Çaresizim .Ne olur bir akıl verin :(

*sd*

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
5
0
86
İstanbul
Merhaba çıkmaz bir durumdayım. Aklınızdan geçenleri yazarsanız çok sevinirim. 11 yıllık bir evliliğim var . Biri 6 yaşında diğeri 1.5 yaşında 2 kızım var. Son bir seneye kadar güzel bir evliliğim vardı. İkimizde çalıştık evimiz aldık arabamızı aldık gelecekle ilgili planlarımızı hep beraber yaptık. Benim en iyi dostum kocamdı başka kimseye ihtiyaç duymadım. 1.5 sene önce işyerinde beraber 12 yıl çalıştığı bir bayandan bahsetmeye başladı. Çok iyi bir insan olduğunu,işyerinde güvenebileceği tek kişi olduğunu benim de onu tanırsam çok seveceğimi söylüyordu. Kızım doğunca bize geldi sevdim bende bu kadını. Sonra gidip gelmeler başladı nasıl olduğunu anlamadan her hafta mutlaka görüşür olduk. Bu kadının da 2 kızı var. Kocası biraz duyarsızmiş. Karısıyla pek ilgilenmiyormuş. Kocasını çok seviyormuş bu olanlara çok üzülüyormuş.Bunlardan kocama bahsetmiş dertleşiyorlarmış. Bana da kocam anlatıyordu. Tatile beraber gitmeye karar verdik. yola beraber çıkacaktık biz kendi köyümüze onlar kendi köylerine gidecekti sonra gelip bizde kalacaklardı ordan da 3 günlüğüne Sinopa tatile gidecektik. Neyse sinopa gittik. İlk günler güzeldi. Hep beraber eğleniyorduk. Son gece eşim içmek istediğini söyledi ben de çocukları bırakamadığım için onunla gidemedim. Kadın geldi sigara içmeye diye beraber gittiler. O günün gündüzünde de kocası havuzda boğulma tehlikesi geçirmiş. çok etkilenmiş bundan . saat 11.30 da gittiler .ben uyuyakalmışım uyandığımda saat 1.30 du eşim hala gelmemişti. Çok sinirlendim biraz bekledim tekrar uyudum ne zaman geldiğini bilmiyorum.Yaklaşık 2.5 saat dışarda beraberlerdi. Sabah da bir kaç olay oldu sinirden köpürüyoum ben. Kocasının yanında bir şey de diyemiyorum. neyse kahvaltıdan sonra yola çıktık. Yol boyunca ağladım. Eşim soruyor ne oldu diye İstanbula kadar bir şey söylemek istemedim. Safranboluya gittik. Geziyoruz kocamın yanında hep o duruyor. Ben o kadar gerginim ki ağzımı açmaya korkuyorum çünkü çok kötü şeyler söyleyeceğimi biliyorum. En son bir yerde çay içmeye karar verdik. Eşim sigara içmek için dışarı çıktı bu da hemen arkasından .Zaten kocam ne zaman sigaraya çıksa o da peşinden gidiyordu. Kocasıyla ben çocuklarla cebelleşiyoruz . Çocuklar yaramaz yerlerinde durmuyorlar. Bekle bekle yoklar ben de sigara içmek istiyorum ama kızım benden başkasında durmuyor bırakamıyorum. En son dayanamadım artık ben gidiyorum diyip çıktım daha yeni geliyorlardı. Neyse arabaya bindik yola çıktık eşim soruyor ne oldu diye patladım bende ağzıma geleni söyledim. Beklemiyordu çok şaşırdı. Beni çok