• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizim, öneri bekliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

slmnbrcnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2023
1
-13
1
25
Merhaba kızlar,
Öncelikle bunu okurken beni yargılamamanızı ve buna empati yaparak cevap vermenizi istiyorum. Biraz uzun bir yazı olacak lütfen okuyun . Her birinizin samimiyetini güvenerek yardım istiyorum.

öncelikle 23 yaşındayım, çok fazla ailesel sorun yaşamış 13 yaşından beri babaannesi ve dedesi yanında yaşayan babasını neredeyse hiç görmeyen annesiyle arasında mesafe olan bir kızım aslına bakarsanız bir çok derdimi geride bırakmış ama olduğum durumdan 2 senedir çıkamamanın hayretiyle burada paylaşma gereği duydum.

Öncelikle güzel bir şirkette staj görmeye başladım işimi çok sevdiğim için dört elle sarıldım her şeye hakimim ve çokta mutluyum işimden.

3 patron var bu şirkette hepsiyle aram çok iyidir ama biriyle aram her zaman daha iyi olmuştur. 2 sene önce biriyle sürekli konuşmaya dertleşmeye başladık ve gittikçe daha da çok yakın olduk kendisi benden yaşça çok büyük sorunlu bir evliliği 2 çocuk babası olan bir adam. Sürekli beni düşünmeye çok ilgi göstermeye başladı bu da ciddi anlamda hoşuma gitmeye başladı bende aynı şekilde davrandım çok sıkı fıkı olduk bütün ailesel konularımı biliyordu bende onunkini biliyordum , birbirimize sarılıyorduk huzurlu hissediyorduk ( cinsel hiçbir şey yaşanmadı) ben bunun hata olduğunu biliyordum o da biliyordu tabii, 1 sene önce ilgisi bitti eskisi gibi samimi davranmıyordu artık iş dışında pek konuşmamaya başladık , bende o kadar ilgiden sonra biranda boşluğa düştüm hala aynı durumdayım çok fazla kafamda dönüyor eskiden yaşadığımız güzel şeyler şimdi neden böyle diye sorgulamadan kendimi alıkoyamıyorum yanlış olduğunuda biliyorum :(((( kızlar aklımdan nasıl çıkarabilirim? Ne yapmam gerekiyor hiçbir fikrim yok.

Merhaba kızlar,
Öncelikle bunu okurken beni yargılamamanızı ve buna empati yaparak cevap vermenizi istiyorum. Biraz uzun bir yazı olacak lütfen okuyun . Her birinizin samimiyetini güvenerek yardım istiyorum.

öncelikle 23 yaşındayım, çok fazla ailesel sorun yaşamış 13 yaşından beri babaannesi ve dedesi yanında yaşayan babasını neredeyse hiç görmeyen annesiyle arasında mesafe olan bir kızım aslına bakarsanız bir çok derdimi geride bırakmış ama olduğum durumdan 2 senedir çıkamamanın hayretiyle burada paylaşma gereği duydum.

Öncelikle güzel bir şirkette staj görmeye başladım işimi çok sevdiğim için dört elle sarıldım her şeye hakimim ve çokta mutluyum işimden.

3 patron var bu şirkette hepsiyle aram çok iyidir ama biriyle aram her zaman daha iyi olmuştur. 2 sene önce biriyle sürekli konuşmaya dertleşmeye başladık ve gittikçe daha da çok yakın olduk kendisi benden yaşça çok büyük sorunlu bir evliliği 2 çocuk babası olan bir adam. Sürekli beni düşünmeye çok ilgi göstermeye başladı bu da ciddi anlamda hoşuma gitmeye başladı bende aynı şekilde davrandım çok sıkı fıkı olduk bütün ailesel konularımı biliyordu bende onunkini biliyordum , birbirimize sarılıyorduk huzurlu hissediyorduk ( cinsel hiçbir şey yaşanmadı) ben bunun hata olduğunu biliyordum o da biliyordu tabii, 1 sene önce ilgisi bitti eskisi gibi samimi davranmıyordu artık iş dışında pek konuşmamaya başladık , nadiren hal hatır konuşuyorduk,bende o kadar ilgiden sonra biranda boşluğa düştüm hala aynı durumdayım çok fazla kafamda dönüyor eskiden yaşadığımız güzel şeyler şimdi neden böyle diye sorgulamadan kendimi alıkoyamıyorum yanlış olduğunuda biliyorum :KK43:((( kızlar aklımdan nasıl çıkarabilirim? Artık düşünmek umursamak istemiyorum işime ve hayatıma bakmak istiyorum ama aramızda kötü olsun istemiyorum.Ne yapmam gerekiyor hiçbir fikrim yok.
Ne yapmam gerekiyor sorusunu kabul etmiyorum. Evli evli!

