Caresizimmm.. kafayi yemek uzereyim ..

Sadece sabrettim .. ve herseyi yaptim elimden gelen herseyi .. her doktora gittim ve hepsi sende sorun yok sadece kasiyosun dediler ama vajinusmus degilsin dediler .. tatmin olmadilar bu sefer vajinusmus bolumune gittim aldim parmagimi soktum inanmadi yaninda yaptim yine baska birsey buldu ama kendimi ispatladim .. elimden geleni yaptim fazlasiyla .. ona katlandim ..
yetmez
aslında normal bir adam olsa yeterdi ama değmemiş emeklerinize
bundan sonra daha fazla ispatlamanız gerek, daha fazla yorulacaksınız belki ama değecek
allah yardımcınız olsun,kolaylık versin
iyilerle karşılaşırsınız inşallah

boyle bır test yok
ben kendımden bahsedeyım
bende 3 sene boyucna eskı esımel beraberlık yasamayadım
valal ben hala bılmıyorum kımden neyden
ondanmı bendenmı
o benı sucladı ben ou sucladım
ben bekaret raporu aldım
oda erkeklık raporu alamaycagına gore urologa gıttı
demıs boyu normal ama turk erkeklerıne gore normal
kılo vardı
allahın cezası yahu benımkıde cok karısık

eger sen kasıyorsan ve kacmıyorsan
bence yapar yanı
yapabılıyor olması gerek fakat kanama fılan tecburesız ıse sen 1 korkarken oda 5 korkmus olabılır bılmıyoru
ama akıllı ol sakın kendınıe ezdırme
benımde eskı esımın anası demıs ıste kadın olanda bal olurmus( neyse o) bende yokmus , bende aradım bana bak dedım onlar ne dıyor bılmıyorum ama sende bende gerceklerı bılıyoruz agzıı actırma senı rezıl ederım adımı anamazsın dedım :D
haklıydım
sonuc olarak bızım duymayan kalmadı
sonuc oalraktan benım suanda gayet dolu bır cınsel hayatım var onu bılemıcem
sorun bende degılmıs yanı

140 kilo adamin altindan nasil kacabilirim ki zaten :)

Ayni benimkinin lflari dava bitsin bende konusucam benimki bire bin katan oldugu icin avukatim simdi konusturmuyor ..

canım zamanla geçer bu adamla asla bir ömür geçmez asla bugün olmasa bi gün tıkanır birde bu adama evlat vermek ne kadar sağlıklı kendini düşün geleceğini düşün

Zaten bosanmamak gibi bir niyetim yok .. iki sene cocuk gelisimi egitimi aldim ve o adamin cocugu ne yaparsam yapayim benin gibi olmaz bunu biliyorum .. kufurbaz , kahveci biri olurdu .. zaten en buyuk dayanagim bu iyiki bir cocugum yok ya olsaydi onun gibi bir baba ve benimle asla gorusturmezdi ve ben ona katlanmak zorunda kalirdim .. dusunceleriniz cok rahatlatiyor gercekten cok tesekkur ederim hepinizie ayri ayri .. insallah kendimi toparlarim alisilmislik sanirim bendeki belkide dedikleri hgibi sevgi de degil ama ayrilik yada onlarin bu sessizligi beni bu hale sokan

20 yasindayim .. 7 aylik evliyim ve ayriliyoruz esimle :KK43: oncelikle hic cinsel iliskimiz olmadi .evlendigimizden beri surekli kavgalarimiz oldu ilk baslarda ben disari cikmasina karistim surat yaptim bunalmis benden bana durmadan annenin evine git diyordu kovdu kac defa bende sinir krizi gecirdim dudaklarim sisti hastaneye kaldirdilar bana sevmedigini nefret ettirdigimi soylemisti ve netice krizle sonuclandi .. memlekete gittik sanki ben hic yokmusum gibi butun gun bilgisayar basindaydi ilk dort gun sonrada aksam gec geldi babasini aramis ben istesem izin vermez sen izin al diye babasi da oyle sacmalik mi olur git demis ve o gece gec geldi aslnda gitmesi degildi kizdigim ben aradigimda acmamis olmasiydi birde krizimden iki hafta bile gecmemisti henuz gece gec gelince bende biraz bozuldum sonra ben odadan cikarken gorumcem kayinvalidem ve esim konusuyorlardi simdi gene kriz gecirir , bildigin gibi degil yakamdan dusmuyor dedi . Oraya giderken esimle oturmak istemem bile suc olmustu otobuste bile rhat yok dediler inincede annesine sikayet etmisti beni ablasiyla bir olup oda ona destekti bana kizdilar niye boyle boguyosun diye ne varmis tek oturmasinda otobus bosmus rahat oturmak varken .. neyse ben o gece gene kriz gecirmek denmez ama aglamaya basladim sinirlendim babamlari aradim yeter alin beni diye .. tabiki oraya gelemediler ve sonra duzeldik gibi olduk arkadasi arkasini donunce orada benimle ilgilendi hep .. ama dogumgunumu zehir etti oda ayri ..annesi aramis anneme senin kizin hasta psikologa goturun demis. sonra donduk ve annemlere geldik ziyarete .. dedigi laflar hala kulagimda istemiyorum boguyor beni skiyor dedi kalsin burada bosanmak olmaz rezillik cikar dedi ama birbay iki ay kalsin hasta senin kizin dedi. Annem tamam kalsin dedi ama ben pesine gittim deli gibi seviyorum esimi .. hocalara gittik bu ozel is icin ilk baslarda ben kendimi kastim teslim oldugum zamanlardada o yapamadi .. hep sinirlendi hep bagirdi .. v..agra kullandi ama yinede olmadi .. o sucu hep bana atti hala bilmiyorum ondan mi ama herkes 7 ay erkek ellem eder kullem eder yapar diyor .. snra hocalara gittik ordada ayni laflari soyledi evlendik evleneli gececi calissada merak edip aramaz beni evde trk kalsamda umursamaz ailesi daha cok merak ederdi .. bende biraz sivri dilliyimdir lafim agirdir ..akrabalarina el opmeye hep tek gittim ve sonunda patladm bende gitmedim .. hzurumuz yok dedim sacimi cekti bogazima asildi .. ablam gelmek isterse musait degilim lafi duymicam dedi ya banyodaysam acamazsam dedim kalkti evdeki camlari parcaladi .. babami aradim geldi beni aldi birkacgun onlarda kalmak icin izin istedik bogazima cam dayamisti korkmustum .. snra psikologa baslamis cagirdilar oraya yine beni istemedigini felan soyledi ve psikologla konusmaya basladik alttan aldim mesajlari attirdi bana snra adam cinsl konular acti ve bana yatma teklif etti . Pols felan ugrasmak istemedik ve baristik .. ancak esim beni yine istemedi opsem suc, sarilsam suc, o isteyince gel istemezse git yap derse yap yapma derse yapma . Gece kacta yatacagima bile karisir .. eve glir anahtari bazen korkunca kapida birakirdim beni hep azarlar hakaret eder .. annesinin yninda bana g..unu kaldirdinz indirin s..ktiminin karisi dedi cok zoruma gitmisti ama annesi hep oglunu iyilerdi iyiledi hep ben suclu oldum delirtti beni.sen cahilsin ogrenceksin buyuceksin evlilik canim cicim degil bunu anlarsin .. bana cevap veremezsin kadin hep susar bardak olsa sunu kaldir der kaldirmasam hemen kizar .. senden anne olmaz sen kari misin ? Baktim olmuyor ..Artik en sonunda artik vajinal operasyon gecirdim ve doktor kesinlikle olacak dedi bekaretimi doktora bozdurdu iki gun annemde kaldim psikolojim coktu ve sonra eve gittim aksamina kapinin onune koydu hemdde sirf 12 de degilde 11.30da gel dedim diye bana s.git dedi skcm dedi gecti odaya yanina gittim defol dedi hazirlandim nereye dedi hava alip gelicem ddim annesi karsimda oturyor cagirmistida oraya ugrsdim tamam sen cik diyede mesaj attim guzelce ama o annemi aramis istemiyorum gelin alin kizinizi diye babam geldi.aldi apar tpar .. anlasmali bosanmaya karar verdik ceyizimi almam icin altinlari istediler vermedik .. kadinlik mi yapti dediler ve altinlar icin adimi o erkek psikologla cinsel konulari koustuk diye namussuza cikardilar :KK43: ben suclu muyum yardim edin bana ..
adam sana akla hayale sığmayacak şeyler yapıyor sen hala seviyorum diyorsun tamam kalbimiz var ama birde aklımız var sen tercihini akıldan ayana kullan hemen kurtul bu daha şimdiden böyleyse ileride ne olur düşünmek istemiyorum.

yetmez
aslında normal bir adam olsa yeterdi ama değmemiş emeklerinize
bundan sonra daha fazla ispatlamanız gerek, daha fazla yorulacaksınız belki ama değecek
allah yardımcınız olsun,kolaylık versin
iyilerle karşılaşırsınız inşallah

Eger kazanirsam insallah o an suratlarindaki o ifade benim butun yorgunlugumu alacak .. sonra paralari tek tek suratlarina savurmak istiyorum bu kadar para icin bana atmadiginiz iftira kalmadi diye Rabbim insallah kazanirimda onlarin o halini gosterir bana .. bana paragozlu demisler o laflari yedrmek istiyorum

Bu sitede çok saçma konular okudum ama bu kadarını ilk kez görüyorum.

Ağabey eroinman, kendisi madde kullanıyor. Yok parklarda yatmalar, çakı taşımalar, bilmem ne. Saçma sapan bir sokak serserisi. O kadar kapalı ortamda büyüdün de nereden buldun bunu? Ben anlamıyorum, sizin ananız babanız bir tokat aşk edemiyorlar mı size? "Biz muhafazakâr insanlarız, bula bula bu eroinmanı mı buldun 19 yaşında?" demiyorlar mı? Sen 19 yaşında bununla nasıl evlenirsin ya? Aklın neredeydi?

Bu hacı-hoca, büyü, bilmem ne; nedir bunlar ya? 2014 yılındayız, ne yapıyorsunuz ya siz?

Bekaret olayindan benim haberim yoktu ben bayginken doktor ssdece girisi acacakti ama esim bekaretide halledin demis doktor yanina cagirmis kizda herhangi bir sorun yok demis kalsin demis .. ama o halledin gitsin demis ..
Bunu kanıtlamanın yöntemini avukatına sor. Senin iznin olmadan vücut bütünlüğüne müdahale etmiş. Kocan senin sahibin mi, o kim oluyor?
Daha neler duyacagim kim bilir . Ama doktorda 7 ay bakire olduguma dair raporum var namussuz deselerde .. ogluda kendi gozuyle gordu .. ugrasirsam cok kotu olacak ama arkadan iliski istedigini soyleyince bosarlar insallah .. dua edin
Bence kocanın bastırılmış homoseksüel eğilimleri var. Hani normalde iktidarsız olmayıp fantezi olarak ters ilişki istese anlarım da. Vajinal yoldan seninle birlikte olamayıp ters ilişki istemesi bende bu intibayı uyandırdı.

Edit: O psikolog ne öyle? Haydar Dümen nasıl bir referans? O psikolog değildir, şarlatan hocanın biridir. Saçmalığa bak.

adam sana akla hayale sığmayacak şeyler yapıyor sen hala seviyorum diyorsun tamam kalbimiz var ama birde aklımız var sen tercihini akıldan ayana kullan hemen kurtul bu daha şimdiden böyleyse ileride ne olur düşünmek istemiyorum.

Hayatimdaki ilk erkek olmasi bu kadar yere sahip etti onu .. ailesiyle yasadiklarini anlattiginda ona daha da cok baglandom daha cok destek olup onu dopdolu yasatmak istedim .. herseyi yasasin istedim .. cocuklugumu yasamadim dedi ucak istermis hep gittim aldim neler yapmadim ki sirf o mutlu olsun .. icinde hicbir bosluk kalmasin diye ama o anlamadi hic ..

Bu psikopatla illa sevişicem diye yapmadığın kalmamış.
Böyle evlilik mi olur?
Genceciksin, benden 4 yaş küçüksün.
Şu anda üniversite sıralarında olman gerekirdi.
Hadi evlendin tamam ama ortada ne aşk var ne saygı ne sevgi?
Neden hala ısrarla adamın seni kovduğu yere tekrar tekrar dönüyosun?
Sevişiverince her şey düzelmiyor, boşuna operasyon geçirmişsin.
Ailenin de hatası var. Senin boğazına cam dayanıyor hala o adamın yanına gitmene izin veriyolar.
Boşan, boşan, boşan...

Bu sitede çok saçma konular okudum ama bu kadarını ilk kez görüyorum.

Ağabey eroinman, kendisi madde kullanıyor. Yok parklarda yatmalar, çakı taşımalar, bilmem ne. Saçma sapan bir sokak serserisi. O kadar kapalı ortamda büyüdün de nereden buldun bunu? Ben anlamıyorum, sizin ananız babanız bir tokat aşk edemiyorlar mı size? "Biz muhafazakâr insanlarız, bula bula bu eroinmanı mı buldun 19 yaşında?" demiyorlar mı? Sen 19 yaşında bununla nasıl evlenirsin ya? Aklın neredeydi?

Bu hacı-hoca, büyü, bilmem ne; nedir bunlar ya? 2014 yılındayız, ne yapıyorsunuz ya siz?

Bunu kanıtlamanın yöntemini avukatına sor. Senin iznin olmadan vücut bütünlüğüne müdahale etmiş. Kocan senin sahibin mi, o kim oluyor?

Bence kocanın bastırılmış homoseksüel eğilimleri var. Hani normalde iktidarsız olmayıp fantezi olarak ters ilişki istese anlarım da. Vajinal yoldan seninle birlikte olamayıp ters ilişki istemesi bende bu intibayı uyandırdı.

Edit: O psikolog ne öyle? Haydar Dümen nasıl bir referans? O psikolog değildir, şarlatan hocanın biridir. Saçmalığa bak.

Psikolog gercek . Ozel yeri var adamin .

Daha bu eroin felan daha yeni duyduk 1.5 ay once girsi hapse abisi o zaman ogrendim bende .. esimin caki tasidigini felan biliyodum ama babam hala inanmamisti bana o kadar oynuyorki kimse inanmiyor bu yaptiklarina

20 yasindayim .. 7 aylik evliyim ve ayriliyoruz esimle :KK43: oncelikle hic cinsel iliskimiz olmadi .evlendigimizden beri surekli kavgalarimiz oldu ilk baslarda ben disari cikmasina karistim surat yaptim bunalmis benden bana durmadan annenin evine git diyordu kovdu kac defa bende sinir krizi gecirdim dudaklarim sisti hastaneye kaldirdilar bana sevmedigini nefret ettirdigimi soylemisti ve netice krizle sonuclandi .. memlekete gittik sanki ben hic yokmusum gibi butun gun bilgisayar basindaydi ilk dort gun sonrada aksam gec geldi babasini aramis ben istesem izin vermez sen izin al diye babasi da oyle sacmalik mi olur git demis ve o gece gec geldi aslnda gitmesi degildi kizdigim ben aradigimda acmamis olmasiydi birde krizimden iki hafta bile gecmemisti henuz gece gec gelince bende biraz bozuldum sonra ben odadan cikarken gorumcem kayinvalidem ve esim konusuyorlardi simdi gene kriz gecirir , bildigin gibi degil yakamdan dusmuyor dedi . Oraya giderken esimle oturmak istemem bile suc olmustu otobuste bile rhat yok dediler inincede annesine sikayet etmisti beni ablasiyla bir olup oda ona destekti bana kizdilar niye boyle boguyosun diye ne varmis tek oturmasinda otobus bosmus rahat oturmak varken .. neyse ben o gece gene kriz gecirmek denmez ama aglamaya basladim sinirlendim babamlari aradim yeter alin beni diye .. tabiki oraya gelemediler ve sonra duzeldik gibi olduk arkadasi arkasini donunce orada benimle ilgilendi hep .. ama dogumgunumu zehir etti oda ayri ..annesi aramis anneme senin kizin hasta psikologa goturun demis. sonra donduk ve annemlere geldik ziyarete .. dedigi laflar hala kulagimda istemiyorum boguyor beni skiyor dedi kalsin burada bosanmak olmaz rezillik cikar dedi ama birbay iki ay kalsin hasta senin kizin dedi. Annem tamam kalsin dedi ama ben pesine gittim deli gibi seviyorum esimi .. hocalara gittik bu ozel is icin ilk baslarda ben kendimi kastim teslim oldugum zamanlardada o yapamadi .. hep sinirlendi hep bagirdi .. v..agra kullandi ama yinede olmadi .. o sucu hep bana atti hala bilmiyorum ondan mi ama herkes 7 ay erkek ellem eder kullem eder yapar diyor .. snra hocalara gittik ordada ayni laflari soyledi evlendik evleneli gececi calissada merak edip aramaz beni evde trk kalsamda umursamaz ailesi daha cok merak ederdi .. bende biraz sivri dilliyimdir lafim agirdir ..akrabalarina el opmeye hep tek gittim ve sonunda patladm bende gitmedim .. hzurumuz yok dedim sacimi cekti bogazima asildi .. ablam gelmek isterse musait degilim lafi duymicam dedi ya banyodaysam acamazsam dedim kalkti evdeki camlari parcaladi .. babami aradim geldi beni aldi birkacgun onlarda kalmak icin izin istedik bogazima cam dayamisti korkmustum .. snra psikologa baslamis cagirdilar oraya yine beni istemedigini felan soyledi ve psikologla konusmaya basladik alttan aldim mesajlari attirdi bana snra adam cinsl konular acti ve bana yatma teklif etti . Pols felan ugrasmak istemedik ve baristik .. ancak esim beni yine istemedi opsem suc, sarilsam suc, o isteyince gel istemezse git yap derse yap yapma derse yapma . Gece kacta yatacagima bile karisir .. eve glir anahtari bazen korkunca kapida birakirdim beni hep azarlar hakaret eder .. annesinin yninda bana g..unu kaldirdinz indirin s..ktiminin karisi dedi cok zoruma gitmisti ama annesi hep oglunu iyilerdi iyiledi hep ben suclu oldum delirtti beni.sen cahilsin ogrenceksin buyuceksin evlilik canim cicim degil bunu anlarsin .. bana cevap veremezsin kadin hep susar bardak olsa sunu kaldir der kaldirmasam hemen kizar .. senden anne olmaz sen kari misin ? Baktim olmuyor ..Artik en sonunda artik vajinal operasyon gecirdim ve doktor kesinlikle olacak dedi bekaretimi doktora bozdurdu iki gun annemde kaldim psikolojim coktu ve sonra eve gittim aksamina kapinin onune koydu hemdde sirf 12 de degilde 11.30da gel dedim diye bana s.git dedi skcm dedi gecti odaya yanina gittim defol dedi hazirlandim nereye dedi hava alip gelicem ddim annesi karsimda oturyor cagirmistida oraya ugrsdim tamam sen cik diyede mesaj attim guzelce ama o annemi aramis istemiyorum gelin alin kizinizi diye babam geldi.aldi apar tpar .. anlasmali bosanmaya karar verdik ceyizimi almam icin altinlari istediler vermedik .. kadinlik mi yapti dediler ve altinlar icin adimi o erkek psikologla cinsel konulari koustuk diye namussuza cikardilar :KK43: ben suclu muyum yardim edin bana ..

PSİKOLOG MU sana yatma teklif etti :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

sebep neymiş peki evlendiklerinden beri hiç birlikte olmamalarına dair?

Benmisim .. kendimi kasiyomusum , bagiriyormusum .. acidan disimi skiyormusum..

Bu psikopatla illa sevişicem diye yapmadığın kalmamış.
Böyle evlilik mi olur?
Genceciksin, benden 4 yaş küçüksün.
Şu anda üniversite sıralarında olman gerekirdi.
Hadi evlendin tamam ama ortada ne aşk var ne saygı ne sevgi?
Neden hala ısrarla adamın seni kovduğu yere tekrar tekrar dönüyosun?
Sevişiverince her şey düzelmiyor, boşuna operasyon geçirmişsin.
Ailenin de hatası var. Senin boğazına cam dayanıyor hala o adamın yanına gitmene izin veriyolar.
Boşan, boşan, boşan...

Hep ona yoruldu keske inanmasaydim yedim bitirdim kendimi o suclulukla ..
Oyle bir inandirdi ki ben ablasini istememisim ondan o hale gelmis ben delirtmisim onu diyordu hrkeste inandi .. evlendigimizden beri oyle agliyor ki ben bile kendimden suphe ettim diyorum ya ..

Bekaret bozma diye bir uygulama yok sallıyorsun gibi geldi. Hiçbir doktor böyle birşeye kalkışmaz ne demek istedin hiç birsey anlamadım ama buraya da ayrıca takıldım

Not . Mahkemenin kapısında yat kurtR kendini bu insancıklardan

hymeni keserek alıyorlar zorlanma olursa

Benmisim .. kendimi kasiyomusum , bagiriyormusum .. acidan disimi skiyormusum..

Hep ona yoruldu keske inanmasaydim yedim bitirdim kendimi o suclulukla ..
Oyle bir inandirdi ki ben ablasini istememisim ondan o hale gelmis ben delirtmisim onu diyordu hrkeste inandi .. evlendigimizden beri oyle agliyor ki ben bile kendimden suphe ettim diyorum ya ..
yani hareket oldu ama sonuca gidemediniz öyle mi?
sen neden kasıyorsun kendini? bir iki üç sonrasında motivasyon düşer.
Kendini telkin etmen lazım.
Cinsellikle mi başladı sorunlarınız?

yani hareket oldu ama sonuca gidemediniz öyle mi?
sen neden kasıyorsun kendini? bir iki üç sonrasında motivasyon düşer.
Kendini telkin etmen lazım.
Cinsellikle mi başladı sorunlarınız?

On sevisme yok .. opusmeyi sevmiyor .. orama bakma burama bakma , dokunma , bagirma , ses cikarma yoksa sonuyorr ..

Kendimi put gibi tuttugum zamnalar oldu emla kullandim kayganlastirici vs . O zamanda uyusmus emladan sondu gene arastirdim emla erkeklerde ise yarayan birseymis erken bosalma olmazmis dedim oda kremden tiksindim felan dedi .. bazende ben istemiyordum bedensel temizlik yapmadigi zaman ..

şaka mı yapıyorsun ?:KK57:

Hayir . Adam resmen oyle yazdi ama niye yazdi bilmiyoruz esom ustune dusmedi herkes tuzak diyor :( ama gitmedim hemen esimi aradim polise gittik . Babalariyla konustu bir gun sonra yeni ogrendigim birsey beni polisle o adamla bastircaklarmis sucustu

Back
X