Ben şahsen sana boşan yada boşanma diyemem.
ancak karşına al bu şekilde saygının,sevginin bittiğini söyle.
şiddettine katlanmak zorunda olmadığını bilsin.
çalışıyomusun paran varmı? yani kendi ayklarının üzerinde durabilecekmisin?
çocuğun var en çok el kol bağlayan o
yanına alacakmısın?
bunların tek tek cevaplarını kendine vermeli,biraz kendini garantiye alacak kadar kenera para koymalı sonra bırakmalısın
Onlar yüzünden kavga ettiğimizde eşim canavara dönüşüyor ama.
daayak olayını anlamıyorum ben bide hamileyken!
büyük konuşmamak gerek, ne kadar sinirli olursan ol karşındaki bayan herşeyden önemlisi çocugunu taşıyan eşin..
bunu affetme bence
aile durumunu ise para sömürmelerini istemiyorsan borca sok borcdan kafasını kaldıramasın...
benim konumuda okursan bilirsin yaşadıklarımı
kızım 2 aylıkken çalıştım,çalışıyorum.. misafir ağırlarım (misafir severim ama abisini ve yengesini sevmiyorum onlarda sömürücü),yemek ütü bulaşık temizlik allah ın her günü bende bide kızım tabi
ve bütün bunlara ragmen kötü bendim neden dır dır yapıyorum diye eski sevgilisine dert yanıp konuştukalrını öğrendim.. film koptu bende
ben senin kahrını çekemem hizmetçinde değilim sanada destek olamam sen kimsin ki seni görmek istemiyorum diyerek çıkarttım onu evden
yapamadı orada burada.... tabi şuanda köpekk gibi (özür dilerim) anlatsam inanmazsın yaptıklarını...
aranızdaki diyaloglar,tartışmalar içinde tavsiyem;
kesinlikle aile içi olsun gerek onun karakteri ile ilgilsi olsun
konuşma,boşanmak istediği soyle defolsun gitsin evden o yokmuş gibi davran
paranı falanda asla verme.boşanmış gibi 2 hafta zaman geçir hatasını anlar emin ol
ailesi ile eşinin dengesini kurar.
sakın ol sadece...
3 gündür konuşmuyorum. Ona kahvaltı yemek falan hazırlamadım.
Oğlumun bişeye ihtiyacı olursa mesaj atıp bildiriyorum konuşma falan yok.
O konuşmaya çalışıyor ama ben kesinlikle taviz vermyorum.
Biraz cesaretimi toplayabilsem boşanıcam çoktan haketti oğlumu o şekilde daha sağlıklı büyütürüm.
eşine karşına al ve net bir şekilde taviz vermeden konuş..bu şekilde asla sürmez de..fedakarlık dediğin şeyde karşılıklı olursa anlam bulur..karşılığı olmyan fedakarlığında enayilikten pek bir farkı yok arkadaşım..seni enayi yerine koymalarına iyi niyetinden dolayı izin vermişsin ama bu günden sonra izin verme..en azından çocuğun için dik dur..sen konuşmanı yaptıktan sonra düzelirim özürdilerim ayakları yaparsa şartlarını tek tek söyle..ve bu son sanşın de..evliliğini düzeltmeye çalış..ama bananeci tavırlar içine girerse bu iş bitmiştir de..ama sağlam dur karşısında.. hazırla bavulunu doğru anneciğine git..bu iş bitmiştir de..ve bitir güzelim..emin ol, hayatında bu insan olmadığı sürece daha mutlu olursun..Cesaretimi toplayıp boşanayımmı???? gerçi er yada geç sonumuz buda uzatmaları oynuyoruz işte.
bende aynen senin gibiydm okusan konumu görürsün,
cesaretim yoktu ayrıca karar veremiyodum
bir dk bile düşünme devranı sen döndür gününü göster canım
biz ayakları üzerinde duran kadınlarız anneyiz..
sil at pervane olacak görürsün.. erkekler bundan anlıyor çzdüm ben
konuşmuyorum, allah ın slm nı bile vermiyorum,aramıyorum kızım ile ilgili durumlar olsa bile aramıyorum babamla
erkek kardeşimle hallediyorum
umarım rahatlata bilmişimdir seni zor durumlar bilirim,bende son 5 6 gündür böyle sakınım
eşine karşına al ve net bir şekilde taviz vermeden konuş..bu şekilde asla sürmez de..fedakarlık dediğin şeyde karşılıklı olursa anlam bulur..karşılığı olmyan fedakarlığında enayilikten pek bir farkı yok arkadaşım..seni enayi yerine koymalarına iyi niyetinden dolayı izin vermişsin ama bu günden sonra izin verme..en azından çocuğun için dik dur..sen konuşmanı yaptıktan sonra düzelirim özürdilerim ayakları yaparsa şartlarını tek tek söyle..ve bu son sanşın de..evliliğini düzeltmeye çalış..ama bananeci tavırlar içine girerse bu iş bitmiştir de..ama sağlam dur karşısında.. hazırla bavulunu doğru anneciğine git..bu iş bitmiştir de..ve bitir güzelim..emin ol, hayatında bu insan olmadığı sürece daha mutlu olursun..
zaten buna fırsat vereceğini sanmıyorum..gittiğin anda paçaları tutuşacak..özürdilemeler yalvarmalar başlıcak..ama dönmeye niyetlensen bile uzun süre dönmeki sonunda sen galip çık.
şu kadar şey yaşayıp ta gene de eşim diyebiliyorsunuz ya helal olsun size....
bırak onu anasıyla başbaşa kalsın.... insanın gözü bu kadar da kör olmaz ki canım sinir oldum ya
erkekler boyle ıste erkek bıle degıller aslında aılelerı a...s.. bıse demezler karıları umurlarında olmaz Allah sorsun hesabnı ne dıyım
Eşiniz durup dururken düzelir mi sizce, düzelmez.
Peki dayak yiyerek, bu adam nasıl çekilir, çekilmez.
Morarana kadar dayak yedim deyince, benim annem de çalışırdı ve babam da malesef sizin eşiniz gibi biriydi.
Çalıştığı için bizi okula filan geçiremezdi, ilk defa beni okulun kapısına kadar getirmişti,içeri girerken el sallamıştı,
hiç unutmam o sahneyi. Gözünde bir morluk, diğer akşam dayak yediği ve gözü morardığı için işe gidememişti
, o haliyle gelip beni okula götürmüştü ilk defa. Soranlara düştüm kapıya vurdum derdi.
Bu böyle ben üniversiteye gidene kadar sürdü hep, belirli bir yaşa gelince az çok düzeliyorlar belki,
en azından babamda öyle olmuştu, en azından dayak bitmişti ama neye yarar, benim annemin yaralarını,
bizim yaralarımızı kapatıyor mu, seneler sonra düzelmesi.
Dilerim hiç bir çocuğun gözlerinde kalmasın bu izler.
Dilerim hiç bir anne okul kapılarında mor gözle el sallamasın evladına.
Güçlü olun inş, Allah yardımcınız olsun, güç versin.