Merhaba kızlar,

3 patron var bu şirkette hepsiyle aram çok iyidir ama biriyle aram her zaman daha iyi olmuştur. 2 sene önce biriyle sürekli konuşmaya dertleşmeye başladık ve gittikçe daha da çok yakın olduk kendisi benden yaşça çok büyük sorunlu bir evliliği 2 çocuk babası olan bir adam. Sürekli beni düşünmeye çok ilgi göstermeye başladı bu da ciddi anlamda hoşuma gitmeye başladı bende aynı şekilde davrandım çok sıkı fıkı olduk bütün ailesel konularımı biliyordu bende onunkini biliyordum , birbirimize sarılıyorduk huzurlu hissediyorduk ( cinsel hiçbir şey yaşanmadı) ben bunun hata olduğunu biliyordum o da biliyordu tabii, 1 sene önce ilgisi bitti eskisi gibi samimi davranmıyordu artık iş dışında pek konuşmamaya başladık , nadiren hal hatır konuşuyorduk,bende o kadar ilgiden sonra biranda boşluğa düştüm hala aynı durumdayım çok fazla kafamda dönüyor eskiden yaşadığımız güzel şeyler şimdi neden böyle diye sorgulamadan kendimi alıkoyamıyorum yanlış olduğunuda biliyorum :KK43:((( kızlar aklımdan nasıl çıkarabilirim? Artık düşünmek umursamak istemiyorum işime ve hayatıma bakmak istiyorum ama aramızda kötü olsun istemiyorum.Ne yapmam gerekiyor hiçbir fikrim yok.
Adam kalkıp da "karım çok iyi ve mükemmel bir evliliğim var" diyecek değil ya.. yaklaşmak için yaralı ceylan modunda takılacak. "Babamdan görmediğim sevgi" bahanesine sakın sığınmayın zira baba kız ilişkisi kurmamışsınız. Kart bir erkeğin genç bir kıza yürümesi, sonra da hatasından dönmesi durumu var ortada. Siz de onun gibi sadece iş konusunda muhatap olun. Ki olması gereken de bu.
Not: patronlarinizla samimiyet kurmayın.

Adam kalkıp da "karım çok iyi ve mükemmel bir evliliğim var" diyecek değil ya.. yaklaşmak için yaralı ceylan modunda takılacak. "Babamdan görmediğim sevgi" bahanesine sakın sığınmayın zira baba kız ilişkisi kurmamışsınız. Kart bir erkeğin genç bir kıza yürümesi, sonra da hatasından dönmesi durumu var ortada. Siz de onun gibi sadece iş konusunda muhatap olun. Ki olması gereken de bu.
Not: patronlarinizla samimiyet kurmayın.
Babamla aram iyi değil edebiyatı da iyice sıktı. Şu devirde kimsenin babasıyla arasının yüzde yüz iyi olduğunu düşünmüyorum çünkü kuşak çatışmaları çok fazla. Kuşaklar arası farklılıklar fazla olduğu için çatışmalar da haliyle artıyor. E o zaman herkes evli adamlarla gezsin tozsun.

