- 11 Ağustos 2022
- 27
- 6
- 6
- 24
- Konu Sahibi Birmiyizsenle10
-
Cinsel sorunlar, maddi problemler gibi bu tarz davranışlara sebep olacak şeyler yaşadınız mı? yoksa her şey olağanken mi böyle oldu?4 senelik evliyim bir kızım var ellerinizden öper eşimle severek evlendik ama bu son zamanlarda çok çikmazdayim ben ne desem eşim ya beni tersliyor yada kızıp ofkeleniyor benden artık soğuduğuna düşünüyorum neden böyle oluyor anlamıyorum hiç böyle bir insan değildi yani bana karşı üzmeye kıyamazdı kalbim inciniyor artık her hareketine hayatım desem ne var diye cevap veriyor alıp karşıma konuşuyorum anlıyorum erkek olmak evi gecindirmek zor zanaat ama bende dayanamıyorum artik soğuyorum sanki ne yapmam lazım yardım edin ablalarım kardeslerim yazarken bile agliyorum
Cinsel sorunumuz şuan eskiye göre biraz durağan ama kendisi yorgunum diyor maddi problemler evlendigimizden beri var ve ben sürekli söylüyorum para önemli değil sen önemlisin diye inanın şu anki durumumuza daha zor dönemlerden geçtik ama hiç böyle degildiCinsel sorunlar, maddi problemler gibi bu tarz davranışlara sebep olacak şeyler yaşadınız mı? yoksa her şey olağanken mi böyle oldu?
O dönemlerde bile böyle değilse birden tavrının değişmesi garip, güveniyor musunuz peki başkasıyla falan görüşüyor olabilir miCinsel sorunumuz şuan eskiye göre biraz durağan ama kendisi yorgunum diyor maddi problemler evlendigimizden beri var ve ben sürekli söylüyorum para önemli değil sen önemlisin diye inanın şu anki durumumuza daha zor dönemlerden geçtik ama hiç böyle degildi
Güvendiğim için hiç aklıma başka biri gelmedi ama ben yanındayken bile kızlara bakar kadınlara bakarO dönemlerde bile böyle değilse birden tavrının değişmesi garip, güveniyor musunuz peki başkasıyla falan görüşüyor olabilir mi
ay nasıl herifmiş bu, şimdi bakmak var bakmak var, öyle uzun uzun bakıyorsa bilemedim güvenilir mi gerçektenGüvendiğim için hiç aklıma başka biri gelmedi ama ben yanındayken bile kızlara bakar kadınlara bakar
Uzun uzun da bakıyor şuna bak nasıl giyinmiş diyor bize e diyorum kim ne giyerse giysin diyorum daha evvelki gün yine baktı bak bak iyice bak dedimay nasıl herifmiş bu, şimdi bakmak var bakmak var, öyle uzun uzun bakıyorsa bilemedim güvenilir mi gerçekten
ohoo bu davranışlar normal gelmedi bana, bence hiç çekmeyin bunuUzun uzun da bakıyor şuna bak nasıl giyinmiş diyor bize e diyorum kim ne giyerse giysin diyorum daha evvelki gün yine baktı bak bak iyice bak dedim
Bilmiyorum köşeye sıkıştım kardeşinin yanında da yapıyor bir ara ağız dalaşı oldu ertesi gün işten geldiler ben konuşmadım çünkü haklıydım kızım 2.5 yaşında bu dönemler zor yani ağlama krizi oluyordu gecenin Bi vakti s*kt*r gt dedi kızıma bu yüzden konuşmadım sonra yemek VS hazırladım o akşam yemekleri koydum kardeşi abi gel dedi ben yemiycem siz yiyin dedi benimle konuşmayan bende. Konuşmam dedi kızımı aldı gezdirmeye goturduohoo bu davranışlar normal gelmedi bana, bence hiç çekmeyin bunu
Kendi çocuğuna küfür mü etti ohaBilmiyorum köşeye sıkıştım kardeşinin yanında da yapıyor bir ara ağız dalaşı oldu ertesi gün işten geldiler ben konuşmadım çünkü haklıydım kızım 2.5 yaşında bu dönemler zor yani ağlama krizi oluyordu gecenin Bi vakti s*kt*r gt dedi kızıma bu yüzden konuşmadım sonra yemek VS hazırladım o akşam yemekleri koydum kardeşi abi gel dedi ben yemiycem siz yiyin dedi benimle konuşmayan bende. Konuşmam dedi kızımı aldı gezdirmeye goturdu
Evet etti ben akşam 21.30 dedim ki parka götürelim hani benim kalça cikikligim var ve 4. Katta oturuyorum parkda bize uzak çocuk hep evde maalesef sonra geç oldu dedi sonra kızım gece 1.30da başladı ağlamaya gezmek istedi sonra aşırı ağladı en sonunda işte küfür ettiKendi çocuğuna küfür mü etti oha
En çok da böyle ahlak bekçisi gibi olanlar aldatıyor. Yargılama cümlelerini gözlerini alamadıkları için bahane olarak ortaya koyuyorlar. Sanki abazalığından değil de yanlış olduğunu söylemek için bakıyormuş gibicilik oynuyor abimiz.Uzun uzun da bakıyor şuna bak nasıl giyinmiş diyor bize e diyorum kim ne giyerse giysin diyorum daha evvelki gün yine baktı bak bak iyice bak dedim
Yani şimdi çocuk falan var tamam ama boşayın gitsin bunu ya sorunlu belliEvet etti ben akşam 21.30 dedim ki parka götürelim hani benim kalça cikikligim var ve 4. Katta oturuyorum parkda bize uzak çocuk hep evde maalesef sonra geç oldu dedi sonra kızım gece 1.30da başladı ağlamaya gezmek istedi sonra aşırı ağladı en sonunda işte küfür etti
Evet. Öyle hani derler ya kızlar büyüdüğünde babası ile evlenir diye bazen diyorum babamla evlenmisimEn çok da böyle ahlak bekçisi gibi olanlar aldatıyor. Yargılama cümlelerini gözlerini alamadıkları için bahane olarak ortaya koyuyorlar. Sanki abazalığından değil de yanlış olduğunu söylemek için bakıyormuş gibicilik oynuyor abimiz.
Artık psikolojim bozuldu bu kadar kısa sürede doktora gidicem memleketime gidersem inşallah bir müddet uzaklaşmak istiyorumYani şimdi çocuk falan var tamam ama boşayın gitsin bunu ya sorunlu belli
Bir müddet değil tamamen uzaklaşın bu kişiden benceArtık psikolojim bozuldu bu kadar kısa sürede doktora gidicem memleketime gidersem inşallah bir müddet uzaklaşmak istiyorum
Beni üzdüğünü anlıyor ozrde diliyor ama dedim özür dile aynısı aynısı dedim tamm haklısın diyor sarılıp opuyorBir müddet değil tamamen uzaklaşın bu kişiden bence
dediğim gibi en iyi boşanmak, tutarsız çünkü, başka diyebileceğim bi şey yokBeni üzdüğünü anlıyor ozrde diliyor ama dedim özür dile aynısı aynısı dedim tamm haklısın diyor sarılıp opuyor
Anlıyorum teşekkür ederim derdimi dinlediğiniz icindediğim gibi en iyi boşanmak, tutarsız çünkü, başka diyebileceğim bi şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?