Çaresizim. Sıkıntıdan zayıfladım bir fikir verin bana :(

Neden annesine bırakacak? Elbette ziyarete gidersin ama esin yokken kendi annende zaman geçirmek daha güzel olur senin için. Kaldıki ona da her dakika başı gitmezsin. Bu düşüncesinden bende hoşlanmadim

bu kadar kafan karışıyorsa aşık değilsin demektir mantığına da yatmıyor belliki
bence boşver...uzatmanın anlamı yok daha iyisi çıkar karşına inşallah

babalar arkadassa bu işler genelde pek olmuyor. bır tanıdıgım bu sekılde evlendı. babası hiç istemedı annesı ıstedı ve evlendıler 2 yıl sonra bosandılar. aileler düşman oldu resmen.

Babalarınız arkadaş olmasa, hiç tanışmadıkları biriyle evleniyor olsanız annenizin yüreğine inecekti herhalde. İnsanlar kuzenleriyle evleniyor; o evliliklerde bile boşanmalar oluyor. Tanıyıp tanımamak bir kriter değil bence.

Fakat, nişanlınızın da eski kafalı olmadığına emin misiniz? Ne demek "yeni gelinsin, ben yokken annemde durursun"? Madem bütün gün kayınvalideyle oturacaksınız, masraf olmasın, aynı evde yaşayın bari. Evde tek kalıp kalamayacağınıza da mı nişanlınız karar veriyor? İşten çıkmanızı o mu istedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…