Caresizimmm.. kafayi yemek uzereyim ..

mesajları okudumda
neyse ben suan cevap vereyım
140 kılo adam zaten pardon ama ne tarafıyla o ısı yapacak bende onu merak ettım
140 kılo nedır ya yuh olsun

Evlenmeden 115 kiloydu onun suclusuda beni yaptilar ben kilo aldirmisim aksmlari kahveye gondermedigim icin ..

Allahım insana önce akıl versin gerisi boş.
Hadi p koca, adam değil onu ilk geceden biz bile anladık da neyin ısrarı,neyin sevdası bu yav?
Büyüymüş,bakirelik bozmaymış.
Hiç mi kafası çalışan biri yok çevrenizde Allah aşkına!!!!!!

Bunlarin aynisini yasayip duzelen insanlar var ne yazik ki onlara inandik :(-

adam kendi eksikliğinden deliye dönmüş. şimdi böyle bi durum olunca acaba bu adam normalde de böyle mi bilemiyoruz. yaşın çok genç kendine niye yazık ediyosun. bi de bu kız gibi erkekler var ya anne baba abla sözünden çıkamayan, kendi kararını veremeyen. bunları evlendirmek en büyük hata.

20 yaşında ne derdin vardı da evlendin arkadaşım , şimdi daha mı iyi oldu sanki .

LÜTFEN artık bırak şu adamı , hayatına da çeki düzen ver hayatta herşey evlilik , eş değil.

Bir psikologdan yardım al önce , hayatını düzene sok , sonra karşına zaten olması gereken zamanda birileri çıkar.

Sevdim .. ilk goruste hemde .. ben 65 kiloyum o 115 herkes sasirdi seviyorum diyince ama oldu iste simdi olsa evet evlenmezdim .. zaten oyle yapicam okuyordum zaten 7 aylik evli oldugum icin ayni sekilde devam edicm

konu sahte degıl
bende capa da vajınısmus bolumune gıtmıstım
ama normal sıradan bır ısan o terapının orada oldugunu bılmez
sanıyorumkı cıddı cıddı hersey yasanmıs
cok kotu.
sımdı senın bekaretınle ılgılıde suclayacaklar bellıkı doktora yaptırdı gıbı :S

Bu adamla bir gün bile durduğun hata...
Böyle birinden kurtuluyor olduğun için mutlu olman lazım...

adam kendi eksikliğinden deliye dönmüş. şimdi böyle bi durum olunca acaba bu adam normalde de böyle mi bilemiyoruz. yaşın çok genç kendine niye yazık ediyosun. bi de bu kız gibi erkekler var ya anne baba abla sözünden çıkamayan, kendi kararını veremeyen. bunları evlendirmek en büyük hata.

O ailesinede dusman aslinda ama somdi can ciger kuzu oldular birbirlerine daha evlenmeden bana annesini kotuluyodu .. simdi annesi melek ben kelek oldum ..

Zararından neresinden dönülürse kârdır canım.
Kaldı ki artık bu durum senin sağlığını etkilemeye başlamış.
Şükretmelisin ki, adam boşanmak istiyor, kurtulabilirsin en azından.

yok ben bunu cıddı cıddı doktordan duydum ,
140 kılo adam demek cıddı bır gobek demek
zaten cok pardon türk erkeklerinin penisi 10 cm
4 cm ıcerıde kalan 6 cm ne yapacak nasıl denk gelecek
tövbe yarabbim.
senın bagırmanada bile ereksyonu kaybedıyormus yajhu bu bır fantazıdır adam gaza gelır
hanı da yazaıyorum
bence butun hersey onun eksıklıgınden kaynaklanıyor
bak sımdı gozunu ac
davana bu sekıde devam et senın hakkında atıp tutarlarsa
sızın oglunuzda ıs yoktu boynumu buktum dıyede benı suclamayın vs vs say bısıler alcalmadan
senı ele gune rezıl etmesınler

konu sahte degıl
bende capa da vajınısmus bolumune gıtmıstım
ama normal sıradan bır ısan o terapının orada oldugunu bılmez
sanıyorumkı cıddı cıddı hersey yasanmıs
cok kotu.
sımdı senın bekaretınle ılgılıde suclayacaklar bellıkı doktora yaptırdı gıbı :S

Nasil yani ben yaptirmadim ki niye suclasinlar o izin vermis doktor gerek yok dedigi halde

Sevdim .. ilk goruste hemde .. ben 65 kiloyum o 115 herkes sasirdi seviyorum diyince ama oldu iste simdi olsa evet evlenmezdim .. zaten oyle yapicam okuyordum zaten 7 aylik evli oldugum icin ayni sekilde devam edicm

iyi sevdin madem sevgi yetiyorsa sadece her seven evlensin , ailen o yaşta evlenmene birşey demedi mi .

lütfen okuluna devam et ve yeni bir sayfa aç , ufkunu genişlet lütfen...