sevdiğini ve ben üzüldüğüm için çok üzüldüğünü beni kendinden ayrı tutmadığından bahsetti. Ben sen diye bir şey olmadığını ikimizin tek bir kişi olduğunu ama onu bu düşüncelerimle ve güvensizliğimle çok yaraladığımı falan söyledi. Eve geldik çocuklarımıza bakan bir kadın var ikimizi de çok iyi tanıyor. Onunla konuştum. Eşimin beni sevdiğini ona güvenmem gerektiğini ama bu kadını artık evime sokmamam gerektiğini söyledi. Ben de aynı düşüncedeydim zaten. Ama olmadı. Ne yaptı etti ya bizi zorla davet etti yada kendini davet ettirdi. Eşime gelmesinler artık diyorum o da boş yere kıskançlık yaptığımı bizimde aile dostlarımız olması gerektiğini bu kadının onun en iyi arkadaşı olduğunu söyleyip duruyordu. Ben de senin en iyi arkadaşın ben olmalıyım diyordum zaten öyle olduğunu bu kadının ona dertlerini açtığını ama kendisinin herhangi bir şeyden bahsetmediğini söylüyordu. Ocağın 7 sinde iş yerleri kapandı. Eşimle iş yeri kapanmadan önce alacağı tazminatla iş kurmasına karar vermiştik. Nasıl olduğunu anlamadan bu kadınla ortak olmaya karar verdiler ve beraber araştırmaya başladılar. Herşey kontrolümden çıktı zaten. Çocuklar, iş, derken daha ben kendime gelemeden benim isteklerim dışında o kadar çok şey gelişti ki. Sonuçta devreden bir dükkan buldular ve ortak oldular. Bankalardan krediler çekildi. Onların işsizlik maaşı olduğu için dükkanı benim üstüme açtılar. Yani dükkan da borçlar da benim üstümde şu anda. Dükkan işleyeli 4 gün oldu. eşim bir süredir bana çok iyi davranıyor. Sarılıyor ilgileniyor. Her defasında ona güvenmemi beni çok sevdiğini onun ise sadece arkadaşı olduğunu söylüyor. Kendi işiyle uğraştığı için de çok mutlu. Arkasında olmamı istiyor. Buna ihtiyacı olduğunu söylüyor. Bense felaket bir güvensizlik içindeyim. Bütün gün beraberler deliriyorum. Kafamda bir şeyleri kurup duruyorum. Hatta bana iyi davranma sebebini işyerini elinden alırım korkusu olduğunu bile düşünür oldum. Eski bir erkek arkadaşım var onu arayıp görüşerek ona bana yaptıklarını anlamasını bile düşünür oldum. Ama bu ben değilim. yapamam. Hayret ediyorum kocası bu olanlara nasıl izin veriyor diye eşime soruyorum demekki karısına güveniyor diyor. Ama ben aynısını yapsam kocam bana yapmadığını bırakmaz biliyorum.Bekliyorum bakalım yapacak bir şey kalmadı bu saaten sonra . Çok geç kaldım çok hatalar yaptım. Bütün gün onların beraber çalıştığını bilmek beni delirtiyor. Kocama kalsa ters olan hiç bir şey yok. Beni çok seviyor o ise sadece arkadaşı.
Siz ne düşünüyorsunuz . kusura bakmayın çok uzun oldu ama o kadar çaresizim ki. Bu saat oldu uyuyamadım. Düşünüp duruyorum. Kafayı yiyeceğim.Bir erkekle bir kadın sadece çok iyi dost olabilirmi?

