Caresizlik bu olsa gerek rabbim yardım et bana. :(

çok geçmiş olsun canım.
Allah yardımcınız olsun.
başımıza ne zaman ne geleceğini bilmiyoruz.
ben de babamda yaşadım senin anlattıklarını.
yaşadığın şoku ve çaresizliği çok iyi anlıyorum.

inşallah tez zamanda iyileşir.

başımıza geldikten sonra öğrendiğim bir ilk yardımı burda yazmak istiyorum.
herkesin bilmesi gereken bişey. Allah kimsenin başına vermesin,
ama olur da yanınızda birini anlattığın gibi bir durumda bulursanız,
(yere düşmüş, donmuş kalmış gibi duruyorsa bilinç tamamen kapalı değilse ama kendini toparlayamıyorsa)
ilk yapmanız gereken şey başına her yerine gelecek şekilde çok soğuk su dökmek ve buz uygulamakmış.
kanamayı durdurup hastaneye gidene kadar zaman kazandirıyormuş.
ne kadar çabuk yapılırsa bu işlem o kadar etkili. ilk dakikalar içinde yapılırsa sıfıra yakın hasarla
hasta kurtulabiliyormuş.
soğuk su yoksa buzdolabında ne varsa acilen başına sürmekten tereddüt etmeyin.
önemli olan soğuk uygulaması yapmak.

Ahh ben hala kendimde degilim keske daha önce farketseydim keske diyorum kendimi sucluyorum onu öyle bulunca sokla cıglık attım bir saga bir sola kostum yardım cagırdım, ambulans aradım annem iyidi o sırada kalkmaya calısıyor, anlatmaya calısıyordu o anlar gitmiyo gözümün önünden gitmiyor ya..
Off icim yanıyor, icim cok kötüyüm ah gitmiyor annemin yüzü aklımdan canım annemin elini tutamamak, yanında olamamak kahrediyo beni ne yapıcam bilmiyorum iyi bir haber alsam keske icim rahatlasa biraz beklemek cok zor dayanıcak gücüm kalmadı.

cok tuhaf oldum ... allah sana sabir ve güc versin
kendimi düsünemiyorum bile o durumda ...
rabbimden annene acil sifalar diliyorum.
insallah annen saglikli bir sekilde evine döner

İlk defa geliyo basımıza annemin hic bir hastalıgı yoktu o yüzden bunları benim yasadıgıma inanamıyorum..
Duydugumda bende sizin gibi diyordum Allah kimseye yasatmasın ama cok zor gercekten yasayan bilir.
Annemi evde görememek, sesini duymamak o kadar zor ki..
Allahım bogazımda bir yumruk var gitmiyor..

allah acil şifa versin canım.ailene ve sanada güç versin hastenede olmak çok zor bide söz konusu anne olunca insanın yanından 1dakka ayrılası gelmiyo..

cok gecmiş olsun canım
bol bol dua et hepimiz edelim sakın umutsuzluğa kapılma..
güzel düşün güzel seyler olsun

Allah acil şifalar versin canım umudunu yitirme herşeyde bi hayır vardır Allah yardımcınız olsun sağ salim evine dönmesini nasip etsin annenin :nazar:

rabbim acil şifalar versin. sizede sabır diliyorum çok geçmiş olsun.

Cok gecmis olsun.Allah acil sifalar versin cok üzüldüm canim...

canım Allah annene acil şifalar versin. sende sabırlı ol... iyi düşün ki iyi olsun bol bol dua et. Allah yardımcınız olsun.

allahim acil sifalar versin , kimseye bu gunleri tatdirmasin yarabbim :(((

acil şifalar diliyorum.. allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah.. benim de annem hasta.. çok iyi anlıyorum seni.. allah onları bize bağişlasın..

Canim benim okuduklarimdan cook etkilendim gercekten. Allah acil sifalar versin. Annene sana guc kuvvet versin. Arkadaslarin dedigi gibi iyi dusunun iyi olsun. Bol bol dua et, suan bak buraya yazanlarda iyi dileklerini ve dualarini ekliyo. Ins. Sifa olur annene.
Bide kizlar bole bi durumda karsilasirsaniz yani bi tarafi odun gibi olup hareket etmeyen olursa yani fenalasirsa hemen souk suyun altina tutun,ilk şoku atsin.
Dedemden biliyorum oda bi tarafi felc gecirmisti babamlar bakti hareket etmiyo hemen banyoya aldilar zar zor souk suyu tuttular biraz kendine geldi silkindi.
Zaten doktorda demis ole yaptiginiz icin biraz daa iyi hasta die.
Coookk zor bu durumlar. Allah sifa versin bi n once iyilesir insallah. Egzersizlerle birazda olsa toparliyo inan buna,

Herkese cok tesekkür ederim Allah razı olsun..
Hic birsey yapamadım ona yanıyorum yalnızdım, bir anda oldu hicte birsey demedi meger onu önce yoklamıs lavoboya gidebilmis odamın kapısından gecmis birsey demedi ya bana. Ya da ben neden bakmadım, gitmedim, nasıl duymadım diyorum..
Allah yardımcımız olsun insallah cabuk uyanır annecigim..

canım benim, bunlar çok zor zamanlar.
güçlü olmaya çalış desem de boş.
başına gelen bilir.
kim ne derse desin acını yaşayacaksın.
Allah yardımcınız olsun. senin de annenin de.
yürekten diliyorum. İnşallah iyileşir annen.

Annelerinizi üzmeyin, kırmayın lütfen ne olur sarılın annelerinize benim hic aklıma gelmezdi annemin basına böyle birsey gelecegi, hic ihtimal vermezdim. 5 gün oldu nasıl oldu, nasıl gecti bilmiyorum.. Annem yok burada bakıyorum yok, sesi yok....
Daha kac gün bekleyecegim, bekleyecegiz Rabbim yardımcımız olsun bize sabır versin anneme kuvvet versin dayanma gücü versin annem ne olur bize dönsün..

Çok üzüldüm canım Allah'ım kimseye ana baba evlat acısı yaşatmasın. Çok zor.. Seni anlıyorum yıllarca bize gözü gibi bakan, büyüten, yemeyip yediren, tüm kötülüklerden koruyan o yüce insanı o şekilde görmek çok koyuyor insana. Yaşamadım çok şükür Allah'ım yaşatmasın da, ama tahmin edebiliyorum zorluğunu. Durumu iyiye gidiyormuş çok şükür ameliyatları başarılı geçmiş, üzülme canım sadece dua et daha da iyi olması için. Allah'ım yardımcınız olsun. Bol bol şifalar anneciğine..

çooook fena oldum...:43: empati kurdum.......:18::14:

Rabbim annenin/lerimizin acısını bize göstermesin...
onların mutluluğu ile bizi , bizim mutluluğumuzla onları mutlu etsin Rabbiiiiiimmmm

Annelerinizi üzmeyin, kırmayın lütfen ne olur sarılın annelerinize benim hic aklıma gelmezdi annemin basına böyle birsey gelecegi, hic ihtimal vermezdim. 5 gün oldu nasıl oldu, nasıl gecti bilmiyorum.. Annem yok burada bakıyorum yok, sesi yok....
Daha kac gün bekleyecegim, bekleyecegiz Rabbim yardımcımız olsun bize sabır versin anneme kuvvet versin dayanma gücü versin annem ne olur bize dönsün..

Şifasıyla dönecek inşaallah smuwila..

Odaya giderken anneni yerde görmenin, birşey yapamama çaresizliğini bende yaşamıştım.

O anlar geldi aklıma yazdıklarınla, yutkunamadım okurken.

Allah acil şifalar versin, inşaallah en yakın zamanda evinize dönecek inşaallah. :(

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun
Allah şifasını versin
dualarım tüm hastalarla..

çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm ne diyeceğimi yazacağımı bilemiyorum.
Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun annenizi. AMİN

Rabbim acil şifalar versin..Sizede sabır versin.Çok zor bir durum söylenecek birşey gelmiyor insanın aklına.

çook çoook geçmiş olsun.

kurban olurum benim annemde tansiyon hastası bazen korkutuyo işte..

Allah yardımcıları olsun bu yaşta bile dertleri bitmiyo....:(((

allah yardımcınız olsun.
tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah

allah yardmcınız olsun ,bol bol dua etmekten başka çare yok,kendini iyi hissetmelisin ,ağlamak yerine dualar okumaısın canım ,dualarım seninle canım ya..allahım korusun anneni ve sizlere bağışlasın

RABBIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH acil şifa bulur ınsallahh annenız benım annemde bir kez yıgılmıs kalmıstı kriz gelmişti ilaçdı serumdu makınalrla falan çözüldü cok zor durum ALLAHIM YARDIM ETSIN SİZLERE İNSALLAH sen kımseye kulak asma iyi düşün sen ınankı ıyı olcagına oda ınansın..

acil şifalar dilerim rabbim başka dertler göstermesin allah sana bağışlasın canım inş kısa zamanda sağlığına kavuşur sende anneciğine kavuşursun

Back