bence erkeklerın aglaması hava sen boşver seni üzen birine fazla deger verme o gıtsın askerlıgını yapsın sen kendı hayatına bak senın sevdıgın bırıyle degıl senı sevenle sana deger veren bırıyle beraber olman dılegıyle geçmiş olsun
aynen ozlemsu arkadasin dedigi her kelimeye katiliyorum. asla ama asla snei istemeyen birini geri getirmek icin cabalama arkadasim.neden bu erkekler boyle yaaaaa?! cok vicdansiz cok benciller.keyifleri icin karsinbdakinin duygu dusunce hayalleriyle umurlarinda olmadan oynuyorlar.bu kadar da olmaz.bahaneye bak.arkadasim aklima geliyor.madem o kadar namus bekcisisin neden bana cikma teklif etdin.tukurdugunu yalamak erkege hic yakismiyor.uzulmen aci cekmen dogal arkadasim sonucda asiksin sne bu adama.ama bosverrrrrrrrr.sakin geri getirmek icin cabalama,o kadar aciz o kadar gucsuz olma.askdan kimse olmemis inan.ama simdi seni istemeyen birini geri getirmek icin cabalar kisa sureligine ele alirsin bir sure sonra gitmeye meyilli biri yine gider.o zaman tamamen kotu olursun.zaman gecdikce beklentilerin hayallerin artar.karsiliksiz kaldi mi daha beter olursun
askere gidecek ve o gidince unutacagını sanıyor olabilir bu onun için bir kaçış olabilirr.. seviyor olabilir istersen bi kaç gün bekle sonra ara bir konuş..
iki kişi birbirini seviyorsa yoktan yere 3. kişiler yüzünden ayrılması mantıklımı de yazık değilmi o sevdaya de...
axi çok teşekkür ederim ...Özlem e katiliyorum erkeklerin gözyaslari bizler kadar masum yürekden olmuyor
Ben ne gözyaslari gördüm canim
nasilda inanmisdim meger hepside koca bir yalanmis
erkek milleti egoist vijdansiz ve bencil nankör oluyor
acini su anda benim kadar kimye anliyamaz sanirim elbet cok aci ama ona demediklerimi icimde kalanlari bile burda arkadaslarimla paylasip rahatliyorum ben
sende dene faydasi oluyor ama sana olan saygisini verdigi degeri ona yalvararak dönmesini istiyerek bitirme
Kücülme birak bildigi yere gitsin eger dedigi gibi gercekden seviyorsa elbet dönecektir
Sevgiler öpüyorum canim
"ne kadar büyük aşkımız vardı ama arkadaşı yüzünden benden ayrıldı, o da aşk acısı çekiyor" aynen böyle düşünüyorum princess birlikte olduğumuz zamanlarda bana söyledikleri aklımdan bian çıkmıyor bu kadar yalancı olabilirmi bi insan işin kötü tarafı biz birbirimizi yeni tanımıyoruz 6-7 yıllık bi dostluk arkadaşlık var gün boyu sürekli konuşan insanlardık acaba çok mu yanlış tanıdım onu bi insan bi yerde fire verir bi yerde belli eder bişiler olduğunu ama bu hiçte öyle değildi inanın annem bile ona güvendi inandı yabahaneymiş canım.
2 ay sonunda mı anlamış yapamadığını.
tipik erkek rolleri.
sen şimdi "ne kadar büyük aşkımız vardı ama arkadaşı yüzünden benden ayrıldı, o da aşk acısı çekiyor" diye düşüneceksin.
ama gerçekte onun aklında bile olmayacaksın.
numara yapmış bence ayrılmak için.
princess ayrıldığımız ilk hafta tepkisiz kalamadımha bu arada gerçekten seviyorsa tepkisizliğin onu daha kolay getirir.
yalvarıp yakarmanın faydası olmaz.
güçlü bi şekilde durman gerekiyor.sanki o hiç yokmuş gibi, hiç acı cekmiyormuşsun gibi
gercekten seven adam arkadas falan dınlemez adam gıbı sevdıgının yanında olur dımı ama?bence sakın arama onu secılen degıl secen sen ol herzaman ıcın.erkekler ulasamadıkları kadının pesınden kosarlar bırak zor olan taraf sen ol...
Hatanin tamami erkek arkadasinda.
Sana cikma teklifi ederken erkek arkadasi aklina gelmemiste simdimi gelmis!!
Cok dusuncesiz davranmis!!
Canim seven erkek ne olursa olsun birakmaz asla. Bunu artik bilelim.
Bayanlar sevseler bile, engeller oldugu zaman severek ayriliga goz yumabiliyor.
Ama erkek gercekten seviyorsa, inan hic bir engeli tanimaz.
Forumda bir arkadasimizin bununla alakali bir aciklamasi vardi, kizi alnindan opesim geldi.
Istemiyorsa, ayriliksa istedigi ozaman yapabilecek birsey yok arkadasim.
Birak gitsin.
Fazla uzerine gitme. Kafasi karisikta olabilir. Ama hatali!
Hatasini anlamasi icin zaman ver, dusunsun biraz. Ama bu zaman zarfinda sende geri gelir diye umit etme. Sonra uzulen sen olursun.
Eger arayip sormazsa, yaptiginin hata oldugunu anlamazsa o insandan zaten hayir gelmez, bosver.
Rabbim sana bundan sonra mutlu gunler nasip etsin arkadasim:teselli:
Uzulmek yokyerimseniben Guclu olyerimseniben
alhan haklısın çok doğru seven adam sevdiğinin yanında olur ben neler gördüm varya sevdiği için neler yapan erkek bunları düşününce beni sevmediğini sanıyorum ama ya grçekten içimden bi ses diyoki oda seni seviyo ama sorunları var diyo bilmiyorum neden böyle hissediyorum
günaydın alhancım çook teşekkür ederim bana çok yardımcı oluyosunuz gerçekten ALLAH razı olsun inanın öyle kötüyümki sizlerin yazdıkları bir ilaç gibi geliyo bana ...sanki acım hafifliyo ...gunaydın canım gercekten senı sevdıgıne inanıyosan bekle bakalım ama ona ulasmaya calısma sakın.erkekler acız insanları sevmezler güçlü oldugunu bılmelı karsı taraf.dünyadakı herseyden cok degerlı olan sensın ve bunu asla unutma canım