• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizim, öneri bekliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Patron kısmı genelde evli oluyor canım ama ya, ne yapsın kızcağız☹️?
Empati yapmamızı rica etmiş. Empati yaptım kendimden iğrendim. 24 yaşında kadın buraya gelip çocuk gibi, evliydi, mutsuzdu, mıymıy mıymıy yapmasın bir zahmet. Bi yükseldim şuvan

Bende babami hiçç tanımadım napalm babasiz büyüdük diye tüm şehrin yaşlı kart horozlarinin kucagindami gezecektik 🤢🤣😂🤣🤣

Hep kendi yaşıtım dikkatimi çekmiştir valla yaşlı ve üstelik evli amcaları ne yapayım ya. 🤣 bu arada babanızı hiç tanımamanıza üzüldüm. Kader yani insanlar birsekilde büyüyorlar.
Bir iş arkadaşım vardı kahve içelim dedik baktım kızın yanına yaşlı biri geldi kız dedi ki arkadaşım amcam gibi birşey baktım herşeyi ona aldırıyor anladım birşeyler var ortada gariplik samimiler de vs.
Olaya da öyle yabancıyım ki sustum kaldım masa da sonradan mesajla bence kendi yaşıtın insanlarla konuşmalısın ,birde sen nişanlıyım dedin görüşme öyle vs dedim ona.
Kendi kendime de Gama insanları kendin gibi bilme dedim birdaha görüşmedim. 🤣

Son düzenleme:
Empati yapmamızı rica etmiş. Empati yaptım kendimden iğrendim. 24 yaşında kadın buraya gelip çocuk gibi, evliydi, mutsuzdu, mıymıy mıymıy yapmasın bir zahmet. Bi yükseldim şuvan
Çok haklısın canım, işin geyiği bir tarafa dursun ama cidden mide bulandırıcı bir konu.Şu hayatta asla normal karşılayamacağım şeylerden biri.

Konu silmek yassak yassak

Hanım kızımız bu kartoloş ile liseli aşıklar gibi takılacağını sanmıştı herhalde 🙄.

Konu sahibi bu konu da akıllıymış bak takdir edilesi. Ama foto roman da beklemesin bir
zahmet aşkla yola getiririm kafasından geliyor bunlar adam olta atmış beklemiş işte hangi kefali avlarsa. 😂
Ciddi olmak gerekirse de patronlarla ne olursa olsun samimi olunmaz işyerinde her hareket izlenir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back