Annen çok doğru söylüyor.evlenmeden iyi geçiniyorum falan deme...o işler o kadar basit değil ama bu senin durumunla ilgili değil.genel bir doğru.ancak annenin içine sinmiyorsa vardır bir hayır.eski kafalı insanlarla uğraşmak zordur...ilişkinin bitip bitmemesini sorman birşey ifade etmiyor.yaşayan sensin...Mrblar, Ben 7 aylık sözlüyüm, 3 ay snra düğünüm olacak. Nişanlım babamın arkadasının oğlu. Babam pek istemeye istemeye verdi tanıdık olunca,ortaokul mezunu olunca, sinmedi ama sırf ben istiyorum diye verdi. ilk aylar herşey güzeldi kayınvalidem cok iyi görümcelerimle cok iyi anlaşıyorz zaten oncedden da tanıyorduk birbirimizi. ama Annem sürekli içine girmeynce bilemezsin diyor. belki kötü cıkacak diyor her ne kadar tanısakda belli olmaz diyor.Evlilik Zaten bir Risk, Benım durumum risk üstüne risk tasıyor Tek Endişem, Tek korkum Anneme babama yuzumu kara cıkarmamak Onlar benım herseyım. Bir de evi Kv. yakın tutulacak annem pek razı degil eski kafalı bunlar ne olckmıs yakın oturunca ortada olsun dıyor. işte evimize hic gelmıyor nısanlın diyor. bunları 7 ay boyunca dedi durdu. bi ara söz atmaya kadar geldim patladm dayanamadım ;( ama vazgecemedım de nısanlımdan.. Böyle severek evlenip endişeli olan var mı ,yada böyle korkuları olan? Annemin dedıklerıne bakmayıp nısanlımla iyi gecnmem mı lazım yoksa kulak arkası etmeyıp dıkkate almam mı lazım
İyi de niye sözlendikten sonra söylüyor bunları? Madem öyle önceden deseydi sen de tanırdın biraz öyle sözlenirdin.. Ama önceden de söylediyse ve sen kulak asmayıp sözlenmek istediysen, bu kararının arkasında durmalısın. İyi diyerek veriyor kızlarını bazı anneler kötü çıkıyor. Bunlar lafla sözle olacak şeyler değil. Eşinin ailesi nasıl sana karşı ?
Tskler yorumunz için. 2-3 kere geldi nisanlm zaten ama çalışıyor yorgun geliyor denk gelmiyor bazenailenin söylediklerini cok önemsemeyip nisanlanmıssın simdi nisanlının bir yanlısı eksigini görmeden onu bırakamazsın,bu ikinize de haksızlık olur..
ama seni düsündüren seyler varsa üzerine git cünkü anne baba sözü dinlemeyip pisman olan cok insan var cevrede.. ve baska ailenin içine girince anlıyorsun kimse ailen kadar seni düsünüp sahiplenemez..
bu arada nisanlın niye evinize gelmiyor ? bu bir soru işaretidir mesela
ailenin söylediklerini cok önemsemeyip nisanlanmıssın simdi nisanlının bir yanlısı eksigini görmeden onu bırakamazsın,bu ikinize de haksızlık olur..
ama seni düsündüren seyler varsa üzerine git cünkü anne baba sözü dinlemeyip pisman olan cok insan var cevrede.. ve baska ailenin içine girince anlıyorsun kimse ailen kadar seni düsünüp sahiplenemez..
bu arada nisanlın niye evinize gelmiyor ? bu bir soru işaretidir mesela
Bazen bende öyle düşünmüyor değilim çok mu abartiyorsn ? Ama evlilik bu bakkaldan ekmek almaya gelmez bi kere olacak ve inş skntsz hayrli bi sklde olmasını istedgmz için bu kadar derrt ediyorumHiç derdi yokken kendine ya olursa diye diye dert yaratan birisin herhalde.
Siz çalışıyor musunuz nişanlı ne iş yapıyor yaşlarınız kaç?
Annenin psikolojisi pek iyi değil ya da damat yeterince zengin fegilMrblar, Ben 7 aylık sözlüyüm, 3 ay snra düğünüm olacak. Nişanlım babamın arkadasının oğlu. Babam pek istemeye istemeye verdi tanıdık olunca,ortaokul mezunu olunca, sinmedi ama sırf ben istiyorum diye verdi. ilk aylar herşey güzeldi kayınvalidem cok iyi görümcelerimle cok iyi anlaşıyorz zaten oncedden da tanıyorduk birbirimizi. ama Annem sürekli içine girmeynce bilemezsin diyor. belki kötü cıkacak diyor her ne kadar tanısakda belli olmaz diyor.Evlilik Zaten bir Risk, Benım durumum risk üstüne risk tasıyor Tek Endişem, Tek korkum Anneme babama yuzumu kara cıkarmamak Onlar benım herseyım. Bir de evi Kv. yakın tutulacak annem pek razı degil eski kafalı bunlar ne olckmıs yakın oturunca ortada olsun dıyor. işte evimize hic gelmıyor nısanlın diyor. bunları 7 ay boyunca dedi durdu. bi ara söz atmaya kadar geldim patladm dayanamadım ;( ama vazgecemedım de nısanlımdan.. Böyle severek evlenip endişeli olan var mı ,yada böyle korkuları olan? Annemin dedıklerıne bakmayıp nısanlımla iyi gecnmem mı lazım yoksa kulak arkası etmeyıp dıkkate almam mı lazım