keşke kıskandığını bu kadar belli etmeden aralarında bişey olduğuna emin olsaydın.

şimdi eşine pişman olduğunu söyle özür dile.o kadına iyi davran evine davet et.ses kayıt cihazları falan var 100 liraya,onları kullan belki bişeylerden emin olursun.ikisini başbaşa odada bırakır kayıt cihazını açarsın.bi dene derim.en azından boşansan kanıtın olur tazminat alırsın

şeytan kadınların aklını her zmn bu konularla meşkul eder. öncelikle bunu unutma derim ben. benm eşim geç saatlere kadar çalışır hep, şeytan keç kera kafama girdi acaba diye. ama bence bu kuşkulardan kurtar kendini. bence erkekle bayan arkadaş olabilir. hatta bence aldatıyor olsa seni dükkanı üzerine yapmazlardı diye düşünüyorum. anlattıklarında çok abest birşey göremedim ben. ama gene de illaki emin olmalıyım diyorsan arkadaşın dediği gibi dinleme gihazı yerleştirebilirsin. ama arkadaşın dediği gibi birşey çıkarsa ses kaydını delil olarak sunamazsın mahkemede. ses kaydı delil sayılmıyor. bil istedim bunu da...

bence iyi analiz yap belki şuanda aralarında bişey yoksa bile heran olabilir sakın onlara vekalet falan verme devirde verme ama yanlızda bırakma anladığım kadarıyla kadın ilgiye aç ve kocandada bu var ondan dolayı kocana güven ama kadına güvenme bence

eger o kadının bi art niyeti varsa allah her türlü cezasını versin inş
şuna bak yaa bi de erkeklere kızıyoruz ama başımıza ne gelirse yine bi kadın yüzünden geliyo
sen moralini bozma eşine güven ama salak olmadığını da hissettir

bu olayınn aynısına ama bastaann sona aynısına birebir şahit oldum canım çok çok yakın bi akrabamda üstelik...

evli mutlu bi çift ikide kız cocukları vardı hatta ikinci bebegi ufacıktı,adam aynı iş yerinde çalıştıgı bir kadınla arkadaşlık dostluk adı altınla görüşüyordu cok samimilerdi, zamanla karısıylada tanıstırdı ve gelip gitmeler basladı bir süre sonra çalıstıkları iş yeri battı ve beraber ortak bi dükkan açtılar tabi dükkan adamın karısının üstüne bütün kredilerde ha buradaki tek fark diger kadın evli deil nişanlydı,
zaman ilerledikçe şüpheler dogru çıktı ve aralarında ennn basından beri hem duygusal hemde cinsel anlamda ilşki oldugu ortaya çıktı tabi biz büyük şok yasadık karısının durumunu söylemeye bile gerek yok tabi...araya eş dost birileri girdi kadın kocasını affetti öbürü nişanlısıyla evlendi gitti ve bütüün borçlar karı kocanın üstüne kaldı krediler falan filann hala ödemeye çalışıolar ...

aradan biraz zaman geçtikten sonra kadınla konustugumuzda nasıl anlayamadıgını sordum diger kadın evlerine sürekli giriyodrdu çünkü oda zaman zaman hissetsemde kadınsal kıskançlıktır diyip üstünde durmadım kocam herzaman benı cok sevdgını söyluodu falan dedi hatta bazen benım yanımda abi diodu eşime oda bacım diodu falan dedi walla şimdi hatırladıkça bile tüylerim diken diken olduu:5:

amacım seni korkutmak yada üzmek deil ama herzaman tetikte ol canım sürekli kontrol et aniden beklemedikleri bi zamanda işyerine git uzaktan izle ama yılma emin olana kadar kimsesin seni saf yerine koymasına müsade etme bu kadarda pasif durma özellikle o kadın var ken kocan sana nasıl davranıyo kocan sana güzel bişey dedginde kadının yüzündeki ifade nasıl falan bunlar ufak ayrıntılar ama önemli...Çok üzüldüm duruma inşallah yanılıyosundur ve kocan böyle bi salaklık yapmıyordurr :14:

Bir kadın ve bir erkek bana göre..
Asla arkadaş olamaz.Bir müddet sonra arkadaşlık bir bakmışsın başka bir şekle dönmüş.Hepimiz duyuyoruz görüyoruz.Sonuç çoğunlukla kötü bitiyor.Şahsen kendi eşim için söz konusu olamaz başka bir kadın ile çok iyi arkadaş olmak.Çünkü onun en iyi arkadaşı benim ve başka bir arkadaşa ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum.

