- 2 Ekim 2014
- 585
- 183
- 33
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevin ama karşı taraf sizin sevginizi haketsin ,erkek arkadaşınız sizi kusura bakmayın ama çantada keklik görüyor ,kadin Nazlı olur herzaman adım olarak erkeğin bir tık gerisinde olur sizde tam tersi olmuş sizi üzmek istemem ama bu aşkla mantığınızı kaybetmissiniz sevgi de bir yere kadar...3 yıldır birlikte olduğum biri var onun için herkesten herseyden kendi hayatımdan bile vazgeçtim kendi hayatımı bıraktım onun hayatını yaşadım okadar sevdim ki gitmesin bırakmasın diye hep alttan aldım hiç sesimi cikartmadim 3 yıldır onun için yaptiklarimi filmlerde ki insanlar bile yapmamistir evlenmek istiyorum sürekli bir kaç aya islerimi halledeyim diyor sen karım olacaksın seviyorum sensiz bir hayatım yok diyor sonra arkadaşlarıyla işiyle ailesiyle ne sorunu olsa bana bitsin diyor o bıraktı ben barışmak için gittim defalarca evinin önünde Sabahladım her kavga dan sonra barışmak için bir erkek kadın için ne yapmaliysa ben yaptım sahip çıktım korudum annesinden daha çok sevdim.elimden geleni yaptım yalanlarini görmezden geldim ilgisizligine aylarca arayip sormamasina katlandım her geldiğinde birsey olmamış gibi konuştum sanki hiç kırılmamis aglamamis gibi yaptım her Namazda yalvardim Rabbime evlenelim diye artık tü kendim onu kaybetmek istemiyorum ama artık ne yapabilirim bilmiyorum biraksam gelmezse demek sevmiyor mus uğraşmiyor derse ugrassam elime hiç birşey geçmiyor hep iyi düşündüm olumlu yaklaştım hep yapıcı oldum sabrettim ne yapayım daha bilmiyorum onu herkesin yerine koydum o gidince herkes gidiyor o yokken sadece nefes alıyorum okadar ne kadar konuşsak bana sabret bekle diyor ne bekliyoruz diyorum bekle diyor üzerine gitmiyorum sıkılmasın diye ama ben çok yoruldum sabreden kazanir mi ben elimden geleni yaptim bana soyleyin ne yapayim bana öyle acı şeyler yaşattı ki Rabbim kimseye yasatmasin her adimda Rabbimden onu Diledim Rabbim neler yaşadım biliyor bir insan hergün aralıksız ağlar mi ben hep Ağlıyorum çok çaresizim ben savaşmasam ya o hiç ugrasmazsa
Kusura bakmayın okurken sizden sıkıldım bu nedir böyle anladık seviyorsunuz ama gözllerinizi kapatmişsiniz gormuyosunuz (sevilmiyosunuz ) Osmanlı adamı öyle olmaz nasıl olacağı hakkinda azda olsa bilginiz vardır eminim3 yıldır birlikte olduğum biri var onun için herkesten herseyden kendi hayatımdan bile vazgeçtim kendi hayatımı bıraktım onun hayatını yaşadım okadar sevdim ki gitmesin bırakmasın diye hep alttan aldım hiç sesimi cikartmadim 3 yıldır onun için yaptiklarimi filmlerde ki insanlar bile yapmamistir evlenmek istiyorum sürekli bir kaç aya islerimi halledeyim diyor sen karım olacaksın seviyorum sensiz bir hayatım yok diyor sonra arkadaşlarıyla işiyle ailesiyle ne sorunu olsa bana bitsin diyor o bıraktı ben barışmak için gittim defalarca evinin önünde Sabahladım her kavga dan sonra barışmak için bir erkek kadın için ne yapmaliysa ben yaptım sahip çıktım korudum annesinden daha çok sevdim.elimden geleni yaptım yalanlarini görmezden geldim ilgisizligine aylarca arayip sormamasina katlandım her geldiğinde birsey olmamış gibi konuştum sanki hiç kırılmamis aglamamis gibi yaptım her Namazda yalvardim Rabbime evlenelim diye artık tü kendim onu kaybetmek istemiyorum ama artık ne yapabilirim bilmiyorum biraksam gelmezse demek sevmiyor mus uğraşmiyor derse ugrassam elime hiç birşey geçmiyor hep iyi düşündüm olumlu yaklaştım hep yapıcı oldum sabrettim ne yapayım daha bilmiyorum onu herkesin yerine koydum o gidince herkes gidiyor o yokken sadece nefes alıyorum okadar ne kadar konuşsak bana sabret bekle diyor ne bekliyoruz diyorum bekle diyor üzerine gitmiyorum sıkılmasın diye ama ben çok yoruldum sabreden kazanir mi ben elimden geleni yaptim bana soyleyin ne yapayim bana öyle acı şeyler yaşattı ki Rabbim kimseye yasatmasin her adimda Rabbimden onu Diledim Rabbim neler yaşadım biliyor bir insan hergün aralıksız ağlar mi ben hep Ağlıyorum çok çaresizim ben savaşmasam ya o hiç ugrasmazsa
