geçmiş olsun. derin yanık görünmüyor. ortaokulda bundan çok çok daha beter yandım ve iz kalmadı. yanık anında patates rendeleyip basmıştı ablam. onun etkisinin olduğunu düşünüyorum çünkü patatesin gelmediği yerler su toplamıştı. doktora danışmadan ilaç kullanmayın derim ama. yeğenimin de eli ve bacağı yanmıştı küçükken. onda da iz kalmadı su toplamasına rağmen. bu yanığın da izinin kalacağını sanmam.Evet krem veremem bebek o daha dedi acildeki doktor..siz hangi merhemi kullandiydiniz.cok zormus yanik ooff gördüğüm zaman mahvoluyorum.Eki Görüntüle 2570779
Çok değilmiş canım silverdin krem alıp sürebilirsin 3 günden fazla kullanma ama geçmiş olsunEvet krem veremem bebek o daha dedi acildeki doktor..siz hangi merhemi kullandiydiniz.cok zormus yanik ooff gördüğüm zaman mahvoluyorum.Eki Görüntüle 2570779
boyle bırsey yokEsim cok bisey yok götürmeyelim diyor doktora hastanede cok çığlık atiyor cunku yavrum. Oyuzden bi merhem bisey alip kullanim diye düşünmüştüm.iz kalcak diye cok.korkuyorum.
Canım çok geçmiş olsun kıyamam.Eczaneden fito krem yada anestol krem alabilirsiniz demisler ama emin olamadim sizlerle paylasim basina gelen bebegi boyle yanan varsa bana akıl verir diye kendimi cok kotu hissediyorum cayin döküldüğü an gözümün önüne geliyor surekli.
Sarı kantaron yağı izi yok eder.Benim yuzumden kızımın bacagina 1bardak cay dokuldu ve 2. Derece yanik olustu acile goturdum sardilar 3 gun oldu.napcam.bilmiyorum cok uzuluyorum acildeki dr a dedim merhem falan yailzmicakmisniz diye.13 aylik oldugu icin yazanam dedi.kizlar basina boyle bisey gelip iz kalmadan kurtulabilen varmi nolur biseydiyin.fito yada anestol merhemalsam boyle kullanan varmi
ah kuzumm çok çok geçmiş olsunEczaneden fito krem yada anestol krem alabilirsiniz demisler ama emin olamadim sizlerle paylasim basina gelen bebegi boyle yanan varsa bana akıl verir diye kendimi cok kotu hissediyorum cayin döküldüğü an gözümün önüne geliyor surekli.
Benimde oglumun 1 yasinda daha kotu sekilde eli yanmisti suan 2 yasinda hangi eli oldugunu unuttum bile iz falan kalmadi kremde vermemisti doktor.Esim cok bisey yok götürmeyelim diyor doktora hastanede cok çığlık atiyor cunku yavrum. Oyuzden bi merhem bisey alip kullanim diye düşünmüştüm.iz kalcak diye cok.korkuyorum.
Kafanıza göre ilaç vermeyin lütfen, geçmiş olsun. Sizin için birşey diyemem ama Allah korusun başına gelen olursa lütfen aklınızda bulunsun, doktora gidene kadar ki süreçte soğuk una bulayın yanık yeri. Buzdolabımda hep un bulunur bu yüzden benim.Benim yuzumden kızımın bacagina 1bardak cay dokuldu ve 2. Derece yanik olustu acile goturdum sardilar 3 gun oldu.napcam.bilmiyorum cok uzuluyorum acildeki dr a dedim merhem falan yailzmicakmisniz diye.13 aylik oldugu icin yazanam dedi.kizlar basina boyle bisey gelip iz kalmadan kurtulabilen varmi nolur biseydiyin.fito yada anestol merhemalsam boyle kullanan varmi
Naturoil soğuk sıkım çok güzel..Iyi bir marka biloyormusun canim kantaronda
Krem yazamaz ne demek. Hemde 13 aylık acil dermatoloji bölümüne gidin yada çocuk doktoru mutlaka yazarlar. Ağrı kesici de verin huysuzlugu varsa. Allah şifa versinBenim yuzumden kızımın bacagina 1bardak cay dokuldu ve 2. Derece yanik olustu acile goturdum sardilar 3 gun oldu.napcam.bilmiyorum cok uzuluyorum acildeki dr a dedim merhem falan yailzmicakmisniz diye.13 aylik oldugu icin yazanam dedi.kizlar basina boyle bisey gelip iz kalmadan kurtulabilen varmi nolur biseydiyin.fito yada anestol merhemalsam boyle kullanan varmi