Merhaba çıkmaz bir durumdayım. Aklınızdan geçenleri yazarsanız çok sevinirim. 11 yıllık bir evliliğim var . Biri 6 yaşında diğeri 1.5 yaşında 2 kızım var. Son bir seneye kadar güzel bir evliliğim vardı. İkimizde çalıştık evimiz aldık arabamızı aldık gelecekle ilgili planlarımızı hep beraber yaptık. Benim en iyi dostum kocamdı başka kimseye ihtiyaç duymadım. 1.5 sene önce işyerinde beraber 12 yıl çalıştığı bir bayandan bahsetmeye başladı. Çok iyi bir insan olduğunu,işyerinde güvenebileceği tek kişi olduğunu benim de onu tanırsam çok seveceğimi söylüyordu. Kızım doğunca bize geldi sevdim bende bu kadını. Sonra gidip gelmeler başladı nasıl olduğunu anlamadan her hafta mutlaka görüşür olduk. Bu kadının da 2 kızı var. Kocası biraz duyarsızmiş. Karısıyla pek ilgilenmiyormuş. Kocasını çok seviyormuş bu olanlara çok üzülüyormuş.Bunlardan kocama bahsetmiş dertleşiyorlarmış. Bana da kocam anlatıyordu. Tatile beraber gitmeye karar verdik. yola beraber çıkacaktık biz kendi köyümüze onlar kendi köylerine gidecekti sonra gelip bizde kalacaklardı ordan da 3 günlüğüne Sinopa tatile gidecektik. Neyse sinopa gittik. İlk günler güzeldi. Hep beraber eğleniyorduk. Son gece eşim içmek istediğini söyledi ben de çocukları bırakamadığım için onunla gidemedim. Kadın geldi sigara içmeye diye beraber gittiler. O günün gündüzünde de kocası havuzda boğulma tehlikesi geçirmiş. çok etkilenmiş bundan . saat 11.30 da gittiler .ben uyuyakalmışım uyandığımda saat 1.30 du eşim hala gelmemişti. Çok sinirlendim biraz bekledim tekrar uyudum ne zaman geldiğini bilmiyorum.Yaklaşık 2.5 saat dışarda beraberlerdi. Sabah da bir kaç olay oldu sinirden köpürüyoum ben. Kocasının yanında bir şey de diyemiyorum. neyse kahvaltıdan sonra yola çıktık. Yol boyunca ağladım. Eşim soruyor ne oldu diye İstanbula kadar bir şey söylemek istemedim. Safranboluya gittik. Geziyoruz kocamın yanında hep o duruyor. Ben o kadar gerginim ki ağzımı açmaya korkuyorum çünkü çok kötü şeyler söyleyeceğimi biliyorum. En son bir yerde çay içmeye karar verdik. Eşim sigara içmek için dışarı çıktı bu da hemen arkasından .Zaten kocam ne zaman sigaraya çıksa o da peşinden gidiyordu. Kocasıyla ben çocuklarla cebelleşiyoruz . Çocuklar yaramaz yerlerinde durmuyorlar. Bekle bekle yoklar ben de sigara içmek istiyorum ama kızım benden başkasında durmuyor bırakamıyorum. En son dayanamadım artık ben gidiyorum diyip çıktım daha yeni geliyorlardı. Neyse arabaya bindik yola çıktık eşim soruyor ne oldu diye patladım bende ağzıma geleni söyledim. Beklemiyordu çok şaşırdı. Beni çok sevdiğini ve ben üzüldüğüm için çok üzüldüğünü beni kendinden