Hemde cok etkiledi .. kendimden suphe etmeye basladim surekli sen kotusun sen cahilsin hergece hergun boyle dediler hepsi hemde .. annesi durmadan laflar atti artik patladim esime anlattim konustu annesi inkar etti ..
Adam bosanmak istemiyor ben annemlerin evine dayanamiyorum alin yapamam diye gonderdi ama bosanmak olmaz rezillik cikarmis .. biz dava acariz deyince bizde namus davasi acariz o zaman dediler ..
Evet herkes oyle dedi herkes bagiriyormus ilk olurken .. Birde afedersiniz ama kadin ne kadar kasarsa kassin sonucta yaklastiriyorum erkek yapmasi gerekmez mi ?
Ettiler bile coktan bakalim test yaptiracakmis erkekligine laf ettirmez o ama k8saydi zaten bide arkadan reklif ettigi icin biz acaba kadinlara ilgisi yok diye dusunuyoruz ..
boyle bır test yok
ben kendımden bahsedeyım
bende 3 sene boyucna eskı esımel beraberlık yasamayadım
valal ben hala bılmıyorum kımden neyden
ondanmı bendenmı
o benı sucladı ben ou sucladım
ben bekaret raporu aldım
oda erkeklık raporu alamaycagına gore urologa gıttı
demıs boyu normal ama turk erkeklerıne gore normal
kılo vardı
allahın cezası yahu benımkıde cok karısık
eger sen kasıyorsan ve kacmıyorsan
bence yapar yanı
yapabılıyor olması gerek fakat kanama fılan tecburesız ıse sen 1 korkarken oda 5 korkmus olabılır bılmıyoru
ama akıllı ol sakın kendınıe ezdırme
benımde eskı esımın anası demıs ıste kadın olanda bal olurmus( neyse o) bende yokmus , bende aradım bana bak dedım onlar ne dıyor bılmıyorum ama sende bende gerceklerı bılıyoruz agzıı actırma senı rezıl ederım adımı anamazsın dedım

haklıydım
sonuc olarak bızım duymayan kalmadı
sonuc oalraktan benım suanda gayet dolu bır cınsel hayatım var onu bılemıcem
sorun bende degılmıs yanı