Çaresizim canımmm acıyo içim sızlıyo :(:(:(

şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sana bişi sölimmi ben 5 yıl koca 5 yıldır bu sorunla boğuşuyorum
nasıl bi durum olduğunu anlayamazsın
evlendik boşandık
ve hala kopamıyoruz bak iki ay olmuş ben şu anki aklım olsa bir dakika bile düşünmem yol yakınken silerim
sonrası acıları beraberinde getiriyo
sakın canım sakınnn
yaşadım gördüm nasıl bişi olduğunu tahmin bile edemezsin
yoluna çıkma arama sorma başşkasına git başkasını bul ama sakın devam etme inan
üzülen sen olursun
bunalımlar yaşadım 5 yıl ömrümün en zor seneleriydi
erkekler anlaşılmaz varlıklar değil
ama bu düşünceleri hayatlarını mahvediyo
onlarla birlikte sürüklenen hayatlarıda....
sevgili moon teşekkür ederim

çok zor gerçekten hele senin ki eminim daha zordur 5 yıl + evlilik vs ben öyle çok istiyorumki onu unutmayı hatta bi başkası olsun istiyorum ama yanlış yapmakta istemiyorum herkes şuanda boşluktasın bi başkasına kapılma diyo günler onsuz geçerken bende günden güne eriyorum öyle garipki kendimi teselli etmeye çalışıyorum hareketli şarkılar dinliyorum geziyorum arkadaşlarıma gidiyorum saolsun onlarda beni yalnız bırakmıyo ama gel görki şu "gönül" söz dinlemiyor onu artık arayıp sormuyorum ama şuanda bi rahatsızlığım söz konusu bu nedenle görüşüyoruz yani halimi hatrımı soruyor bu hastalık geçtikten sonra ararmı tekrar bilmem çok karıştım çok fazla bağlanmışım farkında olmadan ben ki öyle umursuzdumki hiç güvenmezdim erkeklere ama kötü düştüm :KK43:

bir daha böyle dolu dizgin sevebilirmiyim ?
bir daha böyle aşık olabilirmiyim ?
bir daha böyle heyecanlanabilirmiyim?
bir daha bu gönül gülermi ?

.............................

sevgili moon teşekkür ederim

çok zor gerçekten hele senin ki eminim daha zordur 5 yıl + evlilik vs ben öyle çok istiyorumki onu unutmayı hatta bi başkası olsun istiyorum ama yanlış yapmakta istemiyorum herkes şuanda boşluktasın bi başkasına kapılma diyo günler onsuz geçerken bende günden güne eriyorum öyle garipki kendimi teselli etmeye çalışıyorum hareketli şarkılar dinliyorum geziyorum arkadaşlarıma gidiyorum saolsun onlarda beni yalnız bırakmıyo ama gel görki şu "gönül" söz dinlemiyor onu artık arayıp sormuyorum ama şuanda bi rahatsızlığım söz konusu bu nedenle görüşüyoruz yani halimi hatrımı soruyor bu hastalık geçtikten sonra ararmı tekrar bilmem çok karıştım çok fazla bağlanmışım farkında olmadan ben ki öyle umursuzdumki hiç güvenmezdim erkeklere ama kötü düştüm :KK43:

bir daha böyle dolu dizgin sevebilirmiyim ?
bir daha böyle aşık olabilirmiyim ?
bir daha böyle heyecanlanabilirmiyim?
bir daha bu gönül gülermi ?

.............................

bak meleğim ne olursa olsun hastalığın yüzünden bile görüşme
gerçekten yara alırsın yaşamayan bilemez durumundan dolayı söylüyorum
yaşadım boğuştum öldüm günlerce onun için
gözyaşı döktüm elimde ne kaldı biliyormusun koskoca bir acı
yollarını gözleyerek geçen seneler
sevgimden çok cım var şu an
o kadar zor bi durumki
zaman ilerledikçe alışıyorsun bu kez hiç kopamıyorsun
sana tavsiyem hastalık yüzünden olsa bile görüşme
ararsa açma mesaj atsın yazma
yapamıyorum diyosa yapamıyodur
neden arama düşünüp kendini harap etme
yoluna bak gönlünde bir gün umut çiçekleri yeşerecektir
hayatı kendine onunla zindan etme
bu bir kör çukur atladığında sonunda ne olduğun bilmediğin bi çukur acı çekerim diyorsan ben bişi söyleyemem
ama yanlız olmadığını bil
ve yıllardır sürünen beni gözünün önüne al...

