Çaresizliğim, aşkım, endişelerim ve dahası ..

bence bu iş olmaz ailenizin sizin gururuyla oynanmıs ben olsam eski nisanlımla bırak barışmayı aynı sokaktan geçmem baslarım beni rezil eden adama

Ben insanların değişeceğini hiç sanmıyorum, rastlamadım hayatımda böyle bi duruma.. O yüzden biraz umutsuz geldi ilişkiniz bana.. Ama ben sizi takdir ettim.. Çok iyi gözlemleriniz, çok olgun düşünceleriniz var.. Ailenize de sizin gibi bi evlat yetiştirdikleri için hayran kaldım... Umarım sizin için hayırlı olanı görmek konusunda da gözlemlerinize devam edersiniz..

Erkekler genelde bi süre ayrı kalınca akillaniyor ama eski hallerine dönmeleri pek zaman almıyor malesef ki. Umarım sizin ki eski haline dönmez , olur da dönerse ki bu kez katlanamayip evlenip boşanma ihtimalimiz var. Bu herkesi daha büyük hayal kırıklığına uğratir bişey daha var onsuz yapamam diyen birisi değilsiniz bu çok güzel bi ayrıntı ama yaşınız da 29 ondan ayrılıp yeni bi ilişki kurmak ona alışmak evlenecek düzeye gelmek bayaa bi zamaninizi alabilir bu arada beyefendi ne iş yapıyordu belki is stresi vardır özellikle bankacı polis veya bi iş yerinde müdür gibi bi konumu varsa oldukça yoğundur

Cevabınız için teşekkür ederim,
Umarım sonradan değişecek bir düzelme değildir bu. Fakat ilişkimiz boyunca birbirimize karşı çok saygılıydık. Yani kimse diğerini hiçbirşey için zorlamadı, kıskançlıklar yahut kişiselleştirilmiş durumlarımız olmadı. Yani şuan ben onun ailesine tepkiliyim diye o da karşı tepki vermek gibi bir çocukluk içinde değil.
Evlenince garantilemiş olmayacağını da çok iyi biliyor. 5 çocuğum dahi olsa hatasını affetmeyeceğimi çok iyi biliyor. Umarım ikna olurum. Teşekkürler

Evet, bence de komik bi cümle, biz de gülmüştük zaten :)
Zaten ailesi ile görüşmemek gibi bir tercih yapmak istemem, ne olursa olsun onlar ailesi ve emekleri yadsınamayacak kadar çok, ama aradaki hassas çizgiyi çizebilir mi bu beni endişelendiriyor.
Şuanda bile çok sert çıkmaması için, 'Onlar senin ailen, hepimizin hataları var. Bir yaşa kadar büyükler küçükleri idare eder, bir yaştan sonra da biz büyüklerimizi idare edeceğiz' şeklinde telkin veriyorum. Zaten o da benimle aynı fikirde, herşeyin farkında oluşu ve mantığı açıkçası beni kendine çekiyor. Ve adaletinden asla şüphe etmem. Yanlış anlamamışsa muhakkak doğru olanı yapar. Nitekim annesi ile olan bir konuşmamızda haklı olduğum her noktada destek oldu annesini de kırmadan.

Teşekkürler ..

Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için :)
İnsan ailesinin içinde olunca yaptıklarının hata olduğunu göremiyor çoğu zaman. Bu benim ailem için de geçerli. Ama şuan ciddi bir farkındalık oluştu. Kendisi çoğu zaman anlatır ve yorum yapar birçok konuda.
Onun için savaşmaya hazırım aslına bakarsanız, ama daha güzel olanı savaşmadan sürdürebilmek..

Evet çok şükür sevgimiz çok güçlü, zehrimizin panzehiri de birbirimiz olduk bu süreçte. Birlikte atlattık zor günleri.
Ailem de zor ikna olacak haklısınız, üstelik bu süreçte hiçbirşeye karışmadılar, herşeyi bize bıraktılar istediğiniz gibi yapın diye. Tabi maddi olarak da yanımızdalardı iki aile de.
Aileleri karıştırmamak konusunda sonsuz hak veriyorum size, en büyük kriterim bu benim de.

