Caresizimmm.. kafayi yemek uzereyim ..

yetmez
aslında normal bir adam olsa yeterdi ama değmemiş emeklerinize
bundan sonra daha fazla ispatlamanız gerek, daha fazla yorulacaksınız belki ama değecek
allah yardımcınız olsun,kolaylık versin
iyilerle karşılaşırsınız inşallah

140 kilo adamin altindan nasil kacabilirim ki zaten :)

Ayni benimkinin lflari dava bitsin bende konusucam benimki bire bin katan oldugu icin avukatim simdi konusturmuyor ..

canım zamanla geçer bu adamla asla bir ömür geçmez asla bugün olmasa bi gün tıkanır birde bu adama evlat vermek ne kadar sağlıklı kendini düşün geleceğini düşün

Zaten bosanmamak gibi bir niyetim yok .. iki sene cocuk gelisimi egitimi aldim ve o adamin cocugu ne yaparsam yapayim benin gibi olmaz bunu biliyorum .. kufurbaz , kahveci biri olurdu .. zaten en buyuk dayanagim bu iyiki bir cocugum yok ya olsaydi onun gibi bir baba ve benimle asla gorusturmezdi ve ben ona katlanmak zorunda kalirdim .. dusunceleriniz cok rahatlatiyor gercekten cok tesekkur ederim hepinizie ayri ayri .. insallah kendimi toparlarim alisilmislik sanirim bendeki belkide dedikleri hgibi sevgi de degil ama ayrilik yada onlarin bu sessizligi beni bu hale sokan

adam sana akla hayale sığmayacak şeyler yapıyor sen hala seviyorum diyorsun tamam kalbimiz var ama birde aklımız var sen tercihini akıldan ayana kullan hemen kurtul bu daha şimdiden böyleyse ileride ne olur düşünmek istemiyorum.

Eger kazanirsam insallah o an suratlarindaki o ifade benim butun yorgunlugumu alacak .. sonra paralari tek tek suratlarina savurmak istiyorum bu kadar para icin bana atmadiginiz iftira kalmadi diye Rabbim insallah kazanirimda onlarin o halini gosterir bana .. bana paragozlu demisler o laflari yedrmek istiyorum

Bu sitede çok saçma konular okudum ama bu kadarını ilk kez görüyorum.

Ağabey eroinman, kendisi madde kullanıyor. Yok parklarda yatmalar, çakı taşımalar, bilmem ne. Saçma sapan bir sokak serserisi. O kadar kapalı ortamda büyüdün de nereden buldun bunu? Ben anlamıyorum, sizin ananız babanız bir tokat aşk edemiyorlar mı size? "Biz muhafazakâr insanlarız, bula bula bu eroinmanı mı buldun 19 yaşında?" demiyorlar mı? Sen 19 yaşında bununla nasıl evlenirsin ya? Aklın neredeydi?

Bu hacı-hoca, büyü, bilmem ne; nedir bunlar ya? 2014 yılındayız, ne yapıyorsunuz ya siz?

Bekaret olayindan benim haberim yoktu ben bayginken doktor ssdece girisi acacakti ama esim bekaretide halledin demis doktor yanina cagirmis kizda herhangi bir sorun yok demis kalsin demis .. ama o halledin gitsin demis ..
Bunu kanıtlamanın yöntemini avukatına sor. Senin iznin olmadan vücut bütünlüğüne müdahale etmiş. Kocan senin sahibin mi, o kim oluyor?
Daha neler duyacagim kim bilir . Ama doktorda 7 ay bakire olduguma dair raporum var namussuz deselerde .. ogluda kendi gozuyle gordu .. ugrasirsam cok kotu olacak ama arkadan iliski istedigini soyleyince bosarlar insallah .. dua edin
Bence kocanın bastırılmış homoseksüel eğilimleri var. Hani normalde iktidarsız olmayıp fantezi olarak ters ilişki istese anlarım da. Vajinal yoldan seninle birlikte olamayıp ters ilişki istemesi bende bu intibayı uyandırdı.