bak meleğim ne olursa olsun hastalığın yüzünden bile görüşme
gerçekten yara alırsın yaşamayan bilemez durumundan dolayı söylüyorum
yaşadım boğuştum öldüm günlerce onun için
gözyaşı döktüm elimde ne kaldı biliyormusun koskoca bir acı
yollarını gözleyerek geçen seneler
sevgimden çok cım var şu an
o kadar zor bi durumki
zaman ilerledikçe alışıyorsun bu kez hiç kopamıyorsun
sana tavsiyem hastalık yüzünden olsa bile görüşme
ararsa açma mesaj atsın yazma
yapamıyorum diyosa yapamıyodur
neden arama düşünüp kendini harap etme
yoluna bak gönlünde bir gün umut çiçekleri yeşerecektir
hayatı kendine onunla zindan etme
bu bir kör çukur atladığında sonunda ne olduğun bilmediğin bi çukur acı çekerim diyorsan ben bişi söyleyemem
ama yanlız olmadığını bil
ve yıllardır sürünen beni gözünün önüne al...
moon, yüreğine sağlık inanki sizlerin yazıları beni çook rahatlatıyo hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim herşey hepinizin gönlüne göre olsun ...

söylediklerini inanki dikkate alıcam inşallah gün gelir buraya beni gerçekten seven biriyle yaşadığım mutlu anlarımı yazarım bunu gerçekten çok istiyorum 3 günlük dünya bende istemiyorum senin yaşadıklarını yaşamayı çevremde de var böyle bi kaç kişi aynı şekilde yıllarda acı çekmiş onları gördükçe ben böyle olmak istemiyorum diyorum kendime hep inşallah zamanla herşey daha güzel olur varlığınız için,fikirleriniz için,herşey için hepinize tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız .....

ya herkes ayni fikirde hep cocugu sucluyorlar ama kendi adima dusununce hak verebiliyorum cocuga, belki o an dayanamadi sevgisi aski agir basti ve teklif etti, belki arkadaslari onun aklina girmistir "nasil arkadasinin aski ile birlikte olursun" diye?

Ben de øyle dusunenlerdenim, arkadasimin sevdigi ile cikmayi dusundugu ile asla cikmazdim, askimdan ølsem cikmazdim, yapamam, bakamam yuzune arkadasimin, tamam belki karsi taraftaki benden hoslaniyo ama bu bile degistirmezdi hicbirseyi.

simdi durum benim søyledigim gibi bile olsa yalvarma bence bosver, hayirlisi olsun de yoluna devam et, yine cikar karsina birileri merak etme, kimseyi sevemem birdaha deme seversin.. hem elin oglu icin canin kanin olan annen babani uzme en basta senin hastaligin bir yandan onlari uzuyordur simdi, bide bu uzuntu ile cikma onlarin karsisina, onlar icin uzerinden gel bu durumun, Allah mutlu beraberlikler sevgiler versin hepimize

ya herkes ayni fikirde hep cocugu sucluyorlar ama kendi adima dusununce hak verebiliyorum cocuga, belki o an dayanamadi sevgisi aski agir basti ve teklif etti, belki arkadaslari onun aklina girmistir "nasil arkadasinin aski ile birlikte olursun" diye?

Ben de øyle dusunenlerdenim, arkadasimin sevdigi ile cikmayi dusundugu ile asla cikmazdim, askimdan ølsem cikmazdim, yapamam, bakamam yuzune arkadasimin, tamam belki karsi taraftaki benden hoslaniyo ama bu bile degistirmezdi hicbirseyi.

simdi durum benim søyledigim gibi bile olsa yalvarma bence bosver, hayirlisi olsun de yoluna devam et, yine cikar karsina birileri merak etme, kimseyi sevemem birdaha deme seversin.. hem elin oglu icin canin kanin olan annen babani uzme en basta senin hastaligin bir yandan onlari uzuyordur simdi, bide bu uzuntu ile cikma onlarin karsisina, onlar icin uzerinden gel bu durumun, Allah mutlu beraberlikler sevgiler versin hepimize

seloss teşekkür ederim haklısın aslında çevresinden etkilendi belkide umarım hepimize dediğin gibi mutlu beraberlikler nasip olur ......