Evet aileme o konuda biraz kırgınım tabi.
Ama onların gözünde yıllardır ayakta durmuş, evini geçindiren, eğitimini yalnız başına tamamlamış, işsiz hatta evsiz kaldığında bile bi şekilde ayakta durmuş bir Amazon_ var. Bu rahatlığa biraz da ben sebep oldum, hatamı biliyorum.
Tabi onları da engelleyen başka nedenler de vardı, aslında çok kez gelmeye çalıştılar ama hep bir problem yaşandı.

Bu arada sizin konunuzu da uzaktan okuyanlardan biri bendim. Profil fotonuzdan hatırladım sizi. Sizin de ev meseleleri filan olmuştu galiba, çok geçmiş olsun. Aslında mutluluk bu kadar zor olmasa gerek, ama ne yazıkki bazen karşımızdaki insanlar bizim gibi olmuyor.

Teşekkür ederim ..

Evet, ne yazikki iyiliklerinin yanında fenalıkları da oldu kabul edilemez şeklide.
Bi restleşme durumu oldu, hatta şuan bile mesafeliler nişanlıma karşı. Nişanlım net olarak, herkes kendine çeki düzen versin vs. şeklinde uyardı.
Karışma konusunda nişanlımın duruşu belirleyici olacak, bakalım hayırlısını diliyorum.
Teşekkürler ..

Savaşmayı gerektiren ilişkiler hep daha yorucudur. Savaşırken belki o yorgunluğu kişi hissetmeyebilir fakat öyle birgün gelir çatar ki köşenize çekilip biraz oturup dinleneyim dediğinizde aslında ne kadar yorulduğunuzu fark edersiniz. Bu farkındalık oluştuktan sonra yorgun savaşçı modunda her şey daha çekilmez bir hal alabilir. Sanırım en ürkütücü noktasıda bu. Bu noktadan sonra savaşmak kolay olmasa gerek..

Öncelikle çok teşekkür ediyorum vakit ayırdığınız için,
Hep bir umut deriz ya, şuan ne yazıkki vazgeçemeyecek kadar bağlıyım ona. Aramızda hakaret, aşağılama vs. gibi affedilmez şeyler de olmadı çok şükür. Ama işte yine de insan endişe ediyor.
Güzel yorumlarınız için de ayrıca teşekkür ederim, onore ettiniz beni. Farklı olanı görmek de bir farktır, ben de sizi naçizane takdir ettim konuda :) Sevgiler ..

Evet, inşallah dönmez diye umut ediyorum ben de.
Yaş konusunu ben de çok düşünüyorum. Bir de affınıza sığınarak şunu söylemek isterim tabiri caizse ' Piyasa namusunu ve ahlakını yitirmiş adamlar ile dolu' (istisnalar var muhakkak). Bu yüzden de karakterine, adaletine, ahlakına güvendim çok şükür. Yeni tanımaya çalışacağım insanlar için hem gücüm yok, hem de başka büyük bir sıkıntısı olmayacağının garantisi yok. Yani ailesi için bunu yok saydım diyelim -ki çok zor-, hayatıma tekrar girecek olan kişinin ailesi mükemmel olacak mı?
Herşey nişanlımda bitiyor. Eğer dik durur, adaletini korur ve bana sahip çıkabilirse hiç tereddüt etmeden evlenirim. Ama bu hassas dengeyi kuramayacağına inanırsam, işte o zaman ikimiz için de son olur.

Bu arada mühendis nişanlım, ama yanında çalışan diğer aynı meslekteki arkadaşların yöneticisi vasfında. İşi yoğun ve kısmen stresli. Telefon ve benzeri iletişim kanallarımız gün içinde kısıtlı bu yüzden, ben de yoğun olunca çok rahat konuşamıyoruz. Zaten muhakkak birileri geliyor filan konuşma resmileşiyor otomatikman.

Teşekkürler ..

Derler ya, ah mine-l aşk...
Hakkınızda hayırlısı inş...

sizin yerinizde olsam, ilk önce aileme bu barışmadan bahsetmez sewdiğim insandan emin olmaya bakardım.. en ufak bir şeyde eski haline dönebilir zira..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…