• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizim, öneri bekliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yargılamadan cevap veriyorum babanızla ilişkinize üzüldüm ve evet kendinizden yaşça büyük bir erkekle yakınlık kurmanız bundan dolayı olabilir ancak adamın evli olması çok çok büyük bir şey. Kendinize saygınız olsun evli bir erkeğin ikinci kadını olmayı hak etmiyorsunuz. Güzel yonlerinize odaklanıp kendi prensiplerinizi oluşturun. Umarım doğru yolu bulursunuz

Babalari yasindaki ve evli adamlarda ne buluyorsunuz kendi denginizde kendinize göre erkek kalmadida kartlarami düştünüz sonrada babam şöyle idi yok babasiz büyüdüm bahanelerine siginmayi birakin her babasi olmayan gidip babasi yasindaki ile sevgilimi olsun nasıl yakistiriyorsunuz kendinize yanınıza cevrenize ayyy midem bulanıyor böyle konulardan 🤢🤢😡

Son düzenleme:
Babalari yasindaki ve evli adamlarda nu buluyorsunuz kendi denginizde kendinize göre erkek kalmadida kartlarami düştünüz sonrada babam şöyle idi yok babasiz büyüdüm bahanelerine siginmayi birakin her babasi olmayan gidip babasi yasindaki ile sevgilimi olsun nasıl yakistiriyorsunuz kendinize yanınıza cevrenize ayyy midem bulanıyor böyle kinulardan 🤢🤢😡

Adam zengin başka açıklaması yok bu yaştan sonra baba sevgisini ne yapacak yaa fasa fiso laflar.
Kimi kandırıyolar. Güçlü erkek figürünü sever kadınlar zenginse.

Evett parasi olsun da gerisi önemli değil çok iğrenç ama yaaa ☹️

Bunun erkek versiyonları da var. Yok ben olgun seviyorum vs yalan dolan. İşin sonu hep maddiyatta bitiyor. Ben hiç fakir adamın yanında genç biri görmedim henüz.
Olgun seviyorum dersen maks. 10-15 yaş arası büyük olur. Tutup bir iki nesil büyük olmaz.
Kafa yapısı hiçbir zaman uyuşmaz hep hastalıkları çıkmaya başlar yaşlı olanın. Düşününce çok iğrenç herkes dengi ile yakışır.
Parayi kendi kendine kazanmak en büyük hazine. Asalak gibi yaşamak bir insan için çok hazince.

Bunun erkek versiyonları da var. Yok ben olgun seviyorum vs yalan dolan. İşin sonu hep maddiyatta bitiyor. Ben hiç fakir adamın yanında genç biri görmedim henüz.
Olgun seviyorum dersen maks. 10-15 yaş arası büyük olur. Tutup bir iki nesil büyük olmaz.
Kafa yapısı hiçbir zaman uyuşmaz hep hastalıkları çıkmaya başlar yaşlı olanın. Düşününce çok iğrenç herkes dengi ile yakışır.
Parayi kendi kendine kazanmak en büyük hazine. Asalak gibi yaşamak bir insan için çok hazince.
Maalesef fark etmiyor erkeklerde var kadinlar da var yaşça büyük sevgili yapan sırf para hazira konmak çalışıp kazanmak yerine ☹️ çok kötü daha fazla sinirlenmicem yoksa ban yiyeceğim 😡☹️

Babamla aram iyi değil edebiyatı da iyice sıktı. Şu devirde kimsenin babasıyla arasının yüzde yüz iyi olduğunu düşünmüyorum çünkü kuşak çatışmaları çok fazla. Kuşaklar arası farklılıklar fazla olduğu için çatışmalar da haliyle artıyor. E o zaman herkes evli adamlarla gezsin tozsun.

Babamla hiç aram iyi olmadı hiç yaşlı insanlar cezbedici gelmedi bana be bende mi terslik var yoksa bu terslikte mi iş var? 🤣🤣🤣

28 yaşındayım çocukluğumdan beri gözlemliyorum parası olmayan 10 yaş büyüğünü bile sevdiklerini hiç görmedim. Ne zaman parası olur olgun seviyorum olur.

28 yaşındayım çocukluğumdan beri gözlemliyorum parası olmayan 10 yaş büyüğünü bile sevdiklerini hiç görmedim. Ne zaman parası olur olgun seviyorum olur.

Aynen öyle statü olarak yüksek yerlerdedir o kişi yada ünlüdür çevresi olan güçlü kişilerdir. Birde kadın bakar mesleği var evi var arabası var vs okeyler kafasın da bizde gayet tipe bakıyoruz eğer yaşını göstermiyorsa yakışıklı ise aşık olma ihtimali var maksimum 10 diyorum o sebeble.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back