caresiz misin? ya evlenirsiniz, zor ama belki mutlu olursun.. ya da ayrilirsiniz, seni surekli yalvartan, kiran, gozden cikaran birinden kurtulmus olursun..3 yıldır birlikte olduğum biri var onun için herkesten herseyden kendi hayatımdan bile vazgeçtim kendi hayatımı bıraktım onun hayatını yaşadım okadar sevdim ki gitmesin bırakmasın diye hep alttan aldım hiç sesimi cikartmadim 3 yıldır onun için yaptiklarimi filmlerde ki insanlar bile yapmamistir evlenmek istiyorum sürekli bir kaç aya islerimi halledeyim diyor sen karım olacaksın seviyorum sensiz bir hayatım yok diyor sonra arkadaşlarıyla işiyle ailesiyle ne sorunu olsa bana bitsin diyor o bıraktı ben barışmak için gittim defalarca evinin önünde Sabahladım her kavga dan sonra barışmak için bir erkek kadın için ne yapmaliysa ben yaptım sahip çıktım korudum annesinden daha çok sevdim.elimden geleni yaptım yalanlarini görmezden geldim ilgisizligine aylarca arayip sormamasina katlandım her geldiğinde birsey olmamış gibi konuştum sanki hiç kırılmamis aglamamis gibi yaptım her Namazda yalvardim Rabbime evlenelim diye artık tü kendim onu kaybetmek istemiyorum ama artık ne yapabilirim bilmiyorum biraksam gelmezse demek sevmiyor mus uğraşmiyor derse ugrassam elime hiç birşey geçmiyor hep iyi düşündüm olumlu yaklaştım hep yapıcı oldum sabrettim ne yapayım daha bilmiyorum onu herkesin yerine koydum o gidince herkes gidiyor o yokken sadece nefes alıyorum okadar ne kadar konuşsak bana sabret bekle diyor ne bekliyoruz diyorum bekle diyor üzerine gitmiyorum sıkılmasın diye ama ben çok yoruldum sabreden kazanir mi ben elimden geleni yaptim bana soyleyin ne yapayim bana öyle acı şeyler yaşattı ki Rabbim kimseye yasatmasin her adimda Rabbimden onu Diledim Rabbim neler yaşadım biliyor bir insan hergün aralıksız ağlar mi ben hep Ağlıyorum çok çaresizim ben savaşmasam ya o hiç ugrasmazsa
Hepiniz okadar haklısınız ki ben geri adım atsam da o bunu bilmicek gerçekten dünden beri düşüncelerim epey değişti keşke bir kere arasa bende ilk defa ona seni görmek istemiyorum desemO adam sana istediği kadar kadın köpek olmalı ayağı çeksin, sen bir adım geri at bak ozaman neler oluyor? Onsuz yaşayamıycağını düşünüyor nekadar gurur kırıcı lütfen kendine biraz değer ver.
merak etme, aramasina luzum yok.. bu kadar gostedigin ilginin uzerine bi anda kesmen de ayni etkiyi yapacaktir..Hepiniz okadar haklısınız ki ben geri adım atsam da o bunu bilmicek gerçekten dünden beri düşüncelerim epey değişti keşke bir kere arasa bende ilk defa ona seni görmek istemiyorum desem
Bencede benim kuzenin başına aynı bu durum geldi. Ha bekle ev yapcam ha bekle araba alcam ha hattını değşştir mahkemelik iş var sana ulaşmasınlar. Dedim kuzene bu kesin evli. ve pat diye karısı aradı bigün.öya canım valla bırak kadını ben seningibi bşr erkeğe bile tahammül etmem....Bence evli
Ben bazı şeyleri uzatmamak için yazmadım ben hep Rabbim onu da beni de bağışla onu hakkımda hayırlı bana nasip et diye dua ettim kaybetmekten korktum hep bütün hayalarim bu yuzdendi şimdi biraz dinlenmek istiyorum inşallah. ALLAHA razı olsunKapisinin onunde mi sabahladiniz. Bu cok manasiz. Dua etmeyi bilememissiniz. Hayirliysa ver demek baska ille o olcak demek baska. Allah ilk vermek istememis siz israr etmissiniz bu sefer de vereyim de kendi anlasin demis. Bu kadar kendini kucuk dusurmen anlamsiz sevgi de bir yere kadar. Her seyi alttan al, hakliyken de sus. Aman sen kirilip kusme yoksa o hic ugrasmaz bile, hic bi sey olmamis gibi davran. Olmaz boyle. Her sey yerine gore. Affedilmesi zor veya affedilmeyecek hatalar vardir. Siz suan onun gozunde bana bagimli ben ne yaparsam kabul edecek gucsuz bi kadinsiniz. Ne yaparsa kabul edeceksiniz. Biraz da tam tersini yapin. Kacan kovalanir. Ilgi eksilince kendisi arayacak zaten. Boyle bi adamla bi omur zor gibi. Allah yardimcin olsun.
