Aynen. Bak ben hep şöyle dua ediyorum Rabbim bana tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eyle .. Annen çok doğru söylemiş .Canım evet
Ben de ağlaya ağlaya annemi aradım
Çok kızdı
Mübarek günde gğnah olur dedi
Çocuğun sakat olsa daha mı iyi dedi
Allahtan hayırlısını iste dedi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çaresizlik ne zor!
- Konu Sahibi Arya-78
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çocuk istiyorum hamiellik infertil infertililite tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Allah’ımAynen. Bak ben hep şöyle dua ediyorum Rabbim bana tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eyle .. Annen çok doğru söylemiş .
Tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar kısmet eyle
Amin amin amin . İsteyen herkese .Allah’ım
Tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar kısmet eyle
- 11 Aralık 2010
- 326
- 146
- 323
Benim de 7 tüp bebek denemesi ve daha önceden de 2 tane aşılamam var. Allah vermeyince vermiyor işte. Tükendim artık. Allah hayırlısını versin...Merhaba,alt kat komşumu dinliyorum sabah 9 dan beri.Hiç durmadan karı koca üç yaşındaki oğullarına bağırıyorlar.Üstelik bugüne özel bir durum değil.Sabah erkenden başlayıp gece yatana kadar!Duvarlar titriyor bağırışlarından!Çocuk sürekli ağlıyor o bağrışmanın içinde.Ne yapmış olabilir 3 yaşında bir çocuk bu kadar boğazını yırtarcasına bağartıcak sizi diyorum sürekli!!Sonra kendimi o korkunç isyanın içinde buluyorum.40 yaşındayım,yıllardır çocuk istedim bir kez hamile kaldım o da boş gebelikti.Sonrasında ölümler hastalıklar...Sanki ilahi bir güç engel koydu hep önümüze.Tedavideyim ama işte saat işliyor.Zaman acımasız hele kadınsan..Ahh diyor insan ben hiç bağarırmıydım yavruma,saçma sapan şeyler için korkuturmuydum minicik ruhunu..Şeytan diyor in dayan kapılarına suratlarına tükür..Biliyorum neden bunları tüp bebek başlığı altında paylaştığımı düşünüyorsunuz.Bir sürü konu okudum bu bölümde tedaviler,yumurtalar,embriyolar,çatlama iğneleri..doktorlar ve gene doktorlar...Ama her bir mesajın içinde gizlenmiş o çaresizliği o bastırılmaya çalışılan isyanı,hayal kırıklıklarını da okudum.Gündelik hayatın içinde minicik şeylerin nasıl bizim gönlümüze kayalar oturttuğunu da biliyorum.Sabah eşim çiçeklere baktı,Dedi ki;ektiğin her şey büyüyor yeşeriyor,Güldü sonra;taş eksen bitecek neredeyse dedi!Sonra gülümsememiz dudağımızda dondu.Öyle baktık birbirimize.ikimizde aynı şeyi düşündük ama tek kelime etmedik.Gelin dertleşelim.Ben yalnız değilim biliyorum.Paylaşalım azaltalım azıcık da olsa.Umut olalım,akıl olalım.Çünkü bizi ancak biz anlarız.Zira bu öyle bir dertki kimselere anlatılmıyor yaşamadıysa zaten anlayamıyor.
- 2 Ocak 2012
- 9.907
- 393
- 413
Benim de 7 tüp bebek denemesi ve daha önceden de 2 tane aşılamam var. Allah vermeyince vermiyor işte. Tükendim artık. Allah hayırlısını versin...
Allah yardımcın yardımcımız olsun inşallah en kısa zaman da nasip olur evladın saglıkla nasip etsin Allahım
- 11 Aralık 2010
- 326
- 146
- 323
Allah yardımcın yardımcımız olsun inşallah en kısa zaman da nasip olur evladın saglıkla nasip etsin Allahım
Amin. İsteyen herkese Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.
- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.259
- 133
İnşallah herkesten önce sana versin ne olur!!Neler yaşadığını tahmin bile edemiyorum.Allahım güç versin sana .Benim de 7 tüp bebek denemesi ve daha önceden de 2 tane aşılamam var. Allah vermeyince vermiyor işte. Tükendim artık. Allah hayırlısını versin...
- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.417
- 133
.Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer
Canım benim de yarın regl günüm ama aynı yerleşme kanaması gibi geldi bir seferlik dün..başka gelmedi.İnşaAllah hamileyizdir
İnşallah ablacım.Sorunun ne paylaşmak istermisin?Doktorlar bir şey söyledi mi?Ben size göre gencim.. Ama yazınızı çok duygulanarak okudum. Çünkü benim de çocuğum olmuyor .. Çok mübarek bir gecedeyiz duanın gücüne inanıyorum .. Allah hepimize tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ..
Hadi ikiniz de güzel haberlerle gelin olur mu?İnşallah!!!.
