• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çaresizim ne olur bana yardım edin

O öyle biri değil benim kadınım erkeğine köpek olmalı kendinden çok sevmeli der hep eski Osmanlı adamlarından ondan ne yapacağımı bilmiyorum gurur yapsam gurur olan yerde sevgi olmaz diyor yapmasam ben yipraniyorum

Höh :KK57:

• canım sana kendimden örnek vereyim. Senin iliskine benzer bir iliskim vardi. Cok sevdim onu kendimden daha cok düşündüm. O kadar cok sevdim ki beni iki kere aldatmasina ragmen affettim. Cunku ondan vazgececek gucu kendimde bulamadim hicbir zaman. Ama guven ve huzur hic yoktu iliskimde. Onu birakamayacagimi bildigi icin bana istedigini yapiyodu. Agzina geleni soyleyebiliyodu. yalanciktan da seviyorum diye aglayip ozur diliyodu barisiyodum. sonra bir gece dusundum. Herseyi basindan sonuna kadar. Bir yilim gecmisti onunla. tanismamizdan itibaren herseyi düşündüm. Duygularimi isin icine katmadan. Ve anladim ki bosuna zaman gecirmisim. ona harcadigim her dakika icin uzuldum. O beni hic sevmemis. sabahina ayrilmak istedigimi mutlu olamayacagimizi ona guvenmedigimi soyledim. Agladi hayir dedi intihar edecegini soyledi ama kararimdan donmedim. Hic aramadim. Irtibat kurmadim. Bi gun buluştuk vedalastik. Sarildik agladik ve ayrildik. Cok zordu benim icin. Ayni senin dedigin gibi nefes alamiyodum surekli agliyodum. Sonra ne oldu biliyo musun hersey yavas yavas yoluna girmeye basladi. Hayatimdaki engel oymus ve o gidince yolumun onundeki taş kalkti.cok sukur. allahim ben senin rizan icin bu kararı aldim bana yol goster bana yardim et sana siginiyorum diye dua ettim. Ve cok sukur duzeldi. O napti? Beni Aldattigi kiza geri dondu onunla konusmaya tekrar basladi hemen hem de. Buna ragmen aramadim. Ben seninkinin sevgi olduğunu düşünmüyorum. Benimki de oyle degildi. Bu tamamen saplanti. Once bunu kabul et. Ve duygularini isin icine sokmadan dusun. Daha cok mutlu olma imkanin varken bu sansi kacirma elinden. Sen sadece erteliyosun. Sen ayrilmasan o ayrilcak. Kendine bu kötülüğü yapma. Bir an once dusun ve bitir. Lütfen. . Uzulecegin en fazla iki hafta. Kendine biraz deger ver.

O öyle biri değil benim kadınım erkeğine köpek olmalı kendinden çok sevmeli der hep eski Osmanlı adamlarından ondan ne yapacağımı bilmiyorum gurur yapsam gurur olan yerde sevgi olmaz diyor yapmasam ben yipraniyorum
Bu adama mecbur mu hissediyorsun sen kendini?
Ilk birlikte olduğun kişi mi?

Hayyy izmirde bi laf vardir argo biraz ama sen Anadolu cocugusun da biz .. Cocugumuyuz diye

Seninki osmanli adami da bizimkiler hollandali mi

Aaaayyyyy fenalik geldi...neden bunu yapiyorsunuz? Niye kendinizi bukadar odakliyorsunuz? Inanin baskasiyla cok daha mutlu olursunuz... Ama yok bosuna yorulmayim mantikli yorum yapmaga ugrasarak... Devam edin devam, aynen böyle bulunmaz hint kumasi muamelesine devam, sizin hayatiniz önemli degil zaten sizin hayatiniz o... Ayyy yok yaaa uyuz oldum, insan kendini nasil bukadar düsürür, acizlesir? Insan fedakar olur ama deger görüyorsa, sizin onun gözünde bi esya kadar bile degeriniz yok belli... Amannn kime diyoz ki, kendi düsen aglamaz, evlenseniz ne olcak sanki, adamlar inzayi atinca sigirli degnek degmiyor, bu seferde tek seks objesi olarak kalirsaniniz tabii belki o bile olmaz malum gösterilen deger... Ayyyy tamam sustum sustum...:ssz:

3 yıldır birlikte olduğum biri var onun için herkesten herseyden kendi hayatımdan bile vazgeçtim kendi hayatımı bıraktım onun hayatını yaşadım okadar sevdim ki gitmesin bırakmasın diye hep alttan aldım hiç sesimi cikartmadim 3 yıldır onun için yaptiklarimi filmlerde ki insanlar bile yapmamistir evlenmek istiyorum sürekli bir kaç aya islerimi halledeyim diyor sen karım olacaksın seviyorum sensiz bir hayatım yok diyor sonra arkadaşlarıyla işiyle ailesiyle ne sorunu olsa bana bitsin diyor o bıraktı ben barışmak için gittim defalarca evinin önünde Sabahladım her kavga dan sonra barışmak için bir erkek kadın için ne yapmaliysa ben yaptım sahip çıktım korudum annesinden daha çok sevdim.elimden geleni yaptım yalanlarini görmezden geldim ilgisizligine aylarca arayip sormamasina katlandım her geldiğinde birsey olmamış gibi konuştum sanki hiç kırılmamis aglamamis gibi yaptım her Namazda yalvardim Rabbime evlenelim diye artık tü kendim onu kaybetmek istemiyorum ama artık ne yapabilirim bilmiyorum biraksam gelmezse demek sevmiyor mus uğraşmiyor derse ugrassam elime hiç birşey geçmiyor hep iyi düşündüm olumlu yaklaştım hep yapıcı oldum sabrettim ne yapayım daha bilmiyorum onu herkesin yerine koydum o gidince herkes gidiyor o yokken sadece nefes alıyorum okadar ne kadar konuşsak bana sabret bekle diyor ne bekliyoruz diyorum bekle diyor üzerine gitmiyorum sıkılmasın diye ama ben çok yoruldum sabreden kazanir mi ben elimden geleni yaptim bana soyleyin ne yapayim bana öyle acı şeyler yaşattı ki Rabbim kimseye yasatmasin her adimda Rabbimden onu Diledim Rabbim neler yaşadım biliyor bir insan hergün aralıksız ağlar mi ben hep Ağlıyorum çok çaresizim ben savaşmasam ya o hiç ugrasmazsa

Çok yorucu okurken yoruldum :KK14: Sen yaşarken yorulmadın mı konu sahibi arkadaşım . Bu arada Osmanlı kültürünü biraz yanlış anlatmış. Sor işine geldiği gibi anlatmasın.

Yaşınız 18-22 aralığında değilse konuya vallahi inanmak istemiyorum.

O köpek benzetmesi zaten her şeyi açıklıyor.

Kusura bakma ama hiç bir erkek böyle bir kadın istemez. Bir erkeğin istemeyeceği ne varsa yapmışsın. Anlattıkların beni bile baydı. O da sıkılmıştır. Kapısında sabahlamak nedir ya?

Kusura bakma ama hiç bir erkek böyle bir kadın istemez. Bir erkeğin istemeyeceği ne varsa yapmışsın. Anlattıkların beni bile baydı. O da sıkılmıştır. Kapısında sabahlamak nedir ya?
O hep bu yaptiklarimin çok hoşuna gittiğini sevgim için savasmamin onu mutlu ettiğini söylüyordu ondan hiç geri adım atmadim

Benim zamaninda benzerini yaptigim hatalari yapmissin! Ben o olaylardan sonra oyle degistim ki...tek tarafli fedakarlik olmaz arkadasim kopek benzetmesi de cok cirkin...Ayaga kalkin! Adam ustunuze basip geciyor. Kac yasindasiniz bilmiyorum ama kendinizi gelistirin, yeni hobiler arkadaslar edinin guclu, kendine guveni olan biri olun. Bu adamla evlenseniz ne olacak. Cani istediginde terk eder evi sonra gelir. Siz bu kadar egilmeyin bence.