ayrı tutmadığından bahsetti. Ben sen diye bir şey olmadığını ikimizin tek bir kişi olduğunu ama onu bu düşüncelerimle ve güvensizliğimle çok yaraladığımı falan söyledi. Eve geldik çocuklarımıza bakan bir kadın var ikimizi de çok iyi tanıyor. Onunla konuştum. Eşimin beni sevdiğini ona güvenmem gerektiğini ama bu kadını artık evime sokmamam gerektiğini söyledi. Ben de aynı düşüncedeydim zaten. Ama olmadı. Ne yaptı etti ya bizi zorla davet etti yada kendini davet ettirdi. Eşime gelmesinler artık diyorum o da boş yere kıskançlık yaptığımı bizimde aile dostlarımız olması gerektiğini bu kadının onun en iyi arkadaşı olduğunu söyleyip duruyordu. Ben de senin en iyi arkadaşın ben olmalıyım diyordum zaten öyle olduğunu bu kadının ona dertlerini açtığını ama kendisinin herhangi bir şeyden bahsetmediğini söylüyordu. Ocağın 7 sinde iş yerleri kapandı. Eşimle iş yeri kapanmadan önce alacağı tazminatla iş kurmasına karar vermiştik. Nasıl olduğunu anlamadan bu kadınla ortak olmaya karar verdiler ve beraber araştırmaya başladılar. Herşey kontrolümden çıktı zaten. Çocuklar, iş, derken daha ben kendime gelemeden benim isteklerim dışında o kadar çok şey gelişti ki. Sonuçta devreden bir dükkan buldular ve ortak oldular. Bankalardan krediler çekildi. Onların işsizlik maaşı olduğu için dükkanı benim üstüme açtılar. Yani dükkan da borçlar da benim üstümde şu anda. Dükkan işleyeli 4 gün oldu. eşim bir süredir bana çok iyi davranıyor. Sarılıyor ilgileniyor. Her defasında ona güvenmemi beni çok sevdiğini onun ise sadece arkadaşı olduğunu söylüyor. Kendi işiyle uğraştığı için de çok mutlu. Arkasında olmamı istiyor. Buna ihtiyacı olduğunu söylüyor. Bense felaket bir güvensizlik içindeyim. Bütün gün beraberler deliriyorum. Kafamda bir şeyleri kurup duruyorum. Hatta bana iyi davranma sebebini işyerini elinden alırım korkusu olduğunu bile düşünür oldum. Eski bir erkek arkadaşım var onu arayıp görüşerek ona bana yaptıklarını anlamasını bile düşünür oldum. Ama bu ben değilim. yapamam. Hayret ediyorum kocası bu olanlara nasıl izin veriyor diye eşime soruyorum demekki karısına güveniyor diyor. Ama ben aynısını yapsam kocam bana yapmadığını bırakmaz biliyorum.Bekliyorum bakalım yapacak bir şey kalmadı bu saaten sonra . Çok geç kaldım çok hatalar yaptım. Bütün gün onların beraber çalıştığını bilmek beni delirtiyor. Kocama kalsa ters olan hiç bir şey yok. Beni çok seviyor o ise sadece arkadaşı.
Siz ne düşünüyorsunuz . kusura bakmayın çok uzun oldu ama o kadar çaresizim ki. Bu saat oldu uyuyamadım. Düşünüp duruyorum. Kafayı yiyeceğim.Bir erkekle bir kadın sadece çok iyi dost olabilirmi?

