• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çaresizim ne olur bana yardım edin

O öyle biri değil benim kadınım erkeğine köpek olmalı kendinden çok sevmeli der hep eski Osmanlı adamlarından ondan ne yapacağımı bilmiyorum gurur yapsam gurur olan yerde sevgi olmaz diyor yapmasam ben yipraniyorum

Osmanlıda kadınlar köpek mi oluyormuş

3 yıldır birlikte olduğum biri var onun için herkesten herseyden kendi hayatımdan bile vazgeçtim kendi hayatımı bıraktım onun hayatını yaşadım okadar sevdim ki gitmesin bırakmasın diye hep alttan aldım hiç sesimi cikartmadim 3 yıldır onun için yaptiklarimi filmlerde ki insanlar bile yapmamistir evlenmek istiyorum sürekli bir kaç aya islerimi halledeyim diyor sen karım olacaksın seviyorum sensiz bir hayatım yok diyor sonra arkadaşlarıyla işiyle ailesiyle ne sorunu olsa bana bitsin diyor o bıraktı ben barışmak için gittim defalarca evinin önünde Sabahladım her kavga dan sonra barışmak için bir erkek kadın için ne yapmaliysa ben yaptım sahip çıktım korudum annesinden daha çok sevdim.elimden geleni yaptım yalanlarini görmezden geldim ilgisizligine aylarca arayip sormamasina katlandım her geldiğinde birsey olmamış gibi konuştum sanki hiç kırılmamis aglamamis gibi yaptım her Namazda yalvardim Rabbime evlenelim diye artık tü kendim onu kaybetmek istemiyorum ama artık ne yapabilirim bilmiyorum biraksam gelmezse demek sevmiyor mus uğraşmiyor derse ugrassam elime hiç birşey geçmiyor hep iyi düşündüm olumlu yaklaştım hep yapıcı oldum sabrettim ne yapayım daha bilmiyorum onu herkesin yerine koydum o gidince herkes gidiyor o yokken sadece nefes alıyorum okadar ne kadar konuşsak bana sabret bekle diyor ne bekliyoruz diyorum bekle diyor üzerine gitmiyorum sıkılmasın diye ama ben çok yoruldum sabreden kazanir mi ben elimden geleni yaptim bana soyleyin ne yapayim bana öyle acı şeyler yaşattı ki Rabbim kimseye yasatmasin her adimda Rabbimden onu Diledim Rabbim neler yaşadım biliyor bir insan hergün aralıksız ağlar mi ben hep Ağlıyorum çok çaresizim ben savaşmasam ya o hiç ugrasmazsa
Yazik size ... Keske bastan agirliginizi koysaydiniz kendinizi hizmetci , paspas yerine koymussunuz bir erkek icin birde size ilgi gostermiyor yaptoginiz seylere bak !

O öyle biri değil benim kadınım erkeğine köpek olmalı kendinden çok sevmeli der hep eski Osmanlı adamlarından ondan ne yapacağımı bilmiyorum gurur yapsam gurur olan yerde sevgi olmaz diyor yapmasam ben yipraniyorum
evlenmeden tükenmişsiniz, bu adamla bir ömür geçer mi diye iyi düşünün derim...

kizlar farkettiniz mi. sürekli bitmesin diye ugrasan kendini paralayan hep kizlar. erkekler her halta bitsin ayrilak bilmem ne diyo. aaah ah bende cok ezdirdim zamannda kendmi birakmasn diye beni. smdiki aklm olsa aslaa yapmazdm. sende kimsenn biyerlerini kaldrma. untma ondan baskalarida var.

benzer durumdayız bitmesin diya uğraşıp kendimi paralasamda olmuyo güçlü olup karşısına çıkıyım pasif kalıp ezebilecegi bırakabileceği biri olmıyım diyorum ama onu kaybetmekten korktuğum için bunu bile yapamıyorum Allah yardımcımız olsun

Adam kısaca şer..fsizmiş sen Osmanlı adamı diyorsun yahu ne kadar ezikleştirmişsin kendini böyle basit ucuz parazit adamı abartmayı bir marifet mi sanıyorsun?

köpek istiyorsa pet shopa gitsin. Kadınlar erkeklere köpek olmak için değil onlar tarafindan sevgi görmek için varlar. Ne demek kadın erkeğin köpeği olmalı ya? bir de osmanlı erkeğiymiş, pehh. o dönemlerde kadınların peşinden koşulur, el üstünde tutulurmus. Hiçbir dönemin erkeği olamaz o adam, erkek değil ki, odun olarak gelmiş dünyaya. Siz de köpek olma çalışmalarını bırakarak onurlu ve kendine saygısı olan bir kadın olmaya odaklanmalısınız.

Sizinkisi sevgi degil, bagimlilik. Sevgi boyle olmaz. Onu hayatinizin merkezi yapmissiniz. Oysa hayatinizin merkezi siz olsaydiniz ve onu da merkeze yakin bir yere koysaydiniz boyle olmayacakti. Oyle merkeze koymussunuz ki adami, onunla ilgili gercekleri bile goremiyorsunuz. Biz burdan adamin sizin verdiginiz degerin kiymetini bilmeyen biri oldugunu gorebiliyoruz ama siz israrla hala adami nasil yaparim da evlenmeye ikna ederim diye dusunuyorsunuz. Sagliksiz bir iliski. Evrene salin gitsin. Korkmayin. Zaten boyle davranarak kaybediyorsunuz onu. Kaybedin. Kaybetmekten de korkmayin. Gercek sevgi kaybedilmez. Eminim sizin sevginizi hak edecek baska biri cikacaktir karsiniza. Oyle birinin cikmasi icin de boyle birinin gitmesi gerekiyor. Hayat hep oyledir maalesef.

Back
X