Merhaba çıkmaz bir durumdayım. Aklınızdan geçenleri yazarsanız çok sevinirim. 11 yıllık bir evliliğim var . Biri 6 yaşında diğeri 1.5 yaşında 2 kızım var. Son bir seneye kadar güzel bir evliliğim vardı. İkimizde çalıştık evimiz aldık arabamızı aldık gelecekle ilgili planlarımızı hep beraber yaptık. Benim en iyi dostum kocamdı başka kimseye ihtiyaç duymadım. 1.5 sene önce işyerinde beraber 12 yıl çalıştığı bir bayandan bahsetmeye başladı. Çok iyi bir insan olduğunu,işyerinde güvenebileceği tek kişi olduğunu benim de onu tanırsam çok seveceğimi söylüyordu. Kızım doğunca bize geldi sevdim bende bu kadını. Sonra gidip gelmeler başladı nasıl olduğunu anlamadan her hafta mutlaka görüşür olduk. Bu kadının da 2 kızı var. Kocası biraz duyarsızmiş. Karısıyla pek ilgilenmiyormuş. Kocasını çok seviyormuş bu olanlara çok üzülüyormuş.Bunlardan kocama bahsetmiş dertleşiyorlarmış. Bana da kocam anlatıyordu. Tatile beraber gitmeye karar verdik. yola beraber çıkacaktık biz kendi köyümüze onlar kendi köylerine gidecekti sonra gelip bizde kalacaklardı ordan da 3 günlüğüne Sinopa tatile gidecektik. Neyse sinopa gittik. İlk günler güzeldi. Hep beraber eğleniyorduk. Son gece eşim içmek istediğini söyledi ben de çocukları bırakamadığım için onunla gidemedim. Kadın geldi sigara içmeye diye beraber gittiler. O günün gündüzünde de kocası havuzda boğulma tehlikesi geçirmiş. çok etkilenmiş bundan . saat 11.30 da gittiler .ben uyuyakalmışım uyandığımda saat 1.30 du eşim hala gelmemişti. Çok sinirlendim biraz bekledim tekrar uyudum ne zaman geldiğini bilmiyorum.Yaklaşık 2.5 saat dışarda beraberlerdi. Sabah da bir kaç olay oldu sinirden köpürüyoum ben. Kocasının yanında bir şey de diyemiyorum. neyse kahvaltıdan sonra yola çıktık. Yol boyunca ağladım. Eşim soruyor ne oldu diye İstanbula kadar bir şey söylemek istemedim. Safranboluya gittik. Geziyoruz kocamın yanında hep o duruyor. Ben o kadar gerginim ki ağzımı açmaya korkuyorum çünkü çok kötü şeyler söyleyeceğimi biliyorum. En son bir yerde çay içmeye karar verdik. Eşim sigara içmek için dışarı çıktı bu da hemen arkasından .Zaten kocam ne zaman sigaraya çıksa o da peşinden gidiyordu. Kocasıyla ben çocuklarla cebelleşiyoruz . Çocuklar yaramaz yerlerinde durmuyorlar. Bekle bekle yoklar ben de sigara içmek istiyorum ama kızım benden başkasında durmuyor bırakamıyorum. En son dayanamadım artık ben gidiyorum diyip çıktım daha yeni geliyorlardı. Neyse arabaya bindik yola çıktık eşim soruyor ne oldu diye patladım bende ağzıma geleni söyledim. Beklemiyordu çok şaşırdı. Beni çok sevdiğini ve ben üzüldüğüm için çok üzüldüğünü beni kendinden ayrı tutmadığından bahsetti. Ben sen diye bir şey olmadığını ikimizin tek bir kişi olduğunu ama onu bu düşüncelerimle ve güvensizliğimle çok yaraladığımı falan söyledi. Eve geldik çocuklarımıza bakan bir kadın var ikimizi de çok iyi tanıyor. Onunla konuştum. Eşimin beni sevdiğini ona güvenmem gerektiğini ama bu kadını artık evime sokmamam gerektiğini söyledi. Ben de aynı düşüncedeydim zaten. Ama olmadı. Ne yaptı etti ya bizi zorla davet etti yada kendini davet ettirdi. Eşime gelmesinler artık diyorum o da boş yere kıskançlık yaptığımı bizimde aile dostlarımız olması gerektiğini bu kadının onun en iyi arkadaşı olduğunu söyleyip duruyordu. Ben de senin en iyi arkadaşın ben olmalıyım diyordum zaten öyle olduğunu bu kadının ona dertlerini açtığını ama kendisinin herhangi bir şeyden bahsetmediğini söylüyordu. Ocağın 7 sinde iş yerleri kapandı. Eşimle iş yeri kapanmadan önce alacağı tazminatla iş kurmasına karar vermiştik. Nasıl olduğunu anlamadan bu kadınla ortak olmaya karar verdiler ve beraber araştırmaya başladılar. Herşey kontrolümden çıktı zaten. Çocuklar, iş, derken daha ben kendime gelemeden benim isteklerim dışında o kadar çok şey gelişti ki. Sonuçta devreden bir dükkan buldular ve ortak oldular. Bankalardan krediler çekildi. Onların işsizlik maaşı olduğu için dükkanı benim üstüme açtılar. Yani dükkan da borçlar da benim üstümde şu anda. Dükkan işleyeli 4 gün oldu. eşim bir süredir bana çok iyi davranıyor. Sarılıyor ilgileniyor. Her defasında ona güvenmemi beni çok sevdiğini onun ise sadece arkadaşı olduğunu söylüyor. Kendi işiyle uğraştığı için de çok mutlu. Arkasında olmamı istiyor. Buna ihtiyacı olduğunu söylüyor. Bense felaket bir güvensizlik içindeyim. Bütün gün beraberler deliriyorum. Kafamda bir şeyleri kurup duruyorum. Hatta bana iyi davranma sebebini işyerini elinden alırım korkusu olduğunu bile düşünür oldum. Eski bir erkek arkadaşım var onu arayıp görüşerek ona bana yaptıklarını anlamasını bile düşünür oldum. Ama bu ben değilim. yapamam. Hayret ediyorum kocası bu olanlara nasıl izin veriyor diye eşime soruyorum demekki karısına güveniyor diyor. Ama ben aynısını yapsam kocam bana yapmadığını bırakmaz biliyorum.Bekliyorum bakalım yapacak bir şey kalmadı bu saaten sonra . Çok geç kaldım çok hatalar yaptım. Bütün gün onların beraber çalıştığını bilmek beni delirtiyor. Kocama kalsa ters olan hiç bir şey yok. Beni çok seviyor o ise sadece arkadaşı.
Siz ne düşünüyorsunuz . kusura bakmayın çok uzun oldu ama o kadar çaresizim ki. Bu saat oldu uyuyamadım. Düşünüp duruyorum. Kafayı yiyeceğim.Bir erkekle bir kadın sadece çok iyi dost olabilirmi?
Siz ne düşünüyorsunuz . kusura bakmayın çok uzun oldu ama o kadar çaresizim ki. Bu saat oldu uyuyamadım. Düşünüp duruyorum. Kafayı yiyeceğim.Bir erkekle bir kadın sadece çok iyi dost olabilirmi?