bir kadın ve bir erkek tabii ki arkadaş olabilir ama en iyi arkadaş kesinlikle olamaz
eşinin sana o benim en iyi arkadaşım deyip sen istemediğin halde hala samimiyeti devam ettirip üstüne bide ortak olması bence seniç saymadığını gösterir
insan en azından karısı bu kadar rahatsızsa sıradan bi arkadaşlığa çevirir ama hala kanka modda devam etmez... ki kanka olduklarını falan sanmıyorum

ya canım benim sende de biraz yok mu, beraber tatile gittiğinizde anlamlıydın ve hatta anlamışsında neden hislerinden şaşarsın

hele dükkanı seni üstüne açmaları hepten hata, bırak işsiz kalsaydı daha iyiydi, şimdi dükkan battı, aranız bozuldu falan filan... o kredi borcu hep senin üstüne kalcak

arkadaşların dediği gibi bence kocanada o kadınada güvenme canım çok ii emin olmadan bir şeyde söleme arasıra eşinin tellerini kontrol et sabah işe giderken eşine dikkat et her zamankinden kendisine daha bi özen gösteriyomu öle örnekler çok canım çalıştığım iş yerlerinden biliorum çok samimi olan bayan ve erkeğin aralarında hep bi ilişki vrdı bence evli bir erkeğin çok ii arkadaşı dostu bi bayan olamaz olursa karısı olur ben bunu her zamn derim işten kaçta eve geliyo geç kaldığı günler oluyomu araştır bakalım onları bi arkadaşın dediği gibi iş yerlerine aniden git haber vermeden ve vaktin vrsa onları uzaktan izle ama hiç bir zaman güvenme özellike o kadına peki bi soru sorcam tatile beraber gittiğinizde o kadının kocasıyla arası nasıldı hep senin kocanın yanında olmasından karısıbnın bi huzursuzluk duyuyomuydu yada o adamla hiç bi muhabbetiniz oldumu senin kocan hakkında neler dedi

ne diyeceğimi şaşırdım...
bence güzel bir kadın, bir erkekle asla arkadaş olamaz.
çünkü mutlaka giydiği bir şeyden, gülüşünden erkek tahrik olur.
sen zaten iyice arada kalmışsın ama asla ne eşine ne de o kadına güvenme.
hergün bir arada ve yakın arkadaş olan iki insan arasında mutlaka bişey olur.
tatilde de asla izin vermemeliydin onların bu kadar başbaşa kalmasına.
ben olsam tatilde o kadının kocasıyla otururken, adamın aklını karıştırırdım.
nasıl benim kocamla karını yalnız bırakabiliyorsun diye.
çooook fazla iyi niyetli davranmışsın.
unutma; kadınların eşlerini aldatma nedeni eşlerinin ilgisizliğidir.
ve bunca yazdığından belli ki kadının kocası pekk bi geniş ve ilgisiz.

"arkadaş" kelimesinin ne kadar sinsi olduğunu şimdi daha iyi anladım
ne olursa olsun bi erkekle bi kadın heleki evlilerse arkadas olmamalıdır iş arkadası
vs olunabilir ama her hafta gidip görüşmeler beraber tatile oraya buraya gitmeler
bunlar normal değil kesinlikle...
kusura bakma ama sende bu kadınla kocana cooooook taviz vermişsin.....
bırak bilsin kocan kıskanc olduğunu duygularını ne diye sakladın ki?
ates barut yanyana durur mu??*
böyle bişey olsa yıkardım ortalığı
kocam benim nelerden rahatsızlık duyduğumu cok iyi bilir ona göre davranır.
şüphe duymkta haklısın sonuna kadar....
şuan beklemekten başka caren yok
zaten böyle bir ortklığında uzun süreceğini sanmam...
sen bazı zamanlar işyerine git baskın yap geçiyordum uğradım falan
uzaktan izlemelere al
tedbiri elden bırakmamak lazım
hadi bakalım hayırlısı olsun

yerinde olsam bende rahatsiz olurdum hemde cok. Allah korusun. kadina da esine de guvenme . erkek ile kadin asla arkadas olamaz bence. illaki kafada baska seylerde gecer. bir kadin ve erkegin ayni ortamda yalniz bulunmalari uygun degildir. seytan herzaman calisir, simdi boyle bisey yoksada ilerde olmayack diye bi kaide yok. kadinin surekli kocanizin etraginda donmesi hic hayra alamet degil.

Nasıl bir yorum yapılabilirki?
Kadının sürekli eşinizle olma isteği ve eşinizin buna meydan vermesi oldukça sinir bozucu bir durum... özellikle sizin rahatsız olduğunuzu bilmesine rağmen gidipte iş ortaklığı yapması çok saygısızca..
hayatındaki hiçbişeye müdahale ettirmiyor eşiniz..