Zararından neresinden dönülürse kârdır canım.
Kaldı ki artık bu durum senin sağlığını etkilemeye başlamış.
Şükretmelisin ki, adam boşanmak istiyor, kurtulabilirsin en azından.

Hemde cok etkiledi .. kendimden suphe etmeye basladim surekli sen kotusun sen cahilsin hergece hergun boyle dediler hepsi hemde .. annesi durmadan laflar atti artik patladim esime anlattim konustu annesi inkar etti ..

Adam bosanmak istemiyor ben annemlerin evine dayanamiyorum alin yapamam diye gonderdi ama bosanmak olmaz rezillik cikarmis .. biz dava acariz deyince bizde namus davasi acariz o zaman dediler ..

yok ben bunu cıddı cıddı doktordan duydum ,
140 kılo adam demek cıddı bır gobek demek
zaten cok pardon türk erkeklerinin penisi 10 cm
4 cm ıcerıde kalan 6 cm ne yapacak nasıl denk gelecek
tövbe yarabbim.
senın bagırmanada bile ereksyonu kaybedıyormus yajhu bu bır fantazıdır adam gaza gelır
hanı da yazaıyorum
bence butun hersey onun eksıklıgınden kaynaklanıyor
bak sımdı gozunu ac
davana bu sekıde devam et senın hakkında atıp tutarlarsa
sızın oglunuzda ıs yoktu boynumu buktum dıyede benı suclamayın vs vs say bısıler alcalmadan
senı ele gune rezıl etmesınler

Evet herkes oyle dedi herkes bagiriyormus ilk olurken .. Birde afedersiniz ama kadin ne kadar kasarsa kassin sonucta yaklastiriyorum erkek yapmasi gerekmez mi ?
Ettiler bile coktan bakalim test yaptiracakmis erkekligine laf ettirmez o ama k8saydi zaten bide arkadan reklif ettigi icin biz acaba kadinlara ilgisi yok diye dusunuyoruz ..

Sizde de sorun var ondan da bir kere siz 20 yaşında evlenebilecek kadar olgunluğa erişmemişsiniz en ufak birşeyde sinir krizleri geçirmeye başlamışsınız dışarı çıkmasına, otobüste yanınızda oturmamasına kadar sorunlar yaratmışsınız ama eşinizde normal değil siz bu insanlar çıkmadan apar topar mı evlendiniz hiç mi tanımadınız yol yakınken dönün hele hocalara gitmenize filan hiçbirşey demiyorum bu ülkede dr lar boşuna mı var sizinde psikoloğa gitmeniz lazım.

aile vukuatlı. abi eroin kullanıyomuş filan. ah be kızım sen nasıl evlendin bu adamla. parklarda yatıp kalkıyomuş. yani bana çok tuhaf geldi. ucu bucağı yok gibi :stop:

iyi sevdin madem sevgi yetiyorsa sadece her seven evlensin , ailen o yaşta evlenmene birşey demedi mi .

lütfen okuluna devam et ve yeni bir sayfa aç , ufkunu genişlet lütfen...

Annem hic istemedi aslinda ama sonra okuluma devam edicem diyince soz aldik onlardanda birsey demediler

halbukı bu yasal degıl dr sana sormadan yapmaz bılıyorsunkı

Evet oyle ama yapilan operasyon adi hymen acilmasi diye geciyor ? Imza atmadim sirf esim atti diye hatirliyorum ama narkozdan kafam yerinde degildi

bu kadar saçmalığa boyun eğen biri afedersiniz ama cahil olmalı
çok mantıklı yazıyorsunuz
yaşadıklarınızla uzlaştıramadım nedense

Sizde de sorun var ondan da bir kere siz 20 yaşında evlenebilecek kadar olgunluğa erişmemişsiniz en ufak birşeyde sinir krizleri geçirmeye başlamışsınız dışarı çıkmasına, otobüste yanınızda oturmamasına kadar sorunlar yaratmışsınız ama eşinizde normal değil siz bu insanlar çıkmadan apar topar mı evlendiniz hiç mi tanımadınız yol yakınken dönün hele hocalara gitmenize filan hiçbirşey demiyorum bu ülkede dr lar boşuna mı var sizinde psikoloğa gitmeniz lazım.

