Caresiz ve bitkinim kizimin bacagi yandi

Benimde giguslerime cay dökülmüştü cok fenaydi zeytin yagi varsa kantron yagi ozellikle kantron yagi iz bile kalmicak.

Evet krem veremem bebek o daha dedi acildeki doktor..siz hangi merhemi kullandiydiniz.cok zormus yanik ooff gördüğüm zaman mahvoluyorum.Eki Görüntüle 2570779
geçmiş olsun. derin yanık görünmüyor. ortaokulda bundan çok çok daha beter yandım ve iz kalmadı. yanık anında patates rendeleyip basmıştı ablam. onun etkisinin olduğunu düşünüyorum çünkü patatesin gelmediği yerler su toplamıştı. doktora danışmadan ilaç kullanmayın derim ama. yeğenimin de eli ve bacağı yanmıştı küçükken. onda da iz kalmadı su toplamasına rağmen. bu yanığın da izinin kalacağını sanmam.

Hametan krem surun. Nasil 13 aylik diye yazmamis ki ilac. Bebrklere bile pisikte hametan veriyor doktorlar. Iz kalmamasi icinde organik kantaron yagi bulun kullanin.

Esim cok bisey yok götürmeyelim diyor doktora hastanede cok çığlık atiyor cunku yavrum. Oyuzden bi merhem bisey alip kullanim diye düşünmüştüm.iz kalcak diye cok.korkuyorum.
boyle bırsey yok
yanıgın seklıne yapısına gore merhemler var kafanıza gore burda bırsey okuyup alıp suremezsınız bırde alerjı olur gorurum sızı
hata yaparsınız
hemen cocuk doktoruna goturun

Canım çok geçmiş olsun kıyamam.
Fitoyu ben oğlum bebekken pişik olduğunda kullanıyordum çocuk doktorumuz yazmıştı cilt yenileyici özelliği de var...
Çocuk doktoruna götürün mutlaka merhem yazar çekmesin çocuk kiyamam

Sarı kantaron yağı izi yok eder.
Geçmiş olsun.

çocuk cerrahisi bölümüne gidin

yoksa plastik cerrahi bölümüne

geçmiş olsun çok kuzuya

Reactions: lel
ah kuzumm çok çok geçmiş olsun
bencede çocuk doktoruna bir götürün derim
çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Ah kuzum ya nasıl acımıstir canı kiyamam. Sizde uzulmeyin olmus artk olan kendinizi suclamayin. Tabi cocuk icin uygun mu bilmiyorum ama ben yaniklarima Silverdin surdugumde falan cok iyi gelip iyilestiriyordu acısınıda alıyordu aklinizda bulunsun

Cok saolun kizlar Allah razi olsun.çocuk doktoruna gotureyim ozaman insallah iz kalmaz ve geride kalir bugunler.Allahim butun bebekleri cocuklari korusun.onlarin hastaolmasi cok zor.

Esim cok bisey yok götürmeyelim diyor doktora hastanede cok çığlık atiyor cunku yavrum. Oyuzden bi merhem bisey alip kullanim diye düşünmüştüm.iz kalcak diye cok.korkuyorum.
Benimde oglumun 1 yasinda daha kotu sekilde eli yanmisti suan 2 yasinda hangi eli oldugunu unuttum bile iz falan kalmadi kremde vermemisti doktor.

İlkokuldayken sağ ayağımdan tut kalçama kadar kaynar çaydanlık döküldü. Çay yeni kaynamış kimse içmeden bana döküldü yani.

Sadece ayağımın bir tarafında kücük iz var orası geçmedi ama diğer full yanan taraflar geçti zeytinyağı sürmüşlerdi.

Canım kantaron yağı hem acıyı alıyor hemde iz bırakmıyor.. üstelik kimysalda değil doğal bir şey eğer o yoksa hakiki zeytin yağı ve balmumu da karıştırıp sürebilirsiniz dediğim gibi en azından doğal şeyler..
Kızımın çenesinde düşmesi sonucu büyük bir yara oldu her gün kantaron yağı sürdüm hiç iz yok çok şükür.

Allah şifalar versin. Benim de bacağım 1 bardak sıcak suyla yanmıştı ilkokuldayken. Zeytinyağında mumu eritip, ılıyınca bacağıma sürerek geçirmiştik biiznillah. Ne iz kaldı o dönemde ne de canım yanmıştı.

Kafanıza göre ilaç vermeyin lütfen, geçmiş olsun. Sizin için birşey diyemem ama Allah korusun başına gelen olursa lütfen aklınızda bulunsun, doktora gidene kadar ki süreçte soğuk una bulayın yanık yeri. Buzdolabımda hep un bulunur bu yüzden benim.

Krem yazamaz ne demek. Hemde 13 aylık acil dermatoloji bölümüne gidin yada çocuk doktoru mutlaka yazarlar. Ağrı kesici de verin huysuzlugu varsa. Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…