şimdi bize söylemesi kolay tabi ayrıl mayrıl,yalandır gözyaşları o bu,ne yaşadığını sen bilirsin,
mantığını dinle bence,sana tavsiyem bu..

inanın mantığım dur bekle diyor ama duygularım yaşadıklarım ağır geliyor ya gelmezse birde? çook fazla cevapsız sorular bırakıp gitti bence ...:KK43::KK43:

Ayrılmaya bahane değil ki zaten 2 ayda öğrenmiştir bi şekilde sizin görüştüğüzü arkadaşı
Arkasında dursa seviyorum dese ne kaybederdi arkadaşınımı senimi o tercihini yapmış ve seni seçmiş çok takılma eğer içinde biraz aşk varsa mutlak gelecektir.
çünki yarım kalan herşey insanın içinde tarif edildemez bir hırs bırakıyo (tecrübeyle sabittir buda)
bekle ama tepkisiz ol ümitlenme eğer dönerse süpriz olur en azından acı çekmeden beklersin tabi ne kadar mümkün buda.
Son olarak kendine eziyet etme rahat ol ok.

jessi öyle birşeyki arkadaşı o kadar kafaya takılıcak bi insan değil aslında yani nasıl anlatıyım biz lise ortamında hep beraberdik ve bu arkadaşı hepimize bütün kızlara teklif etmiş bir insandır yani o çocuk beni seven aşık olan biri değildi sıradan teklif ettiği kızlardan biriydim ben onun gözünde o bunu çok büyüttü neden bilmiyorum karakter yapısı belkide erkekleri anlamak zor sanırım benim ilk sevdiğim ve çıktığım olduğu için çok takıyorum doğal olarak ve inanılmaz bi acı yaşıyorum içimde ki bu beni hasta etti günlerdir hastanelere gidip geliyorum bunuda biliyo bi şekilde duymuş arayıp soruyo ama arkadaşca ben cevap vermemek için elimden geleni yapıyorum bu ayrı bi üzüntü karmakarışık tek istediğim biran önce düzelmek şuda var o mutlaka gelecek bunuda hissediyorum belki yeni ayrıldık diye ama çook büyük bi his var içimde beni sevdiğini biliyorum yada öylemi zannediyorum :S ooff

canım benim unut gitsin..
daha fazla acı çekmeden...
demesi kolay ama inan hepimiz böyle ayrılıklar yaşadık zamanında ve halen yaşıyoruzz.
zaman en iyi en güzel ilaç inan...

canım tabı kı unutamazsın ama zaman herseyın ılacı..acı çekmek kötü bırsey..kendını baska ugrasılara kanalıze et...onu fazla dusunmemeye calıs senı sevıyorsa gerı donecektır emın ol sevgıyle kal gıden saglıgı hıcbır sevgı ve ask yerıne koymaz

evet unutamazsın kimse unutamaz...hani duvara bir çivi çakarsın sonra sökersin ya orda hep izi kalır bi boşluk kalır..aşk da böyle bişey yaşanmışlıklar unutulmaz hep gelir akla..ama insanın kendinde biter hersey onunla geçirdiğin iyi anları düşünmemeye çalışıcaksın ve başka birisi olursa hayatında emin ol çok kolay atlatırsın..ama tabi gerçekten bittiyse..bence arkadasıyla keşke konussaydı..onunla konusup içini rahatlatsaydı ve böylece ilişkinize devam etseydiniz.ama eger bu bir bahaneyse değmez canım..bi yerde okumustum bi ilişki için elinden geleni yaptıgına inanıyorsan,ve giden hala gitmek istiyorsa artık yapcak bişey yoktur.sen de kendi yolunu çiz hayat çok güzel insan kendi kendine yetebilmeli..:1hug:

evet unutamazsın kimse unutamaz...hani duvara bir çivi çakarsın sonra sökersin ya orda hep izi kalır bi boşluk kalır..aşk da böyle bişey yaşanmışlıklar unutulmaz hep gelir akla..ama insanın kendinde biter hersey onunla geçirdiğin iyi anları düşünmemeye çalışıcaksın ve başka birisi olursa hayatında emin ol çok kolay atlatırsın..ama tabi gerçekten bittiyse..bence arkadasıyla keşke konussaydı..onunla konusup içini rahatlatsaydı ve böylece ilişkinize devam etseydiniz.ama eger bu bir bahaneyse değmez canım..bi yerde okumustum bi ilişki için elinden geleni yaptıgına inanıyorsan,ve giden hala gitmek istiyorsa artık yapcak bişey yoktur.sen de kendi yolunu çiz hayat çok güzel insan kendi kendine yetebilmeli..:1hug:

arkadaşıyla konuşup içini rahatlattığını sölemişti bana .... geriye bahane demekten başka birşey kalmıyo sanırım :KK43:

Sen bırak bu adamı,ne yaptığını ne istediğini bilmeyen ,sevgisine,sevdiğine değil,kendi hislerine dahi sahip çıkamayan birinin yarın öbür gün karısı olsan sana da sahip çıkamaz,Madem bu kadar değerliydi arkadaşı onunla çıksın.
Ayrıca.Sendede hata var canım.Böyle bir konuşmanın ilk geçtiği zamanlar senle ben olamayız dedikten sonra,gitmeyecektin.Teklif etmesine bile izin vermeyecektin.Erkek tanışmak isteyince biz tanışmalımıyız.Çıkmak isteyince ,,çıkmalımıyız,evlenmek isteyince evlenmelimiyiz,Beraber olmak isteyince beraber olmalımıyız,ayrılmak isteyince ayrılmalımıyız?arkadaşalr aslına bakarsanız,hep erkeklerin dediği oluyor.AKIL VERİYORUM CANIM SANA: AYRIL,YÜZÜNE BİLE BAKMA

