- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 40
herkese tekrar merhaba... arkadaşlar geçen zaman içinde neler yaşadığımı, niye forumdan uzaklaştığımı anlatarak can sıkmak istemiyorum. ama sadece şu anki kilomu bildirmek istiyorum. geçtiğimiz yılın mayıs ayından bu yana rejim ve spor yapıyorum ve şu an 88 kiloyum. inanamıyorum ve o kadar mutlu ve güzel hissediyorum ki anlatamam. insanların tavırlarında veya mağazalarda değişen şeyler anlatmakla bitirilemez gibi... ama ben en çok sağlığımın düzelmesine ve hayata bakış açımın değişmesine seviniyorum. artık boşa gerginlikler, küsmeler, yorulmalar yok! hayat daha güzel... ve en önemlisi kendime saygım arttı. zayıflayın arkadaşlar. ne olursa olsun bırakmayın... üzerimden 47 kilo yük kalktı ama aynı zamanda gereksiz yere kendime yüklediğim tüm negatiflik de kalktı... sadece haber vermek istedim... hepinize kucak dolusu sevgiler...
İnanamıyorum sana gerçekten senmişsinnnn daha geçen gün senden bahsediyorduk yasafatla
47 kilo ne demek yaaa resimleri eklememişsin göremedim daha ama bak kesinlikle +90a bekliyoruz detay istiyoruz nasıl gitti 47 kilo yasafatla ben daha bıraktığın yerde sayılırız mutlaka gel ve anlat bizlere bu arada seni çoookk özledik carnivale