• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizlik ne zor!

.
Takmadan olmuyor iste..Hergün illaki biri bir laf ediyor.Gözüne sokuyor çocuğunu falan.Sanki tek o doğurmuş dünyada gibi..Kimileri elletmek istemiyor çocuğunu sanki biz cocugu olmayanlar vebaliymisiz gibi.Veren de vermeyen de Allah ışte ama bilmiyorlar.Sinanmadiklari acı üzerine konuşup yara açmak kolay geliyor insanlara..

Nazarımız dieger die vermiyorlar ben bunu en yakın arkadasım dediğim kişi de yaşadım
Seni çok iyi anlıyorum aama onlar da bu şekilde sınanıyorlar rabbim onları da affetsin
Önceden çok üzülür ağlardım zamanla alıştım sanırım arkadaşlarım ikinciyi doğurdu çocuk dediğim kişiler evlendi bebeği oldu zaten beni anlayan da olmadı hiç
bide soranlara laf söyleyenlere Nasip dediğim zaman zaten diyecek bulamıyorlar

Nazarımız dieger die vermiyorlar ben bunu en yakın arkadasım dediğim kişi de yaşadım
Seni çok iyi anlıyorum aama onlar da bu şekilde sınanıyorlar rabbim onları da affetsin
Önceden çok üzülür ağlardım zamanla alıştım sanırım arkadaşlarım ikinciyi doğurdu çocuk dediğim kişiler evlendi bebeği oldu zaten beni anlayan da olmadı hiç
bide soranlara laf söyleyenlere Nasip dediğim zaman zaten diyecek bulamıyorlar
.
Sanki biz lanetliyiz değil mi?Birşey olacak çocuklarına..Halbuki biz kıymetini bildiğimiz için herkesten iyi davraniriz çocuklara.Herkesin görmediğini görürüz.Bir kelimesinde boguluruz bazen insanların.Yaşamayan anlayamıyor tmm da merhametsizlik neden yaa?Neden başkalarının kanayan yarasına kezzap dökmek zevk verir insanlara..Poff çok dertlendim

.
Takmadan olmuyor iste..Hergün illaki biri bir laf ediyor.Gözüne sokuyor çocuğunu falan.Sanki tek o doğurmuş dünyada gibi..Kimileri elletmek istemiyor çocuğunu sanki biz cocugu olmayanlar vebaliymisiz gibi.Veren de vermeyen de Allah ışte ama bilmiyorlar.Sinanmadiklari acı üzerine konuşup yara açmak kolay geliyor insanlara..
.
Sanki biz lanetliyiz değil mi?Birşey olacak çocuklarına..Halbuki biz kıymetini bildiğimiz için herkesten iyi davraniriz çocuklara.Herkesin görmediğini görürüz.Bir kelimesinde boguluruz bazen insanların.Yaşamayan anlayamıyor tmm da merhametsizlik neden yaa?Neden başkalarının kanayan yarasına kezzap dökmek zevk verir insanlara..Poff çok dertlendim
Çok haklısın.Ben bazen dayanamıyorum,inşallah sende başka şeyle sınan diye beddua ediyorum ama sonra da üzülüyorum.Kendime yakıştıramıyorum.

Ah kızlar
Lütfen sakin olalım
Ben hâlâ ağlıyorum ama Kadir gecesi Miladımız olsunnn
Daha iyi bi kul olalım
.
Amin inşaAllah canım.Rabbim hepimize versin inşaAllah Hayırlısıyla.İmtihan işte...Kelime yetmiyor anlatmaya.Bize düşen sabır ve bogazimiza oturan koca bir yumruk.

Cikolatalikurabiyem Cikolatalikurabiyem canım bana bugün uyumadan 1 meryem suresi okur musun
Başka arkadaş okuyacaktı ama ulaşamadım
Yoksa gün boşa geçer
Ramazan’ın 11 nci gününden beri okudum
Bu sefer 41 e tanamlıcam
Okursan çok sevinirim
.
Canım okurdum ama gelen kan adet mi bilemedim ki nasıl okuyayım?

.
Amin inşaAllah canım.Rabbim hepimize versin inşaAllah Hayırlısıyla.İmtihan işte...Kelime yetmiyor anlatmaya.Bize düşen sabır ve bogazimiza oturan koca bir yumruk.
O kadar iyi anlıyorum Kİ ... üzülmeden de üzülerek de olmuyor böyle bir şey
Ama bana nasıl geliyor bak
Ben normalde ibadet az yapan biriydim
Şimdi namaza başladım
Meryem suresi okuyorum
Teravihe gittim 6 kere
Belki de daha iyi bi insan olucam bu derdim sayesinde

.
Canim benim Allah razı olsun ❤❤❤
.
Konu sahibi kusura bakma canım bu arada konuyu dağıttık istemeden de olsa❤❤❤ A Arya-78
Olur mu hiç öyle şey .Hep birlikte dertleşiyoruz.Hiç öyle düşünme,herkes yüreğindekini anlatıyor.Çok memnunum sizle sohbet edebildiğim için,hepinizle..

İnşallah ablacım.Sorunun ne paylaşmak istermisin?Doktorlar bir şey söyledi mi?
Yumurtalarım kalitesiz. Tek problemim bu. Yumurta oluşuyor fakat E2 düşük kalıyor. Bu yüzden de olmuyor. Dün çatlatma iğnesi oldum, hayırlısıyla bekliyorum

Yumurtalarım kalitesiz. Tek problemim bu. Yumurta oluşuyor fakat E2 düşük kalıyor. Bu yüzden de olmuyor. Dün çatlatma iğnesi oldum, hayırlısıyla bekliyorum
Benim de yaşımdan dolayı yumurtam çok az 4 ayda ancak 1 embryo dondurulabildi o da orta kalite.Sonrası ne olacak hiç bilmiyorum.İnşallah iyi sonuçlanır senin için

Benim de yaşımdan dolayı yumurtam çok az 4 ayda ancak 1 embryo dondurulabildi o da orta kalite.Sonrası ne olacak hiç bilmiyorum.İnşallah iyi sonuçlanır senin için
Amin inşallah hepimiz için. Transfer oldunuz mu? Ben yaşınızın çok geç olduğunu düşünmüyorum aslında. Çevremde sizin yaşlarda anne olan çok insan var

Back