Ne sevgiler göreceksin,belki delice sevileceksin,beş para etmeyen biri tarafından,belkide sen çılgınca seveceksin,ciğeri beş kuruş bile olmayanı,belkide yıllar sonra yorulup dinleneeksin.Bir başkasıda yoruldmuş dinlenirken tanışıp,mantıklı saygı dolu bir birliktelik yaşayacaksın.Aşkın en güzeli belki bir yerlerde senin gibi yorulmakta,yaşlandığını hissetmekte.Ve birgün hatırlayacaksın bu dengesizi,yalnız tek başına da olsa,utanacaksın ondan ve onun yaptığı düzeysizlikten.Bekle bakalım daha kimler çıkacak karşına dengesizlerle uğraşmak NİYE?

canım benim bence seni sevmemiş küçük seylerden problem yapıp bahaneler cıkarıyor ne sevğiler ğördük sende unutursun merak etme yasamaya devam et karsına yeni asklar yeni sevgiler cıkıcaktır mutlak üzülme

Sen bırak bu adamı,ne yaptığını ne istediğini bilmeyen ,sevgisine,sevdiğine değil,kendi hislerine dahi sahip çıkamayan birinin yarın öbür gün karısı olsan sana da sahip çıkamaz,Madem bu kadar değerliydi arkadaşı onunla çıksın.
Ayrıca.Sendede hata var canım.Böyle bir konuşmanın ilk geçtiği zamanlar senle ben olamayız dedikten sonra,gitmeyecektin.Teklif etmesine bile izin vermeyecektin.Erkek tanışmak isteyince biz tanışmalımıyız.Çıkmak isteyince ,,çıkmalımıyız,evlenmek isteyince evlenmelimiyiz,Beraber olmak isteyince beraber olmalımıyız,ayrılmak isteyince ayrılmalımıyız?arkadaşalr aslına bakarsanız,hep erkeklerin dediği oluyor.AKIL VERİYORUM CANIM SANA: AYRIL,YÜZÜNE BİLE BAKMA

piyano öyle güzel şeyler yazmışsınki inanki çook haklısın aslında hata bende başta kabul etmiycektim ama öyle çok inandırdıki bende söz geçiremiyorum yüreğime dediği zaman ben de yelkenleri suya indirdim tabi :KK43:

nehir'ciğim
canım kendini şartlandırma unutamam bi başkasını sevemem diye olacağı varsa olur yoksada olmaz bunda hemfikirmiyiz canım
sen sadece üzüldüğünle kalırsın o nasıl dayanıyorsa sen de dayan bi şekilde olurmu canım ve ltf sağlığına dikkat et sonra ben bunamı üzülmüşümde sağlığımdan oldum dersin allah korusun

haklısın jessi olacağı var ise olur...

çok sağolun inanın o kadar rahatlıyorum ki bunları okudukça.

Şimdilerde kendime gülsemmi ağlasammı oldum aradan 2 ay geçti neredeyse her geçen gün onun hakkında o kadar çok şey öğreniyorumki .......:KK43::KK43::KK43:

şimdi ise şaşkınlık içerisindeyim ben nasıl sevmişim böyle birini ben nasıl inanmışım ben nasıl kanmışım derler ya aşığın gözü kör kulağı sağır doğruyu yanlışı ondan bilmedik hakikaten de böyle olsa gerek ... artık gülüp geçsemmi ? yalanlarını yüzüne vurdukça hali daha da komikleşti ... yazık bu kadar şeye ne gerek vardı ki oysa....

Şimdilerde kendime gülsemmi ağlasammı oldum aradan 2 ay geçti neredeyse her geçen gün onun hakkında o kadar çok şey öğreniyorumki .......:KK43::KK43::KK43:

şimdi ise şaşkınlık içerisindeyim ben nasıl sevmişim böyle birini ben nasıl inanmışım ben nasıl kanmışım derler ya aşığın gözü kör kulağı sağır doğruyu yanlışı ondan bilmedik hakikaten de böyle olsa gerek ... artık gülüp geçsemmi ? yalanlarını yüzüne vurdukça hali daha da komikleşti ... yazık bu kadar şeye ne gerek vardı ki oysa....

ne olmuşki canım??? fisfisfis

X