Caresizimmm.. kafayi yemek uzereyim ..

Ya çok ilginç yazdıkların. Emla denen kremi yıllar önce uyanık kadınlar muhtelif yerlerine ağda yaparken kullanırdı ya da iğneli epilasyon yaptıracağı zaman. Bir de sen acı hissediyorsan eğer zaten iç kısımdadır sorun yüzeyle ne alakan var. İkinci o kremi sürdün diyelim eşin de uyuşur. Ben yazdıkların şüphe duydum nedense.

ya senin eşin kompleksli kilosundan dolayı. orama burama bakma demesi de bundan, performansı da bundan kaynaklı.
o zaman kilo vermesi lazım acilen. yoksa her kadında aynı sorunu yaşar.

Doktor verdi bana emla kremi .. yirtilma olup gittigim zaman yaraya sur denerkende sur tekrar dedi . Esim o gece fazl yuklendibyirtildi ve perine bolgeme bastirmis orasi yirtildi en cokta ..Evet iste oda uyustu sondu dedi ama normalde erkekler o kremi erken bosalmayi onlemek icin kullaniyormus internette okudum ..

ya senin eşin kompleksli kilosundan dolayı. orama burama bakma demesi de bundan, performansı da bundan kaynaklı.
o zaman kilo vermesi lazım acilen. yoksa her kadında aynı sorunu yaşar.

O kendinde birsey gormuyor sapasaglammis ben kadinlik yapamamisim.. benim onu rahatlatmam gerekirmis o beni degil .. benim onun istediklerini yapmam gerekiyormus onun degil .. bosalmadan soner mi bir erkegin organi ?

Nasıl doktor verebilir ki bu kremi? Yırtılma olduğu zaman mı kullanılırmış bu krem?

Benim bildiğim derin yaralarda falan pansuman yaparken kullanılır. Bir de ilişki sırasında sür demesi tamamen muammaaaaa. Yani hem yanma yapar hem de ikinizi de uyuşturur.

Valla doktor verdi yanma yapiyordu zaten ama cok uyusmuyordu ..

Valla doktor verdi yanma yapiyordu zaten ama cok uyusmuyordu ..
eşini uyuşturmuyor muydu?
bir kere o kremi sürersen sen bir şey hissetmezsin.
ben yıllar önce ağda yaparken kullanmıştım bir arkadaşımın tavsiyesiyle o kremi çok acıyor diye. resmen bir şey hissetmiyorsun. sürülen bölge felç gibi. bir de su falan değerse yanma yapar. bu durumda eşin de kreme değeceği için adam zaten hem etkilenmez hem de olmaz yani. ikincisi yanarsınız.
ben hiç inanmadım bu mevzuya.

konuyu bilmiyorum ama tedavi için emla ve anestol kullanılıyor ipek

Nasil psikopatlarin eline düsmüssün! Allah cezalarini versin!! Tabii ki onlar haksiz ve ayrican manyaklar. Kocan olacak rezil kac yasinda?

Iliskiden yarim saat once suruluyor o sorabilirsiniz guvendiginiz evli birine

aa ciddi mi? emla uyuşturan bir krem değil mi? yani açık açık yazamıyorum da şuraya.. adam da uyuşmaz mı misk
normalde vajinismus tedavilerinde kadına verilir yarım saat öncesi için...konu sahibi kendisi için kullanıyor değilmi..

Nasil psikopatlarin eline düsmüssün! Allah cezalarini versin!! Tabii ki onlar haksiz ve ayrican manyaklar. Kocan olacak rezil kac yasinda?

27 yasinda .. onlara gore onlar hakli bize gore biz hakliyiz .. babama gore ikimizinde suclu ynlari var ama siddete gidecek yada evden kovulacak kadar birsey yok aslinda onlarin inanclari erkek ne derse o , erkege hicbir yorum yapilmaz

peki etkisi ne oluyormuş? seni rahatlatmak mı?

Hayir . Benim perine bolgem yirtilmisti o zaman cok baski yapmisti tam islanmadan . Sonra 1 hafta lavabo ihtiyacimi dahi gidermekte zorluk cektim ve doktora gittim oda yirtilmis dedi krem verdi bana . Ben cok aciyor yapamam birdaha dedim oda krem verdi bu is sabir ister esin yavas olsun dddi 12 ay 4 sene yapamaynlar var dedi ama sen vajinusmus degilsin korkma dedi krem verdi iste kullandim uyusturmsdi beni fazla ..

normalde vajinismus tedavilerinde kadına verilir yarım saat öncesi için...konu sahibi kendisi için kullanıyor değilmi..

Evet

ee eşi temas etmiyor mu onun da etkilenmesi lazım sanki. o zaman sürdükten sonra yüzeyi iyice temizleyecek o zaman?

ee eşi temas etmiyor mu onun da etkilenmesi lazım sanki. o zaman sürdükten sonra yüzeyi iyice temizleyecek o zaman?

Yarim saatte kuruyor zaten kayganlastirici suruyorsun sonra da .. o temas etsede sanirim erkeklere de yariyormus o erken bosalma tedavisinde kullanilan birseymis

psikolaga para dökeceğine normal vajinismus dokturna gitseydin keşke..egzersilerle bitiridinki bu işi..seniki psikolojik bi durum değilki

üstünü kapatman lazım. hava almadan. streçleyerek dene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…