Bir kadınla erkeğin aralarında dostuk olabileceği düşüncesi çok masum gelmiyor bana... bekarda olsa evlide olsa ateşle barut çok fazla yanyana duramaz...

Evet temmuzun dediği gibi işyerinde yalnız bırakmamaya çalış... eşiniz çok fazla ilgi çekmemek adına sizle daha çok ilgilenmeye başlayacaktır...

Hayatta hiçkimseye güven olmaz..:20:

Dikkatlerini çekmeden araştır bence.
Bu zamanda kimseye güven olmazz.o Kadının ayağınıda sizin evden kes.Çağırma sende gitme Bahaneler bul bi süre sonra anlar belki de gelmes
Gıcık oldum şimdi o kadına

bak eşine ne zaman güven derim biliyomusun,eğer senin erkek arkadaşların konusunda kıskançlıkları yoksa.aynı şekilde başka bi adamla sen bu kadar samimi olduğunda o da onu tanımaya çalışıyorsa.

ama buna izin vermeyecek kıskanç biriyse güvenme kocana.bir erkek kızla erkeğin arkadaş olamayacağını düşünüyorsa bunu neden kendi arkadaşlık ilişkilerinde uygular ki?

kaldı ki bi insanın fikri neyse zikri odur.bi insan kendiyle çelişiyosa altında mutlaka sebepler vardır.iyi veya kötü niyetli sebepler bilemiyorum..

ben okuduklarımdan hiç de iyi bişeyler çıkarmadım... bence eğer dükkan açmak kendi işini yapmak istiyorsa biraz da kendi hakkından feragat edip işsiz maaşından vazgeçip kendi üzerine yapmalıydı. çooooooooook yakından tanıdığım cin gibi insanlardan öğrendiğim bu... insanın aklına gelmeyeni başına getirirler... yarın öbür gün işleri iyi gider işin içeriğini tam bilmiyorum ama güzel bi sipariş alırlar yüklü miktarlarda ödeme alırlar sonrada basıp giderlerse sizi kanunların elinden kim korur...kesinlikle bi arkadaşın dediği gibi vekaletname falan vermeyin.kesinlikle adınıza çek almayın... ve eğere çalışmıyorsanız siz de işyerinde durun ne de olsa sizin işyeriniz değilmi. patron sizsiniz... ve bende en kısa yoldan devretmeye çalışın...devretmeye kalktığınızda eşinizin yok devir işlemleri şöyle zor böyle zor diye veryansın etmesi kötü niyetinin göstergesidir...
valla çok olumsuz yazdım ama aynen düşüncelerim bunlar... ben olsam saçını başını yolardım o kadının derdim ama insanın başına gelince herşey çekili,yo valla. allah kolaylık versin.

bence eşin seni dediği kadar seviyorsa o kadından uzak durur.çünkü hiç bi kadın böyle bir durumda rahat olamaz ve bunu her erkek bilir ama hala bişi yok diyor.bu hiiç normal değil.eşini en iyi sen tanırsın o nedenle amacını anlarsın biz değil canım bu durumda.
yerinde olsam alırım eşimi karşıma güzel güzel konuşurum onun konuya verdiği tpkilerdende zaten niyeti ortaya çıkar. öbür türlü dedektifçilik oynamaya gerek yok bu seni çoook yıpratır.:59: çocuklarınızda var onlara ilgi göstermelisin ve ruh sağlığın okadar çok bozulur ki tedavi edemezsin.
eşini seven her erkek istediğini yapar kadınının sende iste bakalım ne dicek.tabikide bu erkeğe güvenmediğini belli edicek şekilde olmayacak.normal arkadaş olsa erkek ama kadın öyle değil bu çok belli.her defasında arkasından gidiyormuş :44: neyse umarım eşin dediği gibidirde mutluluğunuz bozulmaz.öptüm canım:21::nazar:

Back
X