Edit: O psikolog ne öyle? Haydar Dümen nasıl bir referans? O psikolog değildir, şarlatan hocanın biridir. Saçmalığa bak.

Hayatimdaki ilk erkek olmasi bu kadar yere sahip etti onu .. ailesiyle yasadiklarini anlattiginda ona daha da cok baglandom daha cok destek olup onu dopdolu yasatmak istedim .. herseyi yasasin istedim .. cocuklugumu yasamadim dedi ucak istermis hep gittim aldim neler yapmadim ki sirf o mutlu olsun .. icinde hicbir bosluk kalmasin diye ama o anlamadi hic ..

sebep neymiş peki evlendiklerinden beri hiç birlikte olmamalarına dair?

Bu psikopatla illa sevişicem diye yapmadığın kalmamış.
Böyle evlilik mi olur?
Genceciksin, benden 4 yaş küçüksün.
Şu anda üniversite sıralarında olman gerekirdi.
Hadi evlendin tamam ama ortada ne aşk var ne saygı ne sevgi?
Neden hala ısrarla adamın seni kovduğu yere tekrar tekrar dönüyosun?
Sevişiverince her şey düzelmiyor, boşuna operasyon geçirmişsin.
Ailenin de hatası var. Senin boğazına cam dayanıyor hala o adamın yanına gitmene izin veriyolar.
Boşan, boşan, boşan...

Psikolog gercek . Ozel yeri var adamin .

Daha bu eroin felan daha yeni duyduk 1.5 ay once girsi hapse abisi o zaman ogrendim bende .. esimin caki tasidigini felan biliyodum ama babam hala inanmamisti bana o kadar oynuyorki kimse inanmiyor bu yaptiklarina

PSİKOLOG MU sana yatma teklif etti

sebep neymiş peki evlendiklerinden beri hiç birlikte olmamalarına dair?

Benmisim .. kendimi kasiyomusum , bagiriyormusum .. acidan disimi skiyormusum..

Hep ona yoruldu keske inanmasaydim yedim bitirdim kendimi o suclulukla ..
Oyle bir inandirdi ki ben ablasini istememisim ondan o hale gelmis ben delirtmisim onu diyordu hrkeste inandi .. evlendigimizden beri oyle agliyor ki ben bile kendimden suphe ettim diyorum ya ..

hymeni keserek alıyorlar zorlanma olursa

yani hareket oldu ama sonuca gidemediniz öyle mi?
sen neden kasıyorsun kendini? bir iki üç sonrasında motivasyon düşer.
Kendini telkin etmen lazım.
Cinsellikle mi başladı sorunlarınız?

yani hareket oldu ama sonuca gidemediniz öyle mi?
sen neden kasıyorsun kendini? bir iki üç sonrasında motivasyon düşer.
Kendini telkin etmen lazım.
Cinsellikle mi başladı sorunlarınız?

On sevisme yok .. opusmeyi sevmiyor .. orama bakma burama bakma , dokunma , bagirma , ses cikarma yoksa sonuyorr ..

Kendimi put gibi tuttugum zamnalar oldu emla kullandim kayganlastirici vs . O zamanda uyusmus emladan sondu gene arastirdim emla erkeklerde ise yarayan birseymis erken bosalma olmazmis dedim oda kremden tiksindim felan dedi .. bazende ben istemiyordum bedensel temizlik yapmadigi zaman ..

şaka mı yapıyorsun ?

Hayir . Adam resmen oyle yazdi ama niye yazdi bilmiyoruz esom ustune dusmedi herkes tuzak diyor ama gitmedim hemen esimi aradim polise gittik . Babalariyla konustu bir gun sonra yeni ogrendigim birsey beni polisle o adamla bastircaklarmis sucustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…