilir dikkat edin
Kac kilo verdim yaklasik 6 kilo verdim ama yagdan cok kaybettim.incelmem cok
Oooo tbrklerrr ben de epic 1 de 27. Gunde sakatlanmistim o yuzden bıraktım aman dikkat edin burdan paylasim yapabilirsin birbirimizi motive ederizBen de epic 1 e başladım cesaret edip şuan 1 haftam bitti ama mükemmel hissettiriyor zaten 1 yıldır spor yapıyorum ona rağmen müthiş kas ağrıları yaptırdı bugün tatil günüm agrilarimin tadını çıkarıyorum aralıklı oruç yapıyorum onun da çok faydasını gördüm tavsiye edilir
Ben biraz abartmıştik sporu gunde 2 defa yapyrdm sonra bi sabah kalktm dizimde ödem oluşmuş, şimdi iyi şükür doktora gittim kolajen kullandm düzeldi, yoksa buyuk bi sıkıntı degildiTeşekkür ederim hedef büyük Neyden ötürü sakatlanmıştiniz acaba? Benim en çok korktuğum şey diz eklemlerim...