Canım benim de yarın regl günüm ama aynı yerleşme kanaması gibi geldi bir seferlik dün..başka gelmedi.İnşaAllah hamileyizdir
- 11 Aralık 2010
- 326
- 146
- 323
Kendi yaşadıklarıma ben bile inanamıyorum. Kendimi teselli edecek cümlelerim tükendi. İyi gibi görünüyorum ya da görünmeye çalışıyorum ama içimdeki fırtına hiç dinmiyor, içimdeki çığlık hiç susmuyor. Artık bu duruma gönlümü razı kıl diye dua ediyorum. Allahım sabır ver bana, benim gibilere...
Amin
Çok zor!!Ne kadar güçlüymüşsün!Nasıl da yılmadan savaşmışsın.Kendimden utandım,seni okuyunca..Kendi yaşadıklarıma ben bile inanamıyorum. Kendimi teselli edecek cümlelerim tükendi. İyi gibi görünüyorum ya da görünmeye çalışıyorum ama içimdeki fırtına hiç dinmiyor, içimdeki çığlık hiç susmuyor. Artık bu duruma gönlümü razı kıl diye dua ediyorum. Allahım sabır ver bana, benim gibilere...
- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.417
- 133
.Hadi ikiniz de güzel haberlerle gelin olur mu?İnşallah!!!
Allah razı olsun canım.İnşaAllah dediğin gibi olur.kasımda 11 haftalık bebegimi aldılar kürtajla benden.kalbi durmuş.Meğer kanimda pihtilasma varmış.Doktor gerek yok bu testlere demişti.Ben yaptırdım yine de bir dahaki hamileligim icin.(hamile kalırsam tabi...)7yıllık evligimde ilk hamileligimdi ve ilk asilamamdi.Yaşım da 34..Dertler derya olmus işte..Herkes konuşuyor.Kaynanam hele neler diyor.Eşimle bende hiç sorun yok ama olmayınca olmuyor.Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla inşaAllah..
- 11 Aralık 2010
- 326
- 146
- 323
Amin
Çok zor!!Ne kadar güçlüymüşsün!Nasıl da yılmadan savaşmışsın.Kendimden utandım,seni okuyunca..
Eminim senin yaşadıkların da çok zor şeylerdir. Ben lafın, sözün bittiği yerdeyim. Kendime söyleyecek sözüm yokki başkasına söyleyim. Allah hayırlısını versin.
- 2 Ocak 2012
- 9.907
- 393
- 413
Kendi yaşadıklarıma ben bile inanamıyorum. Kendimi teselli edecek cümlelerim tükendi. İyi gibi görünüyorum ya da görünmeye çalışıyorum ama içimdeki fırtına hiç dinmiyor, içimdeki çığlık hiç susmuyor. Artık bu duruma gönlümü razı kıl diye dua ediyorum. Allahım sabır ver bana, benim gibilere...
Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah canm elbet yaşanan kolay degil ama rabbim bu günlerimizi aratmasın inşallah en kısa zaman da bizlerde yaşatsın anneliği sağlıkla
- 11 Aralık 2010
- 326
- 146
- 323
Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah canm elbet yaşanan kolay degil ama rabbim bu günlerimizi aratmasın inşallah en kısa zaman da bizlerde yaşatsın anneliği sağlıkla
Amin. İnşallah
- 2 Ocak 2012
- 9.907
- 393
- 413
Amin inşallah.
Allah razı olsun canım.İnşaAllah dediğin gibi olur.kasımda 11 haftalık bebegimi aldılar kürtajla benden.kalbi durmuş.Meğer kanimda pihtilasma varmış.Doktor gerek yok bu testlere demişti.Ben yaptırdım yine de bir dahaki hamileligim icin.(hamile kalırsam tabi...)7yıllık evligimde ilk hamileligimdi ve ilk asilamamdi.Yaşım da 34..Dertler derya olmus işte..Herkes konuşuyor.Kaynanam hele neler diyor.Eşimle bende hiç sorun yok ama olmayınca olmuyor.Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla inşaAllah..
İnsanlara takılmamaya çalış canm bende 9.senelik evliyim hiç gebelik oluşmadı artık ben insanları vicdanına bıraktım başka da yapacak Yok halden anlayan insan. Yok malesef
- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.417
- 133
Amin inşallah
İnsanlara takılmamaya çalış canm bende 9.senelik evliyim hiç gebelik oluşmadı artık ben insanları vicdanına bıraktım başka da yapacak Yok halden anlayan insan. Yok malesef
.
Takmadan olmuyor iste..Hergün illaki biri bir laf ediyor.Gözüne sokuyor çocuğunu falan.Sanki tek o doğurmuş dünyada gibi..Kimileri elletmek istemiyor çocuğunu sanki biz cocugu olmayanlar vebaliymisiz gibi.Veren de vermeyen de Allah ışte ama bilmiyorlar.Sinanmadiklari acı üzerine konuşup yara açmak kolay geliyor insanlara..