okuduğum kitapların hiç birinde eski osmanlı adamları kadınlarının kendilerine köpek olmalarını yazmamıştı.O öyle biri değil benim kadınım erkeğine köpek olmalı kendinden çok sevmeli der hep eski Osmanlı adamlarından ondan ne yapacağımı bilmiyorum gurur yapsam gurur olan yerde sevgi olmaz diyor yapmasam ben yipraniyorum
3 yıldır birlikte olduğum biri var onun için herkesten herseyden kendi hayatımdan bile vazgeçtim kendi hayatımı bıraktım onun hayatını yaşadım okadar sevdim ki gitmesin bırakmasın diye hep alttan aldım hiç sesimi cikartmadim 3 yıldır onun için yaptiklarimi filmlerde ki insanlar bile yapmamistir evlenmek istiyorum sürekli bir kaç aya islerimi halledeyim diyor sen karım olacaksın seviyorum sensiz bir hayatım yok diyor sonra arkadaşlarıyla işiyle ailesiyle ne sorunu olsa bana bitsin diyor o bıraktı ben barışmak için gittim defalarca evinin önünde Sabahladım her kavga dan sonra barışmak için bir erkek kadın için ne yapmaliysa ben yaptım sahip çıktım korudum annesinden daha çok sevdim.elimden geleni yaptım yalanlarini görmezden geldim ilgisizligine aylarca arayip sormamasina katlandım her geldiğinde birsey olmamış gibi konuştum sanki hiç kırılmamis aglamamis gibi yaptım her Namazda yalvardim Rabbime evlenelim diye artık tü kendim onu kaybetmek istemiyorum ama artık ne yapabilirim bilmiyorum biraksam gelmezse demek sevmiyor mus uğraşmiyor derse ugrassam elime hiç birşey geçmiyor hep iyi düşündüm olumlu yaklaştım hep yapıcı oldum sabrettim ne yapayım daha bilmiyorum onu herkesin yerine koydum o gidince herkes gidiyor o yokken sadece nefes alıyorum okadar ne kadar konuşsak bana sabret bekle diyor ne bekliyoruz diyorum bekle diyor üzerine gitmiyorum sıkılmasın diye ama ben çok yoruldum sabreden kazanir mi ben elimden geleni yaptim bana soyleyin ne yapayim bana öyle acı şeyler yaşattı ki Rabbim kimseye yasatmasin her adimda Rabbimden onu Diledim Rabbim neler yaşadım biliyor bir insan hergün aralıksız ağlar mi ben hep Ağlıyorum çok çaresizim ben savaşmasam ya o hiç ugrasmazsa
Cunku ben de basta sizin gibiydim. Oradan biliyorum. Kusup yazmazsam o da yazmaz dusuncesinden kusken bile ben yazardim. genellikle onun dedigi olurdu. Seviyorum sonunda benim oldu ya bosver ben susayim ben ozur dileyeyim dedim. Fakat boylesinin yanlis olduguna vardim. Kirildiysam yazmam aramam. Yanlisi varsa soylerim ozur beklerim. Biraz geri cektik kendimi. Faydasi oldu. Deneyin sizi kazanmaya calissin.Ben bazı şeyleri uzatmamak için yazmadım ben hep Rabbim onu da beni de bağışla onu hakkımda hayırlı bana nasip et diye dua ettim kaybetmekten korktum hep bütün hayalarim bu yuzdendi şimdi biraz dinlenmek istiyorum inşallah. ALLAHA razı olsun
Bu nasıl bir iğrençliktir ya.Sen bir insana eş olmayı,hayatı paylaşmayı,iyi günde kötü günde birbirinize destek olmayı,herşeyden önce aile olmayı,ondan da önce insan olmayı değil de,bir karaktersize,kadına hayvan gözüyle bakan birine köpek olmayı mı tercih ettin.O öyle biri değil benim kadınım erkeğine köpek olmalı kendinden çok sevmeli der hep eski Osmanlı adamlarından ondan ne yapacağımı bilmiyorum gurur yapsam gurur olan yerde sevgi olmaz diyor yapmasam ben yipraniyorum