Son düzenleme:
Babamla aram iyi değil edebiyatı da iyice sıktı. Şu devirde kimsenin babasıyla arasının yüzde yüz iyi olduğunu düşünmüyorum çünkü kuşak çatışmaları çok fazla. Kuşaklar arası farklılıklar fazla olduğu için çatışmalar da haliyle artıyor. E o zaman herkes evli adamlarla gezsin tozsun. Kesinlikle karakter meselesi.
Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca artık şu evli insanların evde mutsuzum yalanına inanılmasın yahu... aldatan adam " seninle takılıyorum ama karımla aramı bozmam, sen takılmalık, öylesine bir hevessin" demeyecek tabi ki.

Bir hata yapmissiniz akillanin isten ayrilin sevgiyi baska yerlerde aramayin hele ki evli adamlarda hic.

Merhaba kızlar,

Sende empati yapıp kendini adamın karısının ve çocuklarının yerine koyarmisin. Bu yaptığın çok utanç verici bı durum. Kendine gel, yaşın genç bekar ve kendi yasitin ahlaklı düzgün bir sevgili edinebilirsin.

senin çocukluğunda anne-baba-çocuk birarada mutlu aile figürü yokmuş. sen de aile olmak istediğin için evli ve çocuklu bir adam görünce onu kendi ailem yaparım diye düşündün herhalde. ama yanlış yollardasın. başkalarının evliliğini bozarak mutlu olamayız. ben bozmadım diyeceksin ama o iş öyle değil. senin de katkın var. evli olduğunu söyler söylemez mesafeni koruyacaktın. evli erkeklerin başka kadınlara söyledikleri her şey yalandır. sana eşini her kötülediği gün eve dönerken vicdan azabından karısına çiçek takı toka almıştır kesin. karısını tatile çıkarmıştır durup dururken hediyeye boğmuştur. bunlar o kadar klasik şeyler ki yaşın her söyleneni gerçek zannedecek yaşlarda.
patron konumunda paralı ve 40 lı yaşlarda bir adam ve 23 yaşındaki kız. o adamlar yüzlerce kez feleğin çemberinden geçmiştir. sen de kirlenmeden hemen o işten ayrıl. bu patronlardan sana sapıklık dışında bir şey gelmez. kendi yaşında bekar biriyle ol. evli insanlarla takılmalı ilişkilerin sonu intihar depresyon tarzı şeylere dönüşür. mutsuz insan zaten boşanır. ben mutsuzum boşanamıyorum çocuk var en eski yalan. boşananlar nasıl başardı. hayatını karartma.

Anlatırken çok masum göstermişsiniz fakat masum değilsiniz. Adam sizi bırakmasa sizin bırakacağınız yokmuş. Evli adamla birlikte olma bahaneniz de evliliğinin sorunlu olmasıymış mış. Evliliklerin büyük çoğunluğu sorunlu zaten o zaman herkes gitsin evliler beraber olsun. Büyük ihtimalle gencim Güzelim beni bırakmaz diye düşündünüz öyle olmayınca boşluğa düştünüz. Neyse iyi olmuş bu durumunuz. Hiç üzülmedim size.

Babamla aram iyi değil edebiyatı da iyice sıktı. Şu devirde kimsenin babasıyla arasının yüzde yüz iyi olduğunu düşünmüyorum çünkü kuşak çatışmaları çok fazla. Kuşaklar arası farklılıklar fazla olduğu için çatışmalar da haliyle artıyor. E o zaman herkes evli adamlarla gezsin tozsun.

İyi de birlikte oldukları adamlarda etik olarak babası yaşında olmasa da biyolojik olarak babaları yaşında oluyor çoğunun. Madem kuşak çatışması niye tekrar gidip bu koca adamlara sığınıyorlar ve bu kuşak çatışmasından neden sürekli erkekler değilde kadınlar etkileniyor?

İyi de birlikte oldukları adamlarda etik olarak babası yaşında olmasa da biyolojik olarak babaları yaşında oluyor çoğunun. Madem kuşak çatışması niye tekrar gidip bu koca adamlara sığınıyorlar ve bu kuşak çatışmasından neden sürekli erkekler değilde kadınlar etkileniyor?
Ben de onu diyorum işte. Sürekli bunun bahane edilmesi saçmalık gibi geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X