Bi erkek ne derse desin peşimde kossun benim kadınım öyle olmalı böyle olmalı dese de kulliyen yalan. Madem kadını öyle olmalı sana neden böyle değer vermiyor? Demek ki işin iç yüzü öyle değil. Her erkek biraz zor kadın sever ne yazık ki. Ben zaten kendinden vazgeçip bi erkeğe ne olursa olsun devam gözüyle bakan kadınların kazandığını hiç görmedim. Bence "Öz Saygı" kavramı bile sırf bu yüzden lugata geçmiş. Yaptiklarinizi yanlış buldum. Kendinizi biraz Sevin bence.

Allah'tan O'nu degil hayirlisini dileyin keza bu adam senin icin hayirli biri degil.
3 yıldır birlikte olduğum biri var onun için herkesten herseyden kendi hayatımdan bile vazgeçtim kendi hayatımı bıraktım onun hayatını yaşadım okadar sevdim ki gitmesin bırakmasın diye hep alttan aldım hiç sesimi cikartmadim 3 yıldır onun için yaptiklarimi filmlerde ki insanlar bile yapmamistir evlenmek istiyorum sürekli bir kaç aya islerimi halledeyim diyor sen karım olacaksın seviyorum sensiz bir hayatım yok diyor sonra arkadaşlarıyla işiyle ailesiyle ne sorunu olsa bana bitsin diyor o bıraktı ben barışmak için gittim defalarca evinin önünde Sabahladım her kavga dan sonra barışmak için bir erkek kadın için ne yapmaliysa ben yaptım sahip çıktım korudum annesinden daha çok sevdim.elimden geleni yaptım yalanlarini görmezden geldim ilgisizligine aylarca arayip sormamasina katlandım her geldiğinde birsey olmamış gibi konuştum sanki hiç kırılmamis aglamamis gibi yaptım her Namazda yalvardim Rabbime evlenelim diye artık tü kendim onu kaybetmek istemiyorum ama artık ne yapabilirim bilmiyorum biraksam gelmezse demek sevmiyor mus uğraşmiyor derse ugrassam elime hiç birşey geçmiyor hep iyi düşündüm olumlu yaklaştım hep yapıcı oldum sabrettim ne yapayım daha bilmiyorum onu herkesin yerine koydum o gidince herkes gidiyor o yokken sadece nefes alıyorum okadar ne kadar konuşsak bana sabret bekle diyor ne bekliyoruz diyorum bekle diyor üzerine gitmiyorum sıkılmasın diye ama ben çok yoruldum sabreden kazanir mi ben elimden geleni yaptim bana soyleyin ne yapayim bana öyle acı şeyler yaşattı ki Rabbim kimseye yasatmasin her adimda Rabbimden onu Diledim Rabbim neler yaşadım biliyor bir insan hergün aralıksız ağlar mi ben hep Ağlıyorum çok çaresizim ben savaşmasam ya o hiç ugrasmazsa

Bu işin sonu belli. Boşuna vaktini harcıyorsun bu adamla. Gerçekten karın olmanı istiyorsa bugün bile evlenebilirsiniz. 3 yıl dediğin bir açıdan uzun bir süre ama başka bir açıdan da 3 yıl dediğin nedir ki arkadaşım? Zamanını gençliğini yakıyorsun ve bu kafayla muhtemelen geleceğinide yakacaksın.

köpek gibi ?? Vay paşama bak sen hadi yavrum hadiiiii yallah diyecektin:KK47: hiç tınma böyle erkekleri biz herkesten özeliz:21:

Ee naptın neye karar verdin??
Yazdıklarınızı için gerçekten teşekkür ederim beni biraz da olsa kendime getirdi biraz kafam ve içim rahatladı bu durumum rahatligim ne kadar sürer bilmiyorum ama umarım uzun sürer ve sonunda unutmuş olarak çıkarım bu sınavdan artık birsey yapmamaya karar verdim giderse de artık elimden bişey gelmez ama korkuyorum ya bu yazilanlardan etkilenip bi anlık rahatlamaysa diye

Back
X