Geçmiş olsun, kıyamam kuzuya ya. Yanık acısı fenadır.
Öncelikle yanık olan bölgenin açık bırakılması gerekir benim bildiğim ama yanlışım da olabilir. Henüz emekleyen bir bebekken ütüyle kendimi yakmışım birkaç yerden. Sargı tutmayan yerlerde (çene) hiç iz kalmamış ama sargılı yerlerde (kol) iz kalmış. Yanık için yaşına uygun merhemler vardır mutlaka. Başka bir doktora daha görünün derim.
Evet krem veremem bebek o daha dedi acildeki doktor..siz hangi merhemi kullandiydiniz.cok zormus yanik ooff gördüğüm zaman mahvoluyorum.Eki Görüntüle 2570779
Krem adı vermek doğru olmaz,şu başka bir doktora gidin, onun yönlendirmesiyle alın kremi. Bir süre kapalı kalması gerekiyor zaten. Açıldıktan sonra krem sürülüyor.Evet krem veremem bebek o daha dedi acildeki doktor..siz hangi merhemi kullandiydiniz.cok zormus yanik ooff gördüğüm zaman mahvoluyorum.Eki Görüntüle 2570779
Sanada gecmis olsun canim bunu cumaretsi gunu cektim.ogun goturup tekrar sardırdik.cildiye mi gidim yoksa cocuk dr nami gitsem cok agliyo gerci hastaneden iceri girdiğimizdeBu gayet iyi gorunuyor.
Benim kizimin yumrugumun kadari gobeginde avuc icim kadari bacagindaydi ve iki hafta sonra ancak boyle gorunmeye baslamisti.
Neden sargili degil, kiyafetleri temas ettikce acir annesi.
Sizin çocuğunuzla ay olarak yakın bir kızım var. Ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Acil şifalar.Evet krem veremem bebek o daha dedi acildeki doktor..siz hangi merhemi kullandiydiniz.cok zormus yanik ooff gördüğüm zaman mahvoluyorum.Eki Görüntüle 2570779
cok geçmiş olsun.benimde kızımın eli yandı sobada.on gün sargıda kaldı.iki güne bir pansumana götürdük. silverdin krem sürüyorlardı orda. şimdi açtık sargıyı.antibyotikli bir krem verdi enfeksiyon oluşmasın diye.15 gün oldu ama halatedavi devam ediyor.ihmal etmeyin derim. çocuk cerrahi polikliniğini bakıyor. önce silverdin.kabuklanıncada tiosilin yazdı bizeBenim yuzumden kızımın bacagina 1bardak cay dokuldu ve 2. Derece yanik olustu acile goturdum sardilar 3 gun oldu.napcam.bilmiyorum cok uzuluyorum acildeki dr a dedim merhem falan yailzmicakmisniz diye.13 aylik oldugu icin yazanam dedi.kizlar basina boyle bisey gelip iz kalmadan kurtulabilen varmi nolur biseydiyin.fito yada anestol merhemalsam boyle kullanan varmi