- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.279
- 73
Okudum walla
Bu evliligin mutsuz bi evlilik olacagina eminim. Gecici sure icin duzelmis isler.
Cevabınız için teşekkür ederim,Bazı erkeklerin degişimine gerçekten inanirim da acaba evlendikten sonra bu devam edermi diye de bi soru var aklimda erkekler evlenince birazci havalanabiliyorlar artik birakamaz hissi ve bisure sonra aşk kalmassa sizin icin bu çekilmez olabilr umarim sizde boyle olmazz simdiden mutluluklar
Şunu okuduğumda güldüm gerçekten. Net istatistiği bilmesem de günümüzde evlenen insanların çok büyük bir kısmı ilk kez evleniyor ama nedense bunun arkasına saklananlar hep ilişkisine ve kararlarına sahip çıkamayanlar oluyor.
Ben ikinci şanslara inanmam. Siz de bence ikinci şansı vererek hata ettiğinizi -ne yazık ki- göreceksiniz. Kendi tavırları düzelmiş olabilir; yarın değilse de yakın gelecekte, en azından düğünden sonra, sizi ailesiyle görüştürecek. Kısa zaman sonra da "Aileme karşı kötü niyetlisin" diyerek gelecek muhtemelen.
"Ben değiştim" diyen insanların belki binde biri değişiyor normalde. O binde biri bulduğunuza inanıyorsanız deneyin tabii.
Konunuzu sıkılmadan okudum :)))
Okurken ne soracağınızı tabiki tahmin ettimve onca maddeyi okurken "yetişkin bir insan ne kadar değişebilir ki?" sorusu zihnimde tekrarlandı durdu..
Mutlaka kendisini törpülemiştir, ders çıkarmıştır ama aile aynı aile, adam aynı adam, ortada yaşanan sıkıntılar belli. Sevince insan hepsinin üstesinden geleceğini düşünüyor umarım sizde o gücü kendinizde bulabilirsiniz
Sen hala bu adamla evlenmeyi ve ailesine gelin olmayı istiyor musun gerçekten ?
aileni ikna edebilecekmisin?
birbirinizden ne olursa olsun kopamamissiniz. Sevgi olmasa coktan herkes kendi yoluna bakmisti fakat aileleri naparsiniz onu bilemedim.
ya herkes kendi ailesini ikna edecek yada hepberaber oturup konusacaksiniz.
evlendikten sonrada kimseyi evliliginize karistirmayin....
Nişan atan kadınların çoğu gibi bende benzer nedenler ile ayrılmıştım. Benim kendi ailem de sorundu. Bence senin ailen de çok iyi intiba bırakmadı bende. Bi aile kızını, nişan, ev yada yalnızlık aşamasında bu kadar yalnız bırakır mı?
Neyse olan olmuş.
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama aileye çok çok uzak bi yerde oturma, çok sık görüşmemeye dair söz alana dek, ex nişanlına eskisi gibi olma.
Benim ex nişanlım ayrılırken, her insan bi gün özüne döner demişti. Ve o adam, o ailede yetişti, öyle gördü. Tekrar aynı hataları yapmaması için hiç bi sebep yok bence.
ooo aile çok fena, belki ayrılık olması nişanlının onlara karşı sağlam bir rest çekmesine sebep olmuş olabilir ama o insanların hayatına karışmaya devam etmeye çalışacaklarını sana söyleyebilirim...
Savaşmayı gerektiren ilişkiler hep daha yorucudur. Savaşırken belki o yorgunluğu kişi hissetmeyebilir fakat öyle birgün gelir çatar ki köşenize çekilip biraz oturup dinleneyim dediğinizde aslında ne kadar yorulduğunuzu fark edersiniz. Bu farkındalık oluştuktan sonra yorgun savaşçı modunda her şey daha çekilmez bir hal alabilir. Sanırım en ürkütücü noktasıda bu. Bu noktadan sonra savaşmak kolay olmasa gerek..Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için :)
İnsan ailesinin içinde olunca yaptıklarının hata olduğunu göremiyor çoğu zaman. Bu benim ailem için de geçerli. Ama şuan ciddi bir farkındalık oluştu. Kendisi çoğu zaman anlatır ve yorum yapar birçok konuda.
Onun için savaşmaya hazırım aslına bakarsanız, ama daha güzel olanı savaşmadan sürdürebilmek..
bence bu iş olmaz ailenizin sizin gururuyla oynanmıs ben olsam eski nisanlımla bırak barışmayı aynı sokaktan geçmem baslarım beni rezil eden adama
Ben insanların değişeceğini hiç sanmıyorum, rastlamadım hayatımda böyle bi duruma.. O yüzden biraz umutsuz geldi ilişkiniz bana.. Ama ben sizi takdir ettim.. Çok iyi gözlemleriniz, çok olgun düşünceleriniz var.. Ailenize de sizin gibi bi evlat yetiştirdikleri için hayran kaldım... Umarım sizin için hayırlı olanı görmek konusunda da gözlemlerinize devam edersiniz..
Geçmişi unut, an'a odaklan; mutluluklar dilerim...
Erkekler genelde bi süre ayrı kalınca akillaniyor ama eski hallerine dönmeleri pek zaman almıyor malesef ki. Umarım sizin ki eski haline dönmez , olur da dönerse ki bu kez katlanamayip evlenip boşanma ihtimalimiz var. Bu herkesi daha büyük hayal kırıklığına uğratir bişey daha var onsuz yapamam diyen birisi değilsiniz bu çok güzel bi ayrıntı ama yaşınız da 29 ondan ayrılıp yeni bi ilişki kurmak ona alışmak evlenecek düzeye gelmek bayaa bi zamaninizi alabilir bu arada beyefendi ne iş yapıyordu belki is stresi vardır özellikle bankacı polis veya bi iş yerinde müdür gibi bi konumu varsa oldukça yoğundur
Öncelikle çok teşekkür ediyorum vakit ayırdığınız için,
Hep bir umut deriz ya, şuan ne yazıkki vazgeçemeyecek kadar bağlıyım ona. Aramızda hakaret, aşağılama vs. gibi affedilmez şeyler de olmadı çok şükür. Ama işte yine de insan endişe ediyor.
Güzel yorumlarınız için de ayrıca teşekkür ederim, onore ettiniz beni. Farklı olanı görmek de bir farktır, ben de sizi naçizane takdir ettim konuda :) Sevgiler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?