• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizlik ne zor!

Ben de 33 yaşındayım.Ve içimde türlü korkular.daha hic asilama ya da tüp bebek denemedik.Ama yapi olarak da korkak ve dayanıksızım.cocuk icin değer ama psikolojimi de yüksek tutmam gerek.bu anlamda eşim anlamiyor duygularimi
:( benim ve eşimin de sorunu yok ama piskolojikmen olmuyor bizimde
Beyinde gitmediği sürece de olmayacak
Eşinize pek belli etmeyin
Dua edin :(

Yumurta ve sperm olduğu sürece her zman umut vardır . Nasibin şimdi değilse ,zamanı değilse üzme kendini demeyeceğim çünkü imkansız ama hırpalamamaya çalış . Maddi manevi çok zor bir imtihan bizimki . İnşallah günün birinde minik mucizelerimizi kucağımıza aldığımızda bugünleri hiç yaşamamış gibi olacağız .

Amin inşallah inşallah nasip eder Rabbim en kısa zaman da evet artık yaşadıklarımı düşününce ben mi yaşadım diyorum bazen Allahım yardımcımız olsun inşallah

3. Kez hamile kaldığımda fesleğen tohummalı alıp saksıya dikmistim. Sonra düşük yaptım (yine) rapor vs evdeyim bi baktım fesleğenler çıkmış ,bi parmağın boğumu kadar olmus. Ağla ağla içim dışıma çıkmıştı feslegene can veren rabbim benim yavrum niye vermedi diye. Yazarken yine ağlıyorum. Üzgünüm. Çaresizim.
Canım yeni ağlamam bitmişti
Mesajını okuyunca yine ağlamaya başladım
Katıla katıla ağlıyorum
Çok üzgünüm kendim için de senin için de
Gerçekten bilmiyorum ne olacağını
Umudum bitsin istiyorum ama az da olsa var
Olmuyor bilmiyorum

Ohh maşallah.Demekki zamanı var be güzelim.Ne güzel hiç sorunun yok.Çok mu stres yapıyyorsun acaba?
Stres yapmıyorum aslında
Hayırlısı olsun diyorum
Regl olduğum zaman ağlamaktan helak oluyorum
Beynimde bitiremediğim için olmuyor bence
Umudum bitse keşke de hamile olsam
Bitiremedim o umudu

Canım sen hiç üzme kendini. umarım farklı sonuç çıkar. Bak bu linki buldum 8. gün yapılan E2 Testlerinde, hastaların % de bilmem kaçı falan diyorlar... https://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-497619.html
Ayrıca bi tanıdığım 12. gün kan testinde negatifi görmüş, dr ilaçları bırak demiş. Bu sefer içimde bir his var diyerek ilaçlara devam edince 16. gün pozitif çıkmış. Yani bazen hiiiç belli olmuyor.

İnşallah bende o mucize ile karşılaşırım inşallah Rabbim salı günü yüzümü güldürür Rabbim nerde varsa isteyen herkese nasp etsin bu mübarek günde dualarımız kabul etsin inşallah

3. Kez hamile kaldığımda fesleğen tohummalı alıp saksıya dikmistim. Sonra düşük yaptım (yine) rapor vs evdeyim bi baktım fesleğenler çıkmış ,bi parmağın boğumu kadar olmus. Ağla ağla içim dışıma çıkmıştı feslegene can veren rabbim benim yavrum niye vermedi diye. Yazarken yine ağlıyorum. Üzgünüm. Çaresizim.
Ağlattın beni..Boğazıma düğümlendi gene bir şeyler..

Hacdan gelen elmayı yemiştim kızlar
Gerçi üç ay dolmadı henüz
Etkisini göstermek için
Neyse de
Şimdi başka bi elma getirdi annem
Onu veren kadın demiş ki
Kime versem hamile oluyo
Onu yicez eşimle yarıyarıya
Keşke olsa hayırlısıyla
Başka da birşey denemem
İçinden gelmiyo artık

İnşallah bende o mucize ile karşılaşırım inşallah Rabbim salı günü yüzümü güldürür Rabbim nerde varsa isteyen herkese nasp etsin bu mübarek günde dualarımız kabul etsin inşallah
Aminnn
İnşallah salı günü ve sonrası çookkkk sevinin

Ağlattın beni..Boğazıma düğümlendi gene bir şeyler..
Bir sürü konu okudum böyle bizim gibi kader arkadaşlarının bir araya geldiği.İlk sayfalar herkes tedirgin,umutsuz,buruk,çaresiz..Ama sayfalarda ilerledikçe iyi haberler başlıyor.Belki bizler de öyle oluruz güzel haberler yazılmaya başlar zaman geçtikçe..

Hacdan gelen elmayı yemiştim kızlar
Gerçi üç ay dolmadı henüz
Etkisini göstermek için
Neyse de
Şimdi başka bi elma getirdi annem
Onu veren kadın demiş ki
Kime versem hamile oluyo
Onu yicez eşimle yarıyarıya
Keşke olsa hayırlısıyla
Başka da birşey denemem
İçinden gelmiyo artık

İnşallah olur canım insan her duyduğunu bir ümit die denemeyi bırakmıyor

Canım yeni ağlamam bitmişti
Mesajını okuyunca yine ağlamaya başladım
Katıla katıla ağlıyorum
Çok üzgünüm kendim için de senin için de
Gerçekten bilmiyorum ne olacağını
Umudum bitsin istiyorum ama az da olsa var
Olmuyor bilmiyorum
Bi gün biter heralde bu ağlamalar. Okunan ezanlar için Allah bize de unuttursun bu günleri.

Ahh canımm.Sen bunları anlatırken doktorun bana ‘yok be canım bebek falan’ demesi geldi aklıma.Hayatımda hiç o kadar iç çekerek ağlamadım.O kadar iyi anlıyorum ki seni,lafla değil taa kalbimin içinden,derininden..Ama helal olsun sana hemen toparlamışsın kendini!Ben yıllarca aynı günü tekrar tekrar yaşayıp,darmadağan ettim hayatımı.
Bebeğimin kalbinin durduğu an zaman zman aklıma geliyor nefesim kesiliyor ama geçmişe takılı kalırsam geleceğe umutla bakamam . Eşim o zamanlarda akıl sağlığımı yitirmemden korkuyordu ayağa kalktım ama nasıl kalktım bir Allah biliyor . Eşim için ailem için ama en önemlisi kendim için toparlamak zorundaydım . Üst kat komşum hem de arkadaşım ben kürtaj olduktan 1 ay sonra Doğum yaptı . Onun bebeğinin ağlama sesini duvarlardan her duyduğumda hüngür hüngür ağladım çok uzun süre gidemedim gittiğimde dokunamadım . İnsanın ciğeri yanar mı yanarmış . Ama bak nasıl ayağa kalktım o zman şehit haberleri geliyordu sık sık dedim ki kendime ben 2.5 aylık bebeğime bu kadar yandıysam bu analar nasıl yanıyordur . Bir de ağustos ayında bize çocuğunuz olmaz sizin ya donasyon ya evlatlık alın diye gönderince en azından deneme şansım var diye hep şükrettim . Hepinize söylüyorum tüp bebek denemek bile çok büyük bir şans . Rabbim bunu nasip ettiği için bile binlerce hamdolsun . Sperm hiç olmasaydı ya da yumurta o zman düşünseniz ya deneme şansımız bile olmayacaktı . Bunları yazarken yine gözlerim dolu dolu oldu ama yine söylüyorum sperm ve yumurta olduğu sürece her zman umut vardır

Back