Hocalari onlar buldu ne diyim ki psikologa zatn gittik basima gelmeyen kalmadi onda da bi kulp taktilar ..

Hayir ama hicbirseylerini disa vurmuyorlar abileri hapse girdi babaanneleri dahil herkes bende dahil bana esim agzindan kacirdi cok aglamisti cunku .. yurtdisina gitti biliyorlar abisinin kullandigini o zMN ogrendim bende bilmiyordum ..
Beni sinir harbine soktular sinir krizinden kastim bayilip dusmek sac bas dagitmak degil agladim agladim ve dudagim sisti bu kadar ?

aile vukuatlı. abi eroin kullanıyomuş filan. ah be kızım sen nasıl evlendin bu adamla. parklarda yatıp kalkıyomuş. yani bana çok tuhaf geldi. ucu bucağı yok gibi :stop:

Evlendikten sonra anlatti bunlari once anlatmadi ki .. keske once anlatsaydi evlenmeden once melekti hepsi ..

Hemde cok etkiledi .. kendimden suphe etmeye basladim surekli sen kotusun sen cahilsin hergece hergun boyle dediler hepsi hemde .. annesi durmadan laflar atti artik patladim esime anlattim konustu annesi inkar etti ..

Adam bosanmak istemiyor ben annemlerin evine dayanamiyorum alin yapamam diye gonderdi ama bosanmak olmaz rezillik cikarmis .. biz dava acariz deyince bizde namus davasi acariz o zaman dediler ..

Evet herkes oyle dedi herkes bagiriyormus ilk olurken .. Birde afedersiniz ama kadin ne kadar kasarsa kassin sonucta yaklastiriyorum erkek yapmasi gerekmez mi ?
Ettiler bile coktan bakalim test yaptiracakmis erkekligine laf ettirmez o ama k8saydi zaten bide arkadan reklif ettigi icin biz acaba kadinlara ilgisi yok diye dusunuyoruz ..
boyle bır test yok
ben kendımden bahsedeyım
bende 3 sene boyucna eskı esımel beraberlık yasamayadım
valal ben hala bılmıyorum kımden neyden
ondanmı bendenmı
o benı sucladı ben ou sucladım
ben bekaret raporu aldım
oda erkeklık raporu alamaycagına gore urologa gıttı
demıs boyu normal ama turk erkeklerıne gore normal
kılo vardı
allahın cezası yahu benımkıde cok karısık

eger sen kasıyorsan ve kacmıyorsan
bence yapar yanı
yapabılıyor olması gerek fakat kanama fılan tecburesız ıse sen 1 korkarken oda 5 korkmus olabılır bılmıyoru
ama akıllı ol sakın kendınıe ezdırme
benımde eskı esımın anası demıs ıste kadın olanda bal olurmus( neyse o) bende yokmus , bende aradım bana bak dedım onlar ne dıyor bılmıyorum ama sende bende gerceklerı bılıyoruz agzıı actırma senı rezıl ederım adımı anamazsın dedım :D
haklıydım
sonuc olarak bızım duymayan kalmadı
sonuc oalraktan benım suanda gayet dolu bır cınsel hayatım var onu bılemıcem
sorun bende degılmıs yanı

canım zamanla geçer bu adamla asla bir ömür geçmez asla bugün olmasa bi gün tıkanır birde bu adama evlat vermek ne kadar sağlıklı kendini düşün geleceğini düşün

bu kadar saçmalığa boyun eğen biri afedersiniz ama cahil olmalı
çok mantıklı yazıyorsunuz
yaşadıklarınızla uzlaştıramadım nedense

Sadece sabrettim .. ve herseyi yaptim elimden gelen herseyi .. her doktora gittim ve hepsi sende sorun yok sadece kasiyosun dediler ama vajinusmus degilsin dediler .. tatmin olmadilar bu sefer vajinusmus bolumune gittim aldim parmagimi soktum inanmadi yaninda yaptim yine baska birsey buldu ama kendimi ispatladim .. elimden geleni yaptim fazlasiyla .